- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЕБА И БЯГАМ
Виждам че има постове кадето пишат колко са отдадени на жените някой момчета и колко им пукало за тях!Аз пък щте кажа че ако мога някоя да я мина минавам я и давам следващтата и въобщте не ме боли за нея!ТА МИСЪЛТА МИ БЕШЕ-КОЙТО Е НА МОЕ МНЕНИЕ ДА НАПИШЕ КОМЕНТАРЧЕ!
P.S:ЗНАМ ЧЕ СЪМ ТЪП НЯМА НУЖДА ДА МИ КАЗВАТЕ![]()
Пука им, КУРОВЕ.... Любовта остана в ХХ век...
Само така таз глава няма нужда от мозък за да бачи, а от кръв и тестостерон!Давай му кат е гладен и не го затормозявай с излишна информация..бла бла емоции..![]()
ей тфа е истината в живота ебеш ,бягаш,пари не даваш щастливи са хората постигнали такова извисено ниво![]()
Нема правда нема ред - вадим Kuro и напред!Първоначално написано от ТЪПАНАР АМА ЩТАСТЛИВ
Дааа... Еби всяка която ти пусне. После ще се чудиш кое ..сифилиса,гонореята,гъбичк ите и всяквите болести ти е по приятно и дали има лечение СПИН-а.. Давай в същия дух.
ПП: Не ми казвай, че ползваш презерватив.Къса се,изхлузва се .... а и надали ти духат с презерватив...
![]()
Въпрос на интелектуално развитие , ако на теб един на 15 капута ти върши работа , има хора , който знаят значението на този атрибут , пък и не бързай с прогнозите , че недай Боже дори и ти не си защитен , от една целувка става белята , ако е писано ще се мре !Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
![]()
em nz spored men si nai jalkia ama ti si znaesh
=D>Първоначално написано от marto91
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Сладур...
1 Момиче съм
2 Ползвам противозачатачни (имам сериозна връзка)
3 Знам значението на този атрибут. Също знам, че ако прави секс с различни партньорки без него е малка вероятноста да не пипне нещо.Хайде сега ти се съгласи, презерватива се къса винаги в най най най неподходящите моментиАко не ти се е случвало си късметлия
![]()
благодаря ама поне ми е кеф пък вие мъжки путки опъните гаджетата си 2 пъти оная ви зареже заради друг и после във форума "много я обичах","незнам как щте живея без нея","искам да се самоубия","тя беше единствената" и тен подобни женски леготии!А точно и за това пуснах тази тема щтото ми писна от такива женчовци като ВАС за който момичето е едва ли не най-ценното на този свят и ако ви напусне чак искате да мрете!Първоначално написано от marto91
Момичето с главно М трябва да е най-важното за Момчето. Важи и обратното![]()
имала ли си гадже до сега?Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
Тамън няколко. Настоящото от 2 години. А ти ? Нека да позная.. НЕ?
Слет 4-тото си гадже щте дойдеш на мойто мнение повярвй ми защтото обичаш пъвото,обишаш второто,третото след всяка раздяла ти е кофти ама от там нататък вече не ти пука с коя щте спиш само да е хубава!Поне имам опит и знам ама нали знаеш всеки си е различенПървоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
Странно .. имала съм повече от 4 сериозни(над 6мес си е сериозно) и не съм на твоето мнение.Нито жените сме само за ебане, нито вие мъжете сте само банкомати с вибратор. Сори, но не съм на твоето мнение.
NO COMMENT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Хаха-тва ме израдва,ама може момчето да си помисли че те като са много болестите ще се изтребят една - друга,е накрая спина така или иначе всичко ще умори...така че пич(автора ) дерзай!!!Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
Айде са по темата-както обичам да казвам-кой квото си направи сам ,друг не може да му го направи,следователно ако си си подбирал мацките за дългите връзки нямаше да страдаш толкова и в момента да си толкова комплексиран...секса без чувства не струва(личен опит) просто все едно да си почешеш носа...ама различни хора -различни идеали![]()
Еба и бягами аз съм теи е кат нямам фр говоря
кат имам не изневерявам
Fitness Forever
А аз мисля че колкото по романтично е едно момче толкова по-добре.
Аз излизам с момчета защото ми харесват,и дори съм детствена досега никой не ме е карал да правя това,а пък си прекарваме страхотни дни заедно.
и дори съм детствена![]()
![]()
А по темата:колко такива случаи има на "заклети" курвари дето е*** и бягат...и накрая някоя "кукличка за секс" им завърта главата и те стават мн по зле от[/quote] "много я обичах","незнам как щте живея без нея","искам да се самоубия","тя беше единствената" и тен подобни женски леготии!А точно и за това пуснах тази тема щтото ми писна от такива женчовци като ВАС за който момичето е едва ли не най-ценното на този свят и ако ви напусне чак искате да мрете!