Аз съм се натяквала на лошии и на добри баби и дядовци и то главно в градския транспорт..Веднъж един дядо нещо ме заговори и ме пита кой клас съм,а аз бях с едни приятелки,и му казвам че съм 10,и той вика "А десети,нещо много голяма се изкара"И приятелките ми казват колко и давате 6-8 клас(а аз наистина бях 10) и той "даже мисля че още е в детската градина":ДД понеже съм ниска и за тва ме базикат,ахах.Пак си пътувам в 83 мисля 4е беше тоя път и качва се един дядо,а преди него едно момиче на същата спирка и имаше едно свободно място и тя седна нали..ама не го беше видяла него де,и тоя като и се развика,как може такова нещо,стар човек а тя млада дрън дрън,и момичето кво да прави стана и той седна ,но не млъка а продълви да дудумка,даже почва да псува,да казва как младите хора са били много зле,заради тях държаавата на нищо не прилича.На хората им писна да го слушат една жена му каза да престане защото никой не е длъжен да го слуша а стареца и вика"Млъкни бе мръсницо,ти нема да ми казваш кво да правя" и от там и шофиора му се скара и той млъкна..ааххах

И пак в градския..нещо си оправях косата връзвах си я,понеже беше се развързала и некфа не беше чак толкова стара абе някъде към 50 годишна почва да ми се кара как може такова нещо,да не съм си у нас,не е било възпитано,гнусно е,хвърчало косми..незнам в коя държава тва било много лошо да си оправяш косата в автобуса аахахах а аз нищо не и казвам мълча си..И накрая ми вика"То пък чудната прическа" при което не издържах и се озъбих ,казах и че не и искам мнението и тя млъкна дееебааа смотлатаааааа...