- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- на някой ходи ли му се в амор утре?
хора утре 6е хода на диско в амор с о6те 4-5 мом4ета плс има ли някое моми4е конкретно да се навие да дойде да не съм сама?!?!?!? плс ако има и мом4е ок нп просто събирам пове4е хора...ако има заинтересовани пи6ете ;(
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Амор?! Тва е най-голямата кочина бе...Тстс и без тва чалга не слушам ...ама след като си те кефи ходи.....![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
А да ви кажа веднъж минавам аз покрай Амор ии гледам някъф "пич"фИешан дефакто ((ии отзад му беше леко дълга косата ...сещате се къф тип прическа и той сладура взел,че си я напраил на кичури и с преса....майкоо ослепях
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
ae na disko we
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
че ви турим мина на входа![]()
Ае отивай. Ебем ти майкоПървоначално написано от monityY
![]()
Абе monityY, ти май си яко тъпа,а??![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
аз щте дойда ама подле се пренасяме у вас
ne kolkoto tebeПървоначално написано от Axel_f
![]()
Тука са се мЯтъли,не си търси кмпания за там ...
навитаПървоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
Първоначално написано от comics
Първоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
е на тва му се вика идея !
а да тъпите прически дето отзат имат едно киче ...супер гнусно е ....А да ви кажа веднъж минавам аз покрай Амор ии гледам някъф "пич" фИешан дефакто ((ии отзад му беше леко дълга косата ...сещате се къф тип прическа и той сладура взел,че си я напраил на кичури и с преса....майкоо ослепях
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
а да тъпите прически дето отзат имат едно киче ...супер гнусно е ....[/quote]
Точно и аз ги мразя тея дето ги имат блъскат на гейове![]()
Точно и аз ги мразя тея дето ги имат блъскат на гейовеПървоначално написано от aninceto
[/quote]ако питаш мен тва си мяза на чит геи ..супер ижасни са ... и се мислят за някви хаос мняци ....напрау блааааааааааааааааааааа ... мно са тъпи !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
викаш, най-нормален педал, аПървоначално написано от Treselle_s
аз като минавам покрай тая помия в която се преплитат разновидности на селянията и тъпотията съжелявам,че не си нося моторната резачка.И разбира се лопатка с която да почистя мръсотията.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
бих метнул две-3 гранати вутре и нема да има пое4е араби
Никога не съм ходила там, но всеки път като минавам покрай тази дискотека към 6-7-8 часа, отпред е пълно с дечурлига, която ме смайва...
Момиченца на по 13-14-15 с полички дето едвам им покриват оная работа, някакви *невероятни* момчета с гореспоменатите прически или някакви дърти вече момчета дето си търсят някоя по-малка. Не казвам, че всички са такива, но по-голяма част от тълпата е такава.
да се намалят тия пумяри.. то треа нешо по големо че и дабал вижан и онва карамел..ше се оговоря с алкаида да и напраи атентанПървоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
ше пуснем 1 мангал с бомба в подлеза и ше гледаме от билетния зарята долу
![]()
kazvali sa mi 4e v amor e propadnalo ... i sys sigurnost s nepoznati nqma hoa ako hoa tam 6e sym s 1 tumba tapaci kat men ! :P
абе не сички тука са метали бе..не ме обиждайте! аз ходя в Амор сяка събота..![]()
![]()
Предложението в темата е вече невалидно!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.