Цитирай Първоначално написано от DGD1.9
Цитирай Първоначално написано от Sky_walker
Ех да ви кажа, не мисля, че съм грозен, даже имам горе долу хубаво тяало предвид това че спортувам от 9 години един спорт, и от 4 години 2-ри( няма да ги споменавам, защото искам да избегна заяждания, просто искам съвет, и мнение ... ) .Та досега не съм си имал момиче, единствено в 3-т иклас ако трябва да го броя, и то освен прегръдки, нищо повече ... Просто найстина съм прекалено срамежлив, не мога да се запозная сам с момиче, освен ако тя не направи първата крачка, а знам че трябва да съм аз ... Не знам какво да правя, но вече мисля, че не е много нормално на моята възраст да съм така ... студент ще стана, без мома, не е на добре ... кажете си мнението, и ако може и някой съвет, за положението ми, и предвид срамежливостта ми ... Благодаря на отзовалите се.
Да не би да си прекалено далеч. може би трябва да сте по близо за да не налага да правите крачки... Но всъщност приеми факта че си неизбейно болен и тъп а и защо бързаш само на 19 си изчакай да станеш поне на 69
Не мога да разбера кое ти дава причина да се заяждаш, и защо ... ако си от Варна, ела и ми го кажи в очите, няма проблем