- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето леко ме ухапа докато ми правеше свирки
Вчера докато гаджето ми правешелеко ме охапа и ми потече кръв и ме боли доста някакви идеи какво да правя ?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Чакаш да зарастне..
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
tolkova li ste nejni 4e ot leko ohapvane vi te4e kravmalko se y4ydvam
![]()
XAXAXAxaXAXaXAXAXAAAAAAAAAAAAAA XAxAxA ole boje... mi ako se po4e6i6 dli 6ti tekne krav???
YoU Don`T HavE To LovE Me..YoU Don`T EvEn HavE To LikE Me...BuT YoU WiLL ResPecT Me .. YoU KnoW wHy..? CuZ I`m A BoSsy..!
Първоначално написано от frosince
хахаха +1
намажи се с някакво кремче или с вазелин и не прави нищо докато не ти мине..
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първоначално написано от nata6ka
Може пък да не го е ухапала толкова леко, колкото казва, щом и кръв е имало ..
А и теб ако те ухапят по ******* и на теб сигурно ще ти потече кръв![]()
По тематанамажи се с крем "Здраве" или някакъв друг, за да ти мине по-бързо
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Moje i da sa i ostri zabkite..kato na vampir4e i leko da go e uhapala ama da go e odrala...ni6to ne se znae..vseki kazva tova koeto mu iznasq ...
YoU Don`T HavE To LovE Me..YoU Don`T EvEn HavE To LikE Me...BuT YoU WiLL ResPecT Me .. YoU KnoW wHy..? CuZ I`m A BoSsy..!
stiga de ne mu se smeite na 4oveka vie 6tot nqmate i za tva neznaete kak boli kato se narani6 suvsem malko vednuj si napraih kola maska na rukata mnogo bole6e e predstavete si 4e e su6toto kogato go barnete
уф а аз си мислех 4е леките захапвания допринасят за възбудата![]()
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
abe zavisi men me vuzbujda no ima mom4eta kadet sa mnogo 4uvstvitelni
awe zlenca li ste we? kojata na penisa e mn 4uvstvitelna, ot syvsem nevino uhapvane moje da pote4e kruv kato ni6to, q se stegnete. pi4, nema se pla6i6 4aka6 da zarasten i sledva6tiq pyt kato i prai6 frensko q uhapi po klitora.
brao i az sum na takova mnenie samo te trqq da ni hapqt aaaaaa i nie malko tqh q nestiga 4e im e po kef nestiga 4e ni tormozqt kat ne ni davat sex dokuto ne stanat na po 15-17 a nakraq po4naha i da ni hapqt po edinstvenoto ne6to za koeto majut jiveee
тстс ,че ти заради оная си работа ли живееш бе?![]()
И ако това нариаш леко.
Мажи се с крем "Здраве" и изчакай да зарастне.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Gadjeto ti e buldog priemi go \Първоначално написано от Анонимко
/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
случват се и такива работи![]()
изкачай да се оправиш и пак почваш![]()
Първоначално написано от Анонимко
Оф ,то ин мен ме заболя като чета
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
да не си объркал да си правил нещо с кучето