- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идея за подарък....
zdraveite.. skoro priqtelq mi ima rojden den i iskam naistina da go iznenadam.. 6te sam vi blagodarna ako mi dadete nqkakva ideq za podarak .. nqkakva iznenada.. abe ne6to qko da emisi predvaritelno
6ti kajat da potarsi6 ima mn takiva temi![]()
Мда, наистина има такива теми и даже има много готини предложенияПотърси..
Подари му карти Черен Петър, и един чифт от твойте миризливи чорапи.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Има си търсачка порови се пълно е с такива теми![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
подари му голата истина. така ще стане най-добре.![]()
![]()
Първоначално написано от Плякам Майки
![]()
Това беше добро..
направи се чи си забравила и когато някои от приятелите му чистити му кажи: "Бря съвсем забравих че имаш РД". уверявам те че дълго ще го помни
![]()
Има много такива теми и много варианти за подаръци!Ти най-добре знаеш предпочитанията му.Може да му подариш хубава книга,интересен накит,който ще е свързан с вас двамата,някакъв спортен аксесоар,ако е фен на спорта,билети за някакво интересно събитие.Иначе можеш и да минеш с баналните-козметика или дреха!Може и някакъв любовен сувенир!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ако носи сребро,може да му подариш някоя гривна или синджирчеаз на бившия си му подарих сребърно кръстче за синджирчето му
има много вариянти
![]()
Ми... щом има рожден ден най - добрият подар1к, който можеш да му подариш е да прекараш целия ден до него... двата... после прекарайте вечерта заедно... бе... има много варианти... б1ди изобретателна..