.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 167

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Леле направо настръхнах. Вече съм почти убедена, че нещо не ми е наред. И аз като Jannetty съм 42 килограма и съм 163 см. На почти 17 съм без три месеца. Спря ми цикълът от края на февруари. При мен проблема е в това, че имам желание да ям и искам да съм по-пълна и не се харесвам слаба, но просто не мога. Опитвам се да ям калорични неща и никога не пропускам хранене и ям разнообразна храна. Сега като прочетох тези неща ме хвана страх да не съм болна от нещо, но съм ходила на лекар и изследвания и те показаха, че съм здрава. При мен няма тези психически симптоми като анорексията и булимията и не мога да разбера на какво се дължи това. Нито ям малко, нито се отказвам от храната, нито съм физически болна. Някой може ли да ми даде съвет?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Леле направо настръхнах. Вече съм почти убедена, че нещо не ми е наред. И аз като Jannetty съм 42 килограма и съм 163 см. На почти 17 съм без три месеца. Спря ми цикълът от края на февруари. При мен проблема е в това, че имам желание да ям и искам да съм по-пълна и не се харесвам слаба, но просто не мога. Опитвам се да ям калорични неща и никога не пропускам хранене и ям разнообразна храна. Сега като прочетох тези неща ме хвана страх да не съм болна от нещо, но съм ходила на лекар и изследвания и те показаха, че съм здрава. При мен няма тези психически симптоми като анорексията и булимията и не мога да разбера на какво се дължи това. Нито ям малко, нито се отказвам от храната, нито съм физически болна. Някой може ли да ми даде съвет?
    Може би при теб метаболизма е по-ускорен и затова не можеш да качиш килограми. След като си направила изследвания и те са добри, няма от какво да се притесняваш. Ето повече информация за този вид проблеми, които мога да нарека психически. Съществуват няколко вида анорексия така, че не е задължително да се счита че даден човек е болен от това заболяване само ако предизвиква повръщане: http://hranene.framar.bg/%D1%85%D1%8...81%D0%B8%D1%8F

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си