.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    lqlqlqll`
    Guest

Аспирин-против забременяване?

Абе възможно е да има някъде подобна тема но поне аз не открих такава в форума.Та...има некав мит,че след секс ако си сложеш аспирин в влагалището то обива сперматозоидите (става дума при полов контакт без презерватив)Има ли неква истина или е просто измислица?

П.С. Извинявам се че пускам темата за втори път,но 1-вия я пуснах в раздел Здраве а май не е съвсем за там,а и в този влизат повече хора които могат да изкажат мнение.

Голям фен
    Същата е и работата с оцета според мен....пълна измишльотина....ползвай презерватив....а при проблем с него има хапчета за спешна контрацепция.Изобщо не се оповавай на тея митове
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Ми аз също съм го чувала но не смятам че е препоръчително, защото така нарушаваш естествения баланс на веществата във влагалището.
    Познавам едно момиче, което си направило подобни експерименти, но била забравила дали се слага аспирин или аналгин, дали се слага 1/2 хапче или цяло... Та си сложила по 2 от всяко... От тогава са минали около 5 години, но тя все още има проблеми последвали от това, които ще останат за цял живот!
    Така че 2лв. за Sportex Exsotic и да нямаш ядове после
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Голям фен
    Тзтз...пробвай ...отрова за мишки - против забременяване

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Гаджето на един приятел след секс си натъпкала памук, наквасен в оцет.. Била чувала, че трябва да стои 24 часа там за да убие сперматозоидите.. И после имала чувството, че я режат с нож отвътре. Глупави експерименти според мен.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Аспирина много помага но като предпазно средство преди акта трябва да вземеш хапчето да го сложиш между бедрата си и да стискаш с все сила за да не го изтървеш!!!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Аспирина много помага но като предпазно средство преди акта трябва да вземеш хапчето да го сложиш между бедрата си и да стискаш с все сила за да не го изтървеш!!!

Напълно подкрепям!
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Страхотно го каза!

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен
    za parvi pat go 4uvam tva,ne bih go napravila,jenskiq du6 ne e mn prepora4itelen poneje se otmivat ve6testvata vav vlagali6teto ta kvo da govorim za tva
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като цяло има доза истина заради киселината. но тя убива само май носителите на У хромозома. Знам, че оцен се ползва, ако искаш да имаш момиченце, защото спрематозоидите, носители на Х хромозома виреят в кисела среда, а тези с У-в алкална. За това ако искаш момиче-промивки с оцет, ако искаш момче-с подсолена вода. На практика..............не зная дали е вярно, но може и да има ефект!

pomaga i asperinut i ocetut pomagat (ne znam kakvo e tova s pamuka za purvi put go 4uvam) samo deto kato ubivat spermatozoidite promenqt estestvenata flora i fauna, poqvqva se nepriqtna mirizma, moje dori da se stigne do edin vid sterilnost!Horata odavna sa zarqzali tozi vid predpazvane(ako vuob6te moje da se nare4e taka) i to ne slu4aino, ima protivoza4ata4ni, ima prezervativi i kakvo li o6te ne ne si pravete experimenti s telata si!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

По-добре да не се рискува с такива опити.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

moje i da ima ne6to vqrno, no az li4no ne bih probvala ...

Б0жеееееееее......... т0 ак0 така ставаше, нямаше да има презервативи и хап4ета бе х0ра....Ша си завирате аспирини, памуци и нз си кф0 0ще....Тфа п0казва, 4е не цените тял0т0 си....

ako nqkoe momiche e gotovo da napravi takiva eksperimenti sas sebe si , sys sobstvenoto si tqlo , to za men trqbva da e ludo...no to nenormalni hora navsqkade ima , 4e i vse pove4e stavat....zashto li se u4udvam

P.S A osven ludo i mnooooooooogo glupavo (meko kazano)

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Da i az sam go chuvala,no ne sam go probvala i ne smqtam da go probvam.Kazvali sa mi che ima efekt,no trqbva vednaga da se sloji.
    Next Time I`ll be True...

Guest
    Вярно е.Баба ми беше разправяла как по тяхното време са се оправяли с нежелано забременяване, защото тогава ви е ясно че не е имало постинори и подобни.Рецептата е следната.След секса обелваш няколко глави лук и ги слагаш да варят известно време в малко вода.След това изцеждаш сока и заедно с една чаша ракия и един аспирин го испиваш наведнъж.Взимаш още един аспирин и го пихаш във влагалището си.След това лягаш и хубаво се завиваш с одяло докато не започнеш да се потиш.В тялото ти се вдига страшна температура и сперматозоидите умират.
    Не съм го пробвала и не знам дали е 100% сигурен но едно време така са правили хората.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вярно е.Баба ми беше разправяла как по тяхното време са се оправяли с нежелано забременяване, защото тогава ви е ясно че не е имало постинори и подобни.Рецептата е следната.След секса обелваш няколко глави лук и ги слагаш да варят известно време в малко вода.След това изцеждаш сока и заедно с една чаша ракия и един аспирин го испиваш наведнъж.Взимаш още един аспирин и го пихаш във влагалището си.След това лягаш и хубаво се завиваш с одяло докато не започнеш да се потиш.В тялото ти се вдига страшна температура и сперматозоидите умират.
    Не съм го пробвала и не знам дали е 100% сигурен но едно време така са правили хората.
    Д0уре, да приемем, 4е е вярн0....Н0 не разбирам за кф0 треа да се праат си4ките тея глуп0сти, кат0 не виждам кф0 т0лку ша пре4и пи4а да си сл0жи презерватив или пи4ката да изпие 1 хап4е....Тфа във 21 век да се пазиш 0т забременяване със с0к0ве 0т лук и аспирини във влагалищет0 е....

Цитирай Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Д0уре, да приемем, 4е е вярн0....Н0 не разбирам за кф0 треа да се праат си4ките тея глуп0сти, кат0 не виждам кф0 т0лку ша пре4и пи4а да си сл0жи презерватив или пи4ката да изпие 1 хап4е....Тфа във 21 век да се пазиш 0т забременяване със с0к0ве 0т лук и аспирини във влагалищет0 е....
    Alpha dog,прав/а си,че не трябва да се използват такива методи за контрацепция,понеже са опасни,но момичето просто споделя!

На мен пък баба ми ми беше казала,че по тяхното време,след секс цяла седмица пиела по 1 супена лъжица оцет на гладно! А като била мнооого млада се натъпкала с аспирин,не знам колко точно и казва,че изпитала страшни болки,веднага й дошло,но не било както обичайното... Според нея била предизвикала аборт по този начин!

Не знам всъщност каква е истината,дали действа или не,но не препоръчвам използването на такива методи! Могат да бъдат доста опасни,щом имате съмнения по-добре изпийте един ескапел,колкото и да е вреден,отколкото оцет,аспирин,мас и не знам още какво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си