- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хранителни разстройства - анорексия и булимия
Вижте какво не всеки има възможност д аходи на плуване,йога,карате,балети, фитнс и така нататък!Наистина е много тъжно да виждаме такива момичето,но ето има ги!!И заете ли кой е виновен?Ние!Да ние сме виновни или по-точно ,,хората" които се възмущават ако видят някой по-пълен да не говорим ако видят някой мнооого пълен!Започват се подигравки,гаври,отбягване и така нататък,всичко опира до това че някои от нас са приели глабите момичета за красиви!Когато мине някоя грозница момчетата си оставят очите в нея само защото е слаба,но мине ли някое уникално красиво момиче покрай тях,но с 5 килца от горе-готови са да я унищожат,защото тежи малко повече!Ехооооооо осъзнайте се бе хора не всичко слабо е красиво!Аз познавам няколко пълни,но уникално красиви и добри момичета които си заслужават внимание 10 пъти повече от това на някои грозни и тъпи кльщи!Просто има много ,,дискриминанти" ако мога така да ги нарека ,които не искат да има дебели хора около тях!За всичко сме виновни ние и ако всички продължават с този дух много момичета ще умират всяка година ,за да се харесат на другите,защото ще си затвориш очите веднъж,ще си затвприш очите втори път,нно все някога ще си кажеш ,,Мамка му що всички ме обиждат=занчи аз не съм наред" и така се започва всичкоЧСпрете да гледате колко килограма е даден човек,а се опитайте да го опознаете преди да си давате тъпото мнение!!
Обърни внимамние когато някой добре със теб се държи,не бързай да му отвръщаш с лъжи!