- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое е нещото, което не бихте пробвали?
Наркотици![]()
Любовта няма граници .. :>
nikoga ne bih si bila heroin sas sprincovka![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
нафта венозно
Никога недейте да посягата към хероин .. и още нещо - винаги имайте 1 на ум за наркотика който ви дават .. дали е от сигурен човек и т.н. - да не стават кофти случки ..Ай живи
![]()
... В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон ... (24 Hour Party People) ...
НЕ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ,КОИТО ЗАСЯГАТ МОЯ И Т.Н. - АКО НЯКОЙ ИСКА ДА МИ ОТГОВОРИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН,ДА ГО НАПРАВИ ЧРЕЗ ЛС
Мдаммм аз само хероин на помпа не съм пробвал. Това не е особено геройство де... Като се замисля какви преживявания съм имал... бих си спестил някои от тях ако имах избор...
Наркотици никога няма да ползвам ...![]()
Out of control
наркотици не, нито цигари
алкохола...оби4ам вод4и4ка....и бира
оо има време ..... водчичика ..и аз я обичак преди сега ми се повдига при мисълта .... сма ще разберешПървоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
![]()
![]()
ами незнам не ми се иска да опитвам хероин ...но нз ....кои знае какво ще ми щукне утре или другата год ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
няма такова нещо..![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
"Трябва да се пробва всичко в тоя живот" ми казаха вчера като спорехме за наркотиици.. и на мене кво ми дойде на акъла - ами айде да пробваме самоубийство а ;p А иначе аз не съм пробвал нищо, дори обикновени цигари. Невероятно, но факт.Първоначално написано от IlLuSi0nS`
"...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"
Май такова няма.
Но пък знам какво не бих пробвала отново![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
наркотици......а за тези които смятат да пробват амфети само да им кажа,че едно момиче след първата им проба и преди това употреба на алкохол влезе в така да се каже еуфория и досега не е излезнала от нея и се намира в клиника.Така,че помислете си дали ви се живее нормален живот или не и тогава пробвайте.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Първоначално написано от the EXPLOITED
tova za momi4eto e pulna glupost,ot kade gi izmislqte tiq...
herca gabi i lsd tva sa![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
наркотици... дйойтче да но и него не съм пробвал...
По-лесно ми е да кажа кое бих пробвала![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
аз не бих използвал нищо което да е предзначено за такива целиПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
![]()
nafita sym na si4ku osfen na herca ... fenozno ,da q pu6a moje ida probfam ama fenozno nikoga !
е ,ако това си ти долу на аватара ти значи...Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
права си лошо звучи.
Иначе от наркотиците само трева ,но не и нещо друго ,камоли нещо венозно![]()
не бих провал във вената, защото черният ми дроб едва ли ще го издържи
иначе съм хапвал гъбка и ГИ видях![]()
![]()
Хероин.