- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя иска да правим секс, но аз все още не съм готов
Как така да се престрашиш бе!?Първоначално написано от kiro89sf
Изумявате ме!
Light The Universe
Момчетата само за това мислят бе!Как дали можеш да се престрашиш трябва да си дръпнете тоя филм Pretty cool tooПървоначално написано от Valar
Ivan4o,spokoino 4ove4e 6te se spravi6.Ako te obi4a 6e te razbere vqrvai,ako li ne zna4i tq ne e podhodq6tata i e vreme da potyrsi6 istinskata si liubov.Edin syvet -napravi go ot liubov ,a ne za sporta.![]()
вибратор![]()
Явно си гей :X
/facepalm
Съгласна съмПървоначално написано от mid_get
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Хора,темата е от 2007![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Не си готовПървоначално написано от Ivan4o!~
за първи път чувам такова нещо от момче ади момичетата ги разбирам ама тебе...пич стегни се недей така е.Твойта и аз не знам колко ще те издържи щом тя иска няма проблем сигурно не е девствена има опит ще те напътства така да се каже на 19 си все пак.Кога ще си готов на 30 ли си стегни се и покажи и докажи че си мъж никой не харесва момчета които се държат като пу*ки
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Н е ги слушай тъпаците.Всеки си е различен.Щом не си готов,значи нещо те притеснява.Комплекси най-вероятно.Опитай се да ги изчистиш и си готов...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от Ivan4o!~
Пиши на кирилица.
Ами човек... обикновено момчетата поемат инициативата и са готови да чакат момичетата. И каква причина може да е поради която да не си готов да го направиш на 19? На бас, че още от 13 си искал а сега поради някаква странна причина не искаш. Ако те обича и иска да го направите, може да те изчака но не виждам защо въобще трябва да я бавиш.
ЕДИТ: Темата била от 2007...
Майко мила за първи път чувам израза :"не съм готов да правя секс" от момче .![]()
![]()
Как така не си готов ,та ти си на 19.Отивай и я оправи веднага![]()
--------------------------------------------------------
И абоната отдавна е изтрит. Но му давайте още акъли де. Може и още да има този проблемПървоначално написано от vampirekiss
![]()
![]()
deeeba i pedala skapan deba tq iska da praite sex a tiiiiiii SI PEDERAAAAAAST hodi se udafi nqkude f sobstfenata si pumiq ne6tastnik grozen ILI BUDI MUJ!!!
[quote="Valar"]Pff da vi imam problemiteПървоначално написано от kiro89sf
da ne ste homo?
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
И кво ?!? Да не е вкисналаПървоначално написано от vampirekiss
![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
той сигурно още не е готов а вече е на 21![]()
А мацката отдавна си е намерила тъпкачПървоначално написано от Aicken
![]()
Браво бе ... аз съм на 13 и вече съм го правил. Съвет -няма страшно само да е с презерватив !
Поезията е храна за душата !!!
Тая нерешителност, освен че ще ти спечели репутацията на "човекът, който на 19 не е готов да прави секс"(реплика, която може да се отнася за момичета на 13), ще ти докара и доста други неприятности в живота.
Хората на 16 се чудят как да легнат с някоя, а ти на 19 страниш от това. Трябва да те е срам. Който не се възползва от възможностите, рядко ги среща. И възможностите все попадат в ръцете на неподходящи хора.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101