- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване за 10 дена с 5 кг.
kak da otslabna za 10dena s pone 5 kg trqbva da stane ako trqbva 6te karam samo na kiselo mlqko i da praq mn yprajneniq ma iskam da stane
И пак има доста такива теми.. рагледай.. пък по въпроса - по-малко храна, повече движение![]()
...КОремни преси...тичане...абе мн движение...![]()
... без сладко! ..само плодове и зеленчуци..
![]()
Ставаш рано сутрин излизаш и бягаш![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
разделно хранене и спорт :Р
Еми диета.Яж препечени филийки без мазни неща и ще свалиш повече![]()
Първоначално написано от find_m3
Тия препечени филийки помагат ли ве?![]()
Зеленчуци и много варено месо. Плодовете спомагат да се топят мускулите, не мазнините, та не ги препоръчвам. Много движение. По-честно хапване, по-малки порции. Задължително закусвай.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
има една бананова диета за три дена три кг.
по най-много 4 банана и 3 чаши обезмаслено мляко
Ми една приятелка за 1 ден свали 2 килограма без да вечеря предния ден и с препечени филийки на другия ден.Звичи лудо ,но е факт,щото заедно ходихме на профилактичен и знам колко беше с точност.Като ми го каза това бяхме на ндк и веднага я качих на 1 кантарПървоначално написано от KiFy
![]()
това е невъзможноПървоначално написано от find_m3
Банана е със среден гликемичен индекс, та не го препоръчвам. Храни, които са с нисък гликемичен индекс са: Спагети пълнозърнести, Ябълка Мляко, Зрял боб, Соево мляко, Леща, Грейпфрут, Соя.
Ако ти се хапва сладко, и то много - не се въздъряй, защото след време няма да издържиш и ще се натъпкаш с шоколади и пр. По-добре като ти се прияде - хапни една зелена салата и след нея хапни малко шоколад. Те се умешват в стомаха и шоколада не се храносмила толкова бързо, колкото по принцип.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от OtherDimension
Възможно е ако момичето има някакъв извънземен метаболизъм или просто е посетила тоалетната по голяма нужда.![]()
Възможно е,ако предния ден преди да се претегли е пила мнгоо течности..или примерно е изяла 2 кг димя..през нощта ги е изчишкала и на следващата сутрин е била с 2 килограма по-лека..Първоначално написано от OtherDimension
иначе тези заветни два килограма мазнини не могат да се изгубят за половин месец,камо ли за ден.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Може единия кантар да не е бил верен...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми и тя каза ,че е пила много водаПървоначално написано от RAWRRR
5 kg za 10 dni.. nqma na4in![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Ей, свиньо, нема да отслабнеш толкова за 10 дни.![]()
bee koi kaza 4e nqma da otslabne za 10 dni az za tolkova svalih 7 kgkupi si dieti4no miusli ima go v lidel 1 kg ! i struva 4 leva qj go s kiselo mlqko.sytrin v 1 panica isipi polovinata mlqko i malko miuslii razburkai ostavi 10 minn da posedi poslee mojesh da go qdeshh ,sled tfa drugata polovina na obed ii taka si prodaljavash ne qj sladko ..moje primernoo da qdesh i po 1 bonbon na den shtoto shokolada poddurja kruvnoto ...a ne kat men da stanesh s niskoo kruvnoo
)ne 4e 1 bonbon sh naprai koi znae kfo za kruvnoto ama ....
) nooo se pakk gledai da pravish nqkakvi oprajneniq za da ne polu4ish striii ili ako ne ti se pravqt oprajneniq si zemi krem protif strii za bremenni ama to moje i da ne si premenna za da go polzvash ;dd .. no ne trqbva da qdesh nishto drugo moje da si izberesh 1 vid plod i da go qdesh no ne smesvai plodovete kato naprimer da qdesh qbalka i sledd 2 4asa krusha ! mmm az polzvah qbulki
) bqh 52 kg i za blizo 2 sedmici stana 45kg
)))
Последно редактирано от voni_12 : 09-13-2012 на 15:06
О, я стига простотии.
Каквито и усилия да положиш, и да постигнеш едното. Със сигурност ще навредиш на нещо друго и по - конкретно здравето си.
Само аз ли забелязвам, че темата е от 2007? Момичето отдавна е отслабнало.![]()