Цитирай Първоначално написано от Мо6no
Nobody - А тя с какво е длъжна да ги променя? Един човек не може да промени нещата. Иначе надежда има и тя е основателна, защото хората найстина стават по-малко злобни, особено сред младите където злобата е много по-малко, отколкото при възрастните.

А и предполагам, че не хората попринцип са злобни, а българите (към това броя и циганите и турците живеещи в България) попринцип са злобни. Не мисля, че навсякъде по света хората са толкова злобеещи, колкото у нас.

бтв пореден пример за човешката злоба е това, което се случва с мнението на хората за медиците ни и палестинския доктор.
Всеки си мисли, че е безсилен, груба грешка. Всеки от нас притежава много повече сила, отколкото си мисли. Трябва да започнеш от себе си, да си идеалния образ на човек, който си представяш, добър и мил, който действа безвъзмездно. Тъй като много малко хора са достигнали този идеалистичен образ, човешкия прогрес е вечен и винаги има над какво да работиш относно изграждането на твоята личност. И с надежда и без надежда света ще прогресира по един и същи начин. Основата на идеята ми е, че хората които се надяват не действат, а трябва да е обратното, като действаш и да не се надяваш, нещата ще си станат. Това, че смяташ, че злобата намалява е хубаво, аз не съм сигурен дали е точно така. Аз лично за себе си я намалявам. Наскоро съм правил неща, които преди съм си мислил, че никога няма да направя за непознат. Гордея се с това, че се променям, за мен това означва прогрес.

Може би някоя нация е по-злобна от друга, но не вярвам някъде да няма злоба. Не съм обиколил света, не мога да кажа.

Не гледам телевизия и не се интересувам толкова живо от медиците. Някой би казал, че това е липса на патриотизъм и съпричастие. Моето мнение за този конфликт е кратко, грубо и просто. И то е - Трябваше или да ги убият преди 8 години или да ги пуснат, след като го проточиха, вече е все тая!