- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moмичета,какво най-много ви допада в секса
Ами прав сиПървоначално написано от amatorium
Поне при мен е така
По темата : харесвам.. общо взето всичко, но ибичам да е страстно и грубовато. Може да почне нежно, но после да се превърне в много диво и страстно. Нежния секс в мисионерска поза не е хич за мен.
obi4am kato za na4alo da me celuva mn bqsno i da ose6tam ezika mu 4ak do slivicite si,sled tova otnovo sas celuvki da se premesti na 6iqta mi,i ot tam nadolu.....kefi me kakto kazaha nqkoi, samiq sex-da ose6tam kak pa6ka,kak di6a tejko varhu men,pod men,zad men
![]()
ponqkoga mi haresva malko po grubiq sex-da me hvane za kosata ili da me po6lqpa,da me hape,smu4e(dokato stane sinio),da ose6tam dopira mi,kojata mu,racete mu po moeto tqlo,samiqt nego kogato e v men
i estestveno frenskata si e nezamenima .... v ob6ti linii e tva
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Nai-obicham da me lijat. :P![]()
Харесвам тихото говорене в ухото ми, връзването ми с белезници, да ме дере по гърба, да ми хапе или целува врата, френската, независимо дали аз на него или той на мен и като цяло определено харесвам по-интензивния секс. По неща като дърпане за косата и удряне по дупето не си падам...
И определено харесвам секса на пода. Впрочем и не знам защо, но самият секс ми харесва повече ако свърша непосредствено преди него.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+ 1Първоначално написано от ELFIQ
![]()
пхах,аз обичам да ме лижат също.Страшно ее. :P :P :P
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
ей тва е звучи като добре композирана чалга песенПървоначално написано от KimBerLy1912
![]()
![]()
![]()
Момичета най-обичате да ви поблизваме май а ?(или поне повечето
)
Както ние на вас да ви лапаме, нормално...![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Обичам да чуствам че ме контролира напълно и че е мн мн по-силен от мене. Като ме хване някъде натясно и ми каже "малката" и вече съм свършилаВсичко обичам по принцип без лизането
![]()
Какво съвпадение.. Веднъж са правили опит да ме лижат и беше много кофти!Първоначално написано от slun4ice
Аз обичам да правя френска, ама на мен да ми правят... не знам, не си го представям..мисля че ръчно стимулиране си ме устройва..
а и аз се кефя на по-подчинена позиция.. не говорим за много садистични неща, а просто да ме е притиснал силно и да се чувствам много желана, и той да владее положението ;]]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
От време на време разрешавах на бившия си да ме лиже защото мн настояваше (Първоначално написано от jghgh
) но иначе така и не успях да разбера защо всички момичета толкова обичат точно тая част... Предпочитам пръстчета пред език
Иначе и аз обичам да правя френска
![]()
Лизането е супер,но наистина като че ли да духам ми харесва повече.А колкото до вагинално или анално....не знам...май са на един кантар...
Самия секс и увертюрата преди него. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
точно.Първоначално написано от slun4ice
пръстите рулират![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Защото сигурно гаджето ти не се занимава с паркет и дърводелство...нито едно докосване не може да бъде нежно и възбуждащо, а само болезнено.Първоначално написано от jghgh
А по темата -каквото и да си говорим без облизване все едно нищо не е станало........обичам френската любов и то най-вече в частта, в която ми я правят. А и имама чувството, че той ще полудее, ако не ми прави френска любов.......толкова обича и той. Прониквания, ласки ала-бала са само допълнение на това, което усещам, когато допре устните си....там.
А, да и обичам да го приклещя с крака и да го целувам докато прави секс. Без целувки ми е гадно и тъпо.
Да добавя. Обичам да ми се говори мръснишки, дори и обиди. Да е леко унизително. Без крайности обаче![]()
Кремче точно дърводелец беше бившия ми :PПървоначално написано от krem4et0
Е, с какво е работил..от това чукане(ама не по мен) ръцете му са ужасни, с мазоли, кървясали, нарязани, често с някой инструмент част от месото му е хвърчало........преди това имаше много нежни пръсти, а сега петинга е мисия невъзможна....
П.С.Какво съвпадение..дърводелците били най-добрите любовници...
И аз няма да умра без лизане между другото![]()
^ Значи още още не съм излязла от оралния си период.........ех, то няма и да изляза..в устата ми обичам винаги да има нещо(най-често химикал, де), а да ме облизват, целуват и лигавят........обожавам.
Дам....и аз същоПървоначално написано от krem4et0
![]()
Вагинален ,анален също обичам . . . : ) Обичам всичко това ,стига момчето да е майстор![]()
Аз обичам груби ръце..Първоначално написано от krem4et0
Иначе ако наистина беше мн тежко положенито го мажех с един шведски крем специално за напукана и груба кожа
![]()
И да то кажа точно в секса не сме имали проблеми... Добър си беше в леглото![]()
+1Първоначално написано от amatorium
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (: