- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Роб или господар?
Бой и шамари???Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Ми, да.Първоначално написано от nofi
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Господи, прости им на тез мъже! Те не знаят какво правят! [-o<Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Абе не е болка за умиране! Просто понякога когато прекалявам, държа се некоректно или високомерно.. Абе въобще когато се държа зле, изяждам по някой заслужен шамар. Досега само веднъж шамара беше доста жесток - оглушах за няколко секунди и ми излезна синка на скулите. Но иначе са леки.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
golqma uteha nqma 6toПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Е, какво да направя като съм такова диванеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Не пасивен или активен а ежен или страстен л0бовник.Лично аз страстен а иначе и 2-та вида л0бовници ми харесват зависи от настроението.
Живота не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира.
_*(dpd)*_cAsPeR_DPFE_™
jivei aktivno, b1di pasiven!!!![]()
Не мисля, че нещата се делят на роб и господар.Обичам той да е по-активния.
И аз. Аз дърпам връзката и сам активната страна в нея. Той е добряка, а аз съм тази дето мърмори, сърди се, вдига скандали и налага мнание. В леглото обаче...........той има пълна власт над мен и може да прави каквото си пожелае. разбир се съм му определила граници и правила. И именно тези правила ме превръщат от привидна робиня в господарка на положението. Обичам да ме притиска, да ме дърпа, скубе, навежда............но докато не кажа да спре, защото е болезнено. И това не е някаква садо-мазо игра. Просто си е супер нормален секс, в който аз съм активна само, когато го задоволявам орално. При всяко друго положение предпочитам да съм глезената. А и не нося отговорност. така е по-лесно. И да-робската позиция 1 на ръка, че е по-възбуждаща, но е по-малко уморителна.Първоначално написано от slun4ice
Сексът е 1 на ръка. Може да ме пляска леко по дупето и т.н. но в останалите ни отношения 1 шамар ще е пагубен за връзката ни. никога не ми е вдигал ръка и не би го направил. Никога няма да позволя това! Иначе аз съм му удряла 1, ама отдавна!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Първоначално написано от krem4et0
Спокойно, още в началото на връзката ни сме ги уговорили тези неща. Той просто е контрола, от който се нуждая.. Пък и честно казано - тогава направих голяма глупост. Слава богу, не съм я повтаряла.
Зависи от много неща. Като че ли повече обичам другият да е активен, за да се чувствам желана и да чувствам силата му...но обичам и аз да съм активната, за да знам, че удоволствието му е изцяло мое дело.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
същата историяПървоначално написано от krem4et0
![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Ako za rob i gospodar..az sam robinqta po princip.Ina4e za aktivnosta..mom4eto e sa6to pove4eo aktivno.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."