- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moмичета,какво най-много ви допада в секса
Мтака Дами кажете какво най-много обичате...да ви лижат ли,вагинално,анално...какво о се сетите![]()
Най-обичам да ме лижат! По-голям кеф от това няма!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Заповядай....в тая работа съм ненадминатПървоначално написано от nofi
![]()
![]()
И аз това забелязвам че момичетата много ги кефи да ги лижемеПървоначално написано от nofi
![]()
![]()
Обичам секса като цяло....Обичам съпровождащите го целувки,прегръдки и нежните думи....Обичам погледите на мойту мило....Цялата настръхвам! Обичам начина,по който ме гледа,обичам да усещам горещите му длани навсякъде по мен...Обичам и същината на секса-усещането за две тела,две мечти,слети в една...Не мога да кажа кое обичам точно,но тая работа с лизането не ми е по вкуса![]()
Е разбира се не всяка обича да яПървоначално написано от KimBerLy1912
![]()
obi4am da sera sled seks, na priqtelkata si, eto tova obi4am nai mnogo!
Френската любов-аз на него, той на мен нещо да свърши. Обичам да я правя, да го целувам навсякъде, да го докосвам и да го дразня, защото той чака с нетърпение нещо повече. И когато го измъча до краен предел тогава да действам с устата. А по отношение на моето задоволяване-оралната любов, ръчичките, а после вагиналния секс. Но той е далеч след тях. Обичам орална любов с пръст върху G точката ми.
obojavam da me celuva i hape po cqloto tqlo,a sled tova m/y krakata
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
3 v edno e za predpo4itane tova e nai dobrata kombinacia
И аз много обичам да яПървоначално написано от marina star
по цялото тяло и разбира се после и между краката
![]()
E много ясно.......Ти все едно не обичаш свирки?!Първоначално написано от Golfadjiq
![]()
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
abe obi4am 4uvstvoto i kogato q lija i q celuvam strastno mnogo se kefq
ахахахаха ненадминат аПървоначално написано от Golfadjiq
![]()
Fitness Forever
NqKoi goTin musKulesT batkY da sI pusNe eziCheto po Klitorchety mi naprao iztrupfam ot kef.. MeGa qKo ap1k Ako e F che sYshtO mi e mNogy PriqTny
ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..
Първоначално написано от SeXy`Ky4Ka
Taka си е . Една приятелка умираше от кеф като я
![]()
sexa mejdu priqteli e nai sladuk ;]Първоначално написано от Golfadjiq
ЛюБоВ Ли? тЯ нЕ сЪщЕсТвУвА. КурВи? КуРвОлЯк КоЛкОтО Щеш. аЗ Ли? аЗ щЕ тЕ зАбрАвЯ, ТакИвА кАтО Теб СА мнОгО! Ти лИ?тИ нАпрАвИ ГрЕшКа, ИдИ Си, СкоРо щЕ я пРоУмЕeш. Тя лИ? сЛед тРеТоТо ЕбaнЕ щЕ тИ е оМрЪзНалА, зАщоТо тЯ е бИЛа nОрЕдHaTa A a3 EguHcTBeHa..
Ама разбирасе по приятелски е мн доброПървоначално написано от SeXy`Ky4Ka
![]()
=D> Да аз най-много оби4ам да права секс с приятелки!Първоначално написано от SeXy`Ky4Ka
![]()
![]()
A NE BE!!!!Първоначално написано от Golfadjiq
aaa ap1k nai sladko nqkoi priqtelka da q lizkash ap1k druga da liska tebe mmm spr :]Първоначално написано от sonyglobe
Първоначално написано от SeXy`Ky4Ka
ммммм.... Да много ови4ам да ги
![]()
Ne che lizaneto ne e super. no po moi skromni nabludeniq momichetata haresvat cqlostno oblajavane na tqloto. Ustata, vrutleto, gurba, krachetata i t.n.![]()
Eating isn't cheating - Arnold