- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Почти на 19 съм, а досега съм си нямал момиче :(
Еми то това с момичетата не се планира. Случва се ... ей така. Но ако търсиш някое момиче с перфектно тяло и коса и зъби и лице и т.н. и т.н. ... ще има да чакаш дълго.
И ако трябва да сме точни нямам въобще самочувствие ...Първоначално написано от Анонимко
Благодаря на всички останали за хубавите отговори... е така както е тръгнало, ако има момичета от Варна да пишат
![]()
Спрете да се прайте на гъзари бееееее !!!![]()
Поеми във вярната посока
mi da ti kaja i bratov4et mi be6e taka.kato stana student otide da u4i vuv franciq i se polu4i taka 4e vruzkata mu stigna po4ti do brak.a toi naistina ne e grozen i ima mn xubavo tqlo.nai vajnoto e da ob6tuva6 s xora vupreki 4e si sramejliv!!!
i az sum sramejliva ama si prava napuk i samo se zapoznavam s novi i novi xora vs den!napravi i ti kato men i skoro 6e stane6 ne tolokova sramejliv!aide kusmet!!!
И аз им се чудя защо така ... аз споделям проблем, а тея ми пишат глупости.Първоначално написано от Sinner
да бе как не се сетихЕх да ви кажа, не мисля, че съм грозен, даже имам горе долу хубаво тяало![]()
може да си неосъзнат гейГейивете имат влечение към момчета ... аз нямам такива .
![]()
[quote="Sky_walker"]И аз им се чудя защо така ... аз споделям проблем, а тея ми пишат глупости.[/quotе]Първоначално написано от Sinner
Не им обръщай внимание![]()
Поеми във вярната посока
и аз съм създадена да пиша глупостибий ме убий ме пак ще пиша
Е пиши си, аз съм непукист, просто се чудехПървоначално написано от ку-ку
![]()
мерси ся ще спа спокоино![]()
Аз съм на 14 и имам същата съдба като вашата!Не сме единствените ,да не се самосъжаляваме!Любовта не се дири под дърво и камък ,тя просто идва!
haha na 14, kvo 6te kajete za mene - na 23 sam i se o6te se primirqva msamo s rakata si, ne me haresvat momite i tova si e. 6tom jivota smaje 4ovek toi rano ili kasno se primirqva
Добре те разбирам, и мен не ме харесват, горе-долу на твоя възраст съм.Първоначално написано от vazdarjatelq
Въпросът е не толкова да се примириш, колкото да разбереш, че не можеш постоянно да носиш вина за това. Ето виж тука момчето в какво ли не го обвиниха - липса на самочувствие, задръстеност, липса на смелост, гейщина,..... Ами ако не е нищо от това? Ами ако той няма грам вина?
Не можеш да носиш цял живот някаква изкуствена вина. Тъй че изходната позиция винаги трябва да е "Е*ете си майката, нищо ми няма, аз съм си много добре, другите са зле!". Оттам насетне вече каквото дойде - Божа работа.
Syvet preodolei straha si.Tva e nai-vajnoto.Nie jenite 4akame vas da napravite 1-vata kra4ka,malko sa tezi deto se prestra6avat da sa pyrvi.USPEH![]()
![]()
![]()
mi bratle ako toq sport 9te godini e grebane s lajica nqma da moe6![]()
Чакайте малко, пак ли се почна със стадното мислене?
Аз съм на 18, почти 19, жена. Не съм имала гадже в същинския смисъл на думата. Е, и?
Грозна не мисля, че съм, но това е въпрос на чужда субективна преценка. Дебела - едва ли. Правили са ми комплименти за вида ми. Повече от комплименти - искали са да бъдат с мен, но аз просто не съм отвръщала на това, не съм искала да бъда с тези хора.
Хубаво, де, длъжна ли съм? Длъжен ли е някой да бъде такъв и такъв, да е направил това и това за даден период от време? Защо една голяма част от вас не виждат индивидуалността у човека, а гледат доколко отговаря на някакви крайно не-гъвкави критерии?
Може би пък е за добре, защото много от тези проблеми се коренят в прекаленото вглеждане в "какво ще кажат другите"...Момент, човече, другите ли ще се влюбят в момичето, което ти си избрал? Другите ли живеят твоя живот? Другите ли ще се борят с първоначалния ти страх от интимността и секса, други ли ще трябва да вземат твои решения, които няма да са им лесни и удобни? Няма един отговор на въпроса ти, няма панацея, забрави за това. Забрави да търсиш разрешение на такъв проблем на място, където огромният процент хора ще ти повтарят до втръсване "за всеки влак си има пътници", а другите ще те напсуват, за да си повдигнат анонимното самочувствие. Седни и помисли сам какво искаш да постигнеш, открий проблема си и действай, не му се давай...За мен това ми състояние е избор, а не проблем, но те разбирам, винаги съм се справяла сама, без да имам и една лицемерна прегръдка от някой от онези индивиди, които са ме искали заради едната ми (не чак толкова забележителна, между другото) външност...Това си е твоят живот, не го принизявай до нивото на тийн проблемче, защото ще профучи покрай теб, а ти още ще човъркаш умствено съветите на хора, които не те познават така, както ти познаваш себе си.
Мне, бойни спортове, а другото е фитнес 4 годиниПървоначално написано от Анонимко
![]()
МНого смислено мнение , найстина !!! А между другото забравих да спомена, може и от това да идва проблема, макар, че като не съм бил с момиче дали има значение но все пак ... като гледам тенденцийте, да речем приятелите ми, все се хвалят де били, коя минали, на коя щели да се лепнат, и т.н. ... въпросът е че не съм от тези хора, не мога да кажа, че поне за момента ми трябва найстина сериозна връзка, но въпреки това се привързвам лесно, и каквото и да е никога не мога да направя нещо за 1 вечер, най-малкото защото ми пука за момичето, мисля си че на първо място искам да накарам самото момиче да се чувства доволно,да му е приятно с мен, пред моето удоволствие ( не говоря само за секс) , просто не бих допуснал да съм с момиче само за веднъж ... Надявам се че стана ясно какво се опитвам да кажа.Първоначално написано от Една Гостенка
Първоначално написано от Анонимко
az sam na 13 i si nqmam gadje ama imam skypovete na tolkoz qki momi4eta tai 4e vari v nqkoi sait kato aha.bg registrirai sa tam i zemai skypove naredПървоначално написано от Sky_walker
Хвашташ, късаш, хвашташ, късаш и ще я намериш!![]()
4ovek spok,eto napravil si parvata kra4ka i tova e 4e spodelq6 pred golqma olditoriq za problema si(ako tova se smqta za problem) ne vseki bi go storil.kvo kato si na 19 i na teb 6te ti doide vremeto.poznavam mn momi4eta v tova 4islo sam i az,koito haresvat skormnite mom4eta otkolkoto nqkoi koito se pravqt na gazari pred teb ,a vsa6tnost sa palni otrepki.ne si misli 4e problema e v teb qvno e v nas "momite" 4e sme tolkova slepi za da ne te zabelejim. luibovta 6te doide,kogato nai-malko o4akva6 i togava 6te razbere6 4e 4akaneto si e zaslujavaloupseh za napred
SKYPETO MI E:ceci_93
Това е нещто което рядко се среща (никога не мога да направя нещо за 1 вечер, най-малкото защото ми пука за момичето, мисля си че на първо място искам да накарам самото момиче да се чувства доволно,да му е приятно с мен, пред моето удоволствие)Първоначално написано от Анонимко
Много момчета не ги интересува как му е на момичето. Мен същто ме интересува повече как му е на момичето но въпреки това момичетата избират хората на които не им пука за тях ( " гъзарите " ). Може ли някое момиче да ми обясни защо избирате тях ?
Да се върна на темата - Преодолей срамежливостта си, но гледай като се запознаваш с някоя да и покажеш че не си вятърничав.
emi ajde saberete se dvamata sramejlivkovciПървоначално написано от Анонимко
:P
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”