- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятеля ми не иска да правим секс!?!?
аз съм 90 килограмова сладурана болна от спин и приятеля ми не иска да прави секс с мен?! защо? моля кажете ми начин как да го накарам да го правим?
Оф ето я и поредната простотия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МА НЕ СЕ ЕБАВАМ МЪ ПАЧЪ СМОТАНА! ! ! !! ТФА ЧЕ СЪМ ДЕБЕЛА И СЪМ СПИНЯСАЛА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ И ТИ НЕМА СТАНЕШ ТАКАВА!!!! КУРВА СМОТЪНА ТА ЕБЕ ПТИЧКА ЧЕ ДА ФАНЕШ ПТИЧИ ГРИП И СПИН ЕДНОВРЕМЕННО!! ПАЧЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пробвай да го изкушиш с поза родео - качваш се върху него, признаваш му, че си спинозна и се опитваш да се задържиш отгоре колкото се може повече време.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
той е на 11 години и е 30 кила ако му скоча отгоре ше го смажа!
Normalno da neiska da pravi sex 6tom znae 4e si spinozna
Първоначално написано от sladkata_16
Хм, то много сложна била работата... Изкопай една дупка в земята, така че само онази му работа да стърчи. Връзваш го (пиши ми на лична да ти дам хубави сайтове за здрави възли) и се качваш върху му, така че коленете ти да са острани на дупката, само да си се нанизала. Може и да стане.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
а мустак имаш ли?![]()
ето, виждаш ли, знаех си, че нещо ти куца! как да иска да прави секс с теб, ако нямаш мустак?!
работи по въпроса!
Собственост на Canis_Dirus
ЛОК![]()
аз че имам имам даже е свързан с брадата ми и баките ми но се пак не иска ... може би е заради сплетаната раста на оная ми работа незнам...
Първоначално написано от _Cuddly_
Важно е да носиш мустака вътре в себе си!
Ти сигурна или сигурен си?Първоначално написано от sladkata_16
сигурна съм! нищо че путката ми не се задалбочава а стърчи а циците ми не растът навътре X_X
Проблема е в него! Явно е гей щом неще да ебе такава сладурана...
Първоначално написано от Анонимко
Абе, ако имаше мустак, щеше да е друго, кажи си го!
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от _Cuddly_
Подкрепям.. Един мъж не се възбужда от нищо както от нейното гъделичкане на симпатичните мустачки... Пробвай да се бръснеш над устната, ако са дали боговете - ще ти пораснат. Ако не.. здраве да е. И никви депресии!![]()
Знаеш ли кво ще ти препоръчам хвърли со от 20-тия етаж на някоя сграда ма пиши едно лично да дойда да гледам и да те доубия ако не умреш.
Между другото кратера ще си го бива![]()
Верният път никога не е лесен а лесният винаги е миниран!
хаааххахахахаххахааххахха хахаааххахахахаххахааххах хахахПървоначално написано от sladkata_16
аааххахахахаххахааххаххах ахаааххахахахаххахааххахх аха
хаааххахахахаххахааххахха хахаааххахахахаххахааххах хах
ахаааххахахахаххахааххахх ахахаааххахахахаххахаахха ххаха
браво изрод !!!![]()
pf![]()
![]()
![]()
![]()
но пък мозъка ти явно расте навътре, мх?Първоначално написано от sladkata_16
![]()
![]()