.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
    Guest

ЕБА И БЯГАМ

Виждам че има постове кадето пишат колко са отдадени на жените някой момчета и колко им пукало за тях!Аз пък щте кажа че ако мога някоя да я мина минавам я и давам следващтата и въобщте не ме боли за нея!ТА МИСЪЛТА МИ БЕШЕ-КОЙТО Е НА МОЕ МНЕНИЕ ДА НАПИШЕ КОМЕНТАРЧЕ!

P.S:ЗНАМ ЧЕ СЪМ ТЪП НЯМА НУЖДА ДА МИ КАЗВАТЕ

Пука им, КУРОВЕ.... Любовта остана в ХХ век...

Голям фен

Re: е** И БЯГАМ

Цитирай Първоначално написано от ТЪПАНАР АМА ЩТАСТЛИВ
    Виждам че има постове кадето пишат колко са отдадени на жените някой момчета и колко им пукало за тях!Аз пък щте кажа че ако мога някоя да я мина минавам я и давам следващтата и въобщте не ме боли за нея!ТА МИСЪЛТА МИ БЕШЕ-КОЙТО Е НА МОЕ МНЕНИЕ ДА НАПИШЕ КОМЕНТАРЧЕ!

Давай колега , наред и безчет

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Taka trqbva lubov 4ustva tva e za obitacite tezi ne6ta ne su6testvuvat ve4e davai napred i se v toq duh

Само така таз глава няма нужда от мозък за да бачи, а от кръв и тестостерон!Давай му кат е гладен и не го затормозявай с излишна информация..бла бла емоции..

ей тфа е истината в живота ебеш ,бягаш,пари не даваш щастливи са хората постигнали такова извисено ниво

Град
    Пловдив

Нема правда нема ред - вадим Kuro и напред!

Дааа... Еби всяка която ти пусне. После ще се чудиш кое ..сифилиса,гонореята,гъбичк ите и всяквите болести ти е по приятно и дали има лечение СПИН-а.. Давай в същия дух.

ПП: Не ми казвай, че ползваш презерватив.Къса се,изхлузва се .... а и надали ти духат с презерватив...

Ех, да можеш да съм като теб
    Клик ми (:

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL

ПП: Не ми казвай, че ползваш презерватив.Къса се,изхлузва се .... а и надали ти духат с презерватив...

Въпрос на интелектуално развитие , ако на теб един на 15 капута ти върши работа , има хора , който знаят значението на този атрибут , пък и не бързай с прогнозите , че недай Боже дори и ти не си защитен , от една целувка става белята , ако е писано ще се мре !

em nz spored men si nai jalkia ama ti si znaesh

Цитирай Първоначално написано от marto91
    =D>
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Голям фен
    това го определя момичето , как ще се държим след секса е изцяло нейна работа...неможете да отречете !

Сладур...
    1 Момиче съм
    2 Ползвам противозачатачни (имам сериозна връзка)
    3 Знам значението на този атрибут. Също знам, че ако прави секс с различни партньорки без него е малка вероятноста да не пипне нещо.Хайде сега ти се съгласи, презерватива се къса винаги в най най най неподходящите моменти Ако не ти се е случвало си късметлия

ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marto91
    благодаря ама поне ми е кеф пък вие мъжки путки опъните гаджетата си 2 пъти оная ви зареже заради друг и после във форума "много я обичах","незнам как щте живея без нея","искам да се самоубия","тя беше единствената" и тен подобни женски леготии!А точно и за това пуснах тази тема щтото ми писна от такива женчовци като ВАС за който момичето е едва ли не най-ценното на този свят и ако ви напусне чак искате да мрете!

Момичето с главно М трябва да е най-важното за Момчето. Важи и обратното

ТЪПАНАР АМА ЩТАСТЛИВ
    Guest
    Момичето с главно М трябва да е най-важното за Момчето. Важи и обратното
    имала ли си гадже до сега?

Тамън няколко. Настоящото от 2 години. А ти ? Нека да позная.. НЕ?

ТЪПАНАР АМА ЩТАСТЛИВ
    Guest
    Тамън няколко. Настоящото от 2 години. А ти ? Нека да позная.. НЕ?
    Слет 4-тото си гадже щте дойдеш на мойто мнение повярвй ми защтото обичаш пъвото,обишаш второто,третото след всяка раздяла ти е кофти ама от там нататък вече не ти пука с коя щте спиш само да е хубава!Поне имам опит и знам ама нали знаеш всеки си е различен

Странно .. имала съм повече от 4 сериозни(над 6мес си е сериозно) и не съм на твоето мнение.Нито жените сме само за ебане, нито вие мъжете сте само банкомати с вибратор. Сори, но не съм на твоето мнение.

Супер фен
    NO COMMENT
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Дааа... Еби всяка която ти пусне. После ще се чудиш кое ..сифилиса,гонореята,гъбичк ите и всяквите болести ти е по приятно и дали има лечение СПИН-а.. Давай в същия дух.

Хаха-тва ме израдва,ама може момчето да си помисли че те като са много болестите ще се изтребят една - друга,е накрая спина така или иначе всичко ще умори...така че пич(автора ) дерзай!!!

Айде са по темата-както обичам да казвам-кой квото си направи сам ,друг не може да му го направи,следователно ако си си подбирал мацките за дългите връзки нямаше да страдаш толкова и в момента да си толкова комплексиран...секса без чувства не струва(личен опит) просто все едно да си почешеш носа...ама различни хора -различни идеали
    Спрете Земята,искам да сляза...

Еба и бягам и аз съм теи е кат нямам фр говоря кат имам не изневерявам
    Fitness Forever

А аз мисля че колкото по романтично е едно момче толкова по-добре.
    Аз излизам с момчета защото ми харесват,и дори съм детствена досега никой не ме е карал да правя това,а пък си прекарваме страхотни дни заедно.

Голям фен
    и дори съм детствена
    А по темата:колко такива случаи има на "заклети" курвари дето е*** и бягат...и накрая някоя "кукличка за секс" им завърта главата и те стават мн по зле от[/quote] "много я обичах","незнам как щте живея без нея","искам да се самоубия","тя беше единствената" и тен подобни женски леготии!А точно и за това пуснах тази тема щтото ми писна от такива женчовци като ВАС за който момичето е едва ли не най-ценното на този свят и ако ви напусне чак искате да мрете!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си