.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    haa pi4 ne e vajno samo tqloto imam syu4enik super tqlo super grozno lice hahah.mi kato si sramejliv ko da napraime to trqa ti ide ot vytre o4akva6 da ti napi6em otvara protiv sram li haah nema takoz jivotno

im back for my crown... bitches$ss bow down

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от hoseto_

гъзар бъди, девствен умри

иначе по темата: споко, жените не хапят (поне не всички), приказвай с една, втора, трета и т.н. и срамежливостта ще си отиде
    otnosno zagovarqneto v temata det q predostavqm 6e vidi6 4e vaprosnite jeni MRAZQT da gi zagovarqt mom4eta/maje/si4ko kot e s patka O_o

http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...21423&start=90
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ех,ама че си сладурче

Нали знаеш - има ли желание ,има и начини.Трябва да погледнеш нещата от друг ъгъл - като нормални,а не да си мислиш "ако направя това,какво ще си помисли тя?" и подобни.Отпусни се и не му мисли много,какво може да стане или да не стане.Просто правиш нещо,защото ти харесва и в същото време се опитваш да създадеш ново приятелство,а може и нещо повече.Как ще се приеме от отсрещния вече никой не може да знае.

Лесно е всички да ти казваме тея неща - да преодолееш страха си,да направиш това и онова...На нас ни е лесно,за теб не е ,но трябва каквото и да решиш да правиш,да го направиш заради себе си!

Желая ти успех! И не се впрягай толкова
    Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало

Цитирай Първоначално написано от Една Гостенка
    Чакайте малко, пак ли се почна със стадното мислене?
    Аз съм на 18, почти 19, жена. Не съм имала гадже в същинския смисъл на думата. Е, и?
    Грозна не мисля, че съм, но това е въпрос на чужда субективна преценка. Дебела - едва ли. Правили са ми комплименти за вида ми. Повече от комплименти - искали са да бъдат с мен, но аз просто не съм отвръщала на това, не съм искала да бъда с тези хора.
    Хубаво, де, длъжна ли съм? Длъжен ли е някой да бъде такъв и такъв, да е направил това и това за даден период от време? Защо една голяма част от вас не виждат индивидуалността у човека, а гледат доколко отговаря на някакви крайно не-гъвкави критерии?
    Може би пък е за добре, защото много от тези проблеми се коренят в прекаленото вглеждане в "какво ще кажат другите"...Момент, човече, другите ли ще се влюбят в момичето, което ти си избрал? Другите ли живеят твоя живот? Другите ли ще се борят с първоначалния ти страх от интимността и секса, други ли ще трябва да вземат твои решения, които няма да са им лесни и удобни? Няма един отговор на въпроса ти, няма панацея, забрави за това. Забрави да търсиш разрешение на такъв проблем на място, където огромният процент хора ще ти повтарят до втръсване "за всеки влак си има пътници", а другите ще те напсуват, за да си повдигнат анонимното самочувствие. Седни и помисли сам какво искаш да постигнеш, открий проблема си и действай, не му се давай...За мен това ми състояние е избор, а не проблем, но те разбирам, винаги съм се справяла сама, без да имам и една лицемерна прегръдка от някой от онези индивиди, които са ме искали заради едната ми (не чак толкова забележителна, между другото) външност...Това си е твоят живот, не го принизявай до нивото на тийн проблемче, защото ще профучи покрай теб, а ти още ще човъркаш умствено съветите на хора, които не те познават така, както ти познаваш себе си.
    Абсолютно точно! =D>
    Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Някакви 14 и 15 годишни викат нямам гадже... пфхах...

Иначе съвета на Тя__ е добър, въпреки че острани е доста лесно да се каже. Не се замисляй толкова какво ще си помислят другите за теб и така.

бтв Аз съм на 17 и също съм нямал връзка, но аз не търся и помощ, още повече тук. Знам си външните причини, мисля че тези проблеми изчезнаха и не мисля да ви ги казвам.

Guest
    Абе и аз шси дам мнението...Сега може да ти е некво гадно да заговаряш някоя нали срам те е,но след първия опит ще разбереш,че всъщност е СУПЕР Точно първия път просто кажи най-важното и това е(щото и без тва едва ли ще можеш да кажеш повече...).Но вече втория ще се накефиш-адреналина ти се качва до небето,сърцето ти направо ще гръмне,абе невероятно е-ще се накефиш на макс!А пък при положителен отговор няма сми да ти описвам какво се случва-разбери сам Ще ти кажа само,че си е заслужавало всяка милисекунда между въпроса ти и нейния отговор.

аз съм си аз
    Guest
    спок ве човек не е болка за умиране затова са създадени сайтовете за запознаства пробваш там или просто направи първата крачка спок не е трудно

Спокойно, не е края на света. Просто трябва да се отпуснеш - момичетата не хапят. Напротив. Шегувай се, както се шегуваш и с момчетата... бъди свободен и казвай това, което ти е на ума. Твърдиш, че си хубав и с добро тяло - значи се намират момичета, които да те харесват. Възползвай се от външния си вид
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си