.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Hybrid View

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ne che lizaneto ne e super. no po moi skromni nabludeniq momichetata haresvat cqlostno oblajavane na tqloto. Ustata, vrutleto, gurba, krachetata i t.n.
    Ами прав си Поне при мен е така

По темата : харесвам.. общо взето всичко, но ибичам да е страстно и грубовато. Може да почне нежно, но после да се превърне в много диво и страстно. Нежния секс в мисионерска поза не е хич за мен.

я са кажете кфо ви допада най много ?

Град
    На края на дъгата :)
    obi4am kato za na4alo da me celuva mn bqsno i da ose6tam ezika mu 4ak do slivicite si,sled tova otnovo sas celuvki da se premesti na 6iqta mi,i ot tam nadolu..... kefi me kakto kazaha nqkoi, samiq sex-da ose6tam kak pa6ka,kak di6a tejko varhu men,pod men,zad men
    ponqkoga mi haresva malko po grubiq sex-da me hvane za kosata ili da me po6lqpa,da me hape,smu4e(dokato stane sinio ),da ose6tam dopira mi,kojata mu,racete mu po moeto tqlo,samiqt nego kogato e v men i estestveno frenskata si e nezamenima .... v ob6ti linii e tva
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nai-obicham da me lijat. :P

Харесвам тихото говорене в ухото ми, връзването ми с белезници, да ме дере по гърба, да ми хапе или целува врата, френската, независимо дали аз на него или той на мен и като цяло определено харесвам по-интензивния секс. По неща като дърпане за косата и удряне по дупето не си падам...
    И определено харесвам секса на пода. Впрочем и не знам защо, но самият секс ми харесва повече ако свърша непосредствено преди него.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    obi4am kato za na4alo da me celuva mn bqsno i da ose6tam ezika mu 4ak do slivicite si,sled tova otnovo sas celuvki da se premesti na 6iqta mi,i ot tam nadolu..... kefi me kakto kazaha nqkoi, samiq sex-da ose6tam kak pa6ka,kak di6a tejko varhu men,pod men,zad men
    ponqkoga mi haresva malko po grubiq sex-da me hvane za kosata ili da me po6lqpa,da me hape,smu4e(kokato stane sinio ),da ose6tam dopira mi,kojata mu,racete mu po moeto tqlo,samiqt nego kogato e v men i estestveno frenskata si e nezamenima .... v ob6ti linii e tva
    + 1

Град
    не е установено още :]]
    пхах,аз обичам да ме лижат също.Страшно ее. :P :P :P
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Obicham seksyt da e grub , da me obijdat ;] axhxha se stranni rauti :}

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Обичам секса като цяло....Обичам съпровождащите го целувки,прегръдки и нежните думи....Обичам погледите на мойту мило....Цялата настръхвам! Обичам начина,по който ме гледа,обичам да усещам горещите му длани навсякъде по мен...Обичам и същината на секса-усещането за две тела,две мечти,слети в една...Не мога да кажа кое обичам точно,но тая работа с лизането не ми е по вкуса
    ей тва е звучи като добре композирана чалга песен
    Момичета най-обичате да ви поблизваме май а ? (или поне повечето )

Както ние на вас да ви лапаме, нормално...
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Обичам да чуствам че ме контролира напълно и че е мн мн по-силен от мене. Като ме хване някъде натясно и ми каже "малката" и вече съм свършила Всичко обичам по принцип без лизането

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Обичам да чуствам че ме контролира напълно и че е мн мн по-силен от мене. Като ме хване някъде натясно и ми каже "малката" и вече съм свършила Всичко обичам по принцип без лизането
    Какво съвпадение.. Веднъж са правили опит да ме лижат и беше много кофти!
    Аз обичам да правя френска, ама на мен да ми правят... не знам, не си го представям.. мисля че ръчно стимулиране си ме устройва..

а и аз се кефя на по-подчинена позиция.. не говорим за много садистични неща, а просто да ме е притиснал силно и да се чувствам много желана, и той да владее положението ;]]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Аз обичам да правя френска, ама на мен да ми правят... не знам, не си го представям.. мисля че ръчно стимулиране си ме устройва..
    От време на време разрешавах на бившия си да ме лиже защото мн настояваше ( ) но иначе така и не успях да разбера защо всички момичета толкова обичат точно тая част... Предпочитам пръстчета пред език Иначе и аз обичам да правя френска

х

Лизането е супер,но наистина като че ли да духам ми харесва повече.А колкото до вагинално или анално....не знам...май са на един кантар...

Самия секс и увертюрата преди него. ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

От време на време разрешавах на бившия си да ме лиже защото мн настояваше ( ) но иначе така и не успях да разбера защо всички момичета толкова обичат точно тая част... Предпочитам пръстчета пред език Иначе и аз обичам да правя френска
    точно.
    пръстите рулират
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    точно.
    пръстите рулират
    Защото сигурно гаджето ти не се занимава с паркет и дърводелство...нито едно докосване не може да бъде нежно и възбуждащо, а само болезнено.
    А по темата -каквото и да си говорим без облизване все едно нищо не е станало........обичам френската любов и то най-вече в частта, в която ми я правят. А и имама чувството, че той ще полудее, ако не ми прави френска любов.......толкова обича и той. Прониквания, ласки ала-бала са само допълнение на това, което усещам, когато допре устните си....там.
    А, да и обичам да го приклещя с крака и да го целувам докато прави секс. Без целувки ми е гадно и тъпо.

hottie
    Guest
    Да добавя. Обичам да ми се говори мръснишки, дори и обиди. Да е леко унизително. Без крайности обаче

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    точно.
    пръстите рулират
    Защото сигурно гаджето ти не се занимава с паркет и дърводелство...нито едно докосване не може да бъде нежно и възбуждащо, а само болезнено.
    А по темата -каквото и да си говорим без облизване все едно нищо не е станало........обичам френската любов и то най-вече в частта, в която ми я правят. А и имама чувството, че той ще полудее, ако не ми прави френска любов.......толкова обича и той. Прониквания, ласки ала-бала са само допълнение на това, което усещам, когато допре устните си....там.
    А, да и обичам да го приклещя с крака и да го целувам докато прави секс. Без целувки ми е гадно и тъпо.
    Кремче точно дърводелец беше бившия ми :P

Град
    Свищов
    Е, с какво е работил..от това чукане(ама не по мен) ръцете му са ужасни, с мазоли, кървясали, нарязани, често с някой инструмент част от месото му е хвърчало........преди това имаше много нежни пръсти, а сега петинга е мисия невъзможна....
    П.С.Какво съвпадение..дърводелците били най-добрите любовници...

hottie
    Guest
    И аз няма да умра без лизане между другото

Град
    Свищов
    ^ Значи още още не съм излязла от оралния си период.........ех, то няма и да изляза..в устата ми обичам винаги да има нещо(най-често химикал, де), а да ме облизват, целуват и лигавят........обожавам.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Обичам орална любов с пръст върху G точката ми.
    Дам....и аз също
    Вагинален ,анален също обичам . . . : ) Обичам всичко това ,стига момчето да е майстор

Град
    Германия
    Е, с какво е работил..от това чукане(ама не по мен) ръцете му са ужасни, с мазоли, кървясали, нарязани, често с някой инструмент част от месото му е хвърчало........преди това имаше много нежни пръсти, а сега петинга е мисия невъзможна....
    П.С.Какво съвпадение..дърводелците били най-добрите любовници...
    Аз обичам груби ръце.. Иначе ако наистина беше мн тежко положенито го мажех с един шведски крем специално за напукана и груба кожа
    И да то кажа точно в секса не сме имали проблеми... Добър си беше в леглото

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    ..momichetata haresvat cqlostno obladqvane na tqloto. Ustata, vrutleto, gurba, krachetata i t.n.
    +1
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си