- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футболното Хулиганство
toq zabludeniq ataka e mnogo smeshen, pak sa hvanali nqkvo lapeta ili nqkvi semkajii i golemite bitki, neznam koi ste hvanali no okolo 90% ot stabilnite hora si bqha v povdviv zaradi protesta... ama kvo li sa uchudvam che se hvalite samo vie ste kato lauta fools, 15 choveka hvanat 3ma i posle razpravqt che sa prebili 50...
Довечера по Нова ТВ ше дават за футболното хулиганство, ако може някой да го рипне ще съм му благодарен![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
che toq film da ne e samo za itk-ty baba mi verno kyv hal habrer si ima ot gumenki i qkichki...are sq malko za o-shirokata publika e
А аз преди няколко часа имах едно сдърпване в автобуса, и малко след като кондукторката каза, ще ви свалят, има пътници и т.н., дойде при мен и заяви "сигурно е стара вражда, ама защо трябва да се биете? след няколко години ще си спомниш за устата кондукторка и ще разбереш че е нямало смисъл"...е..как да няма смисъл бе, как да не си струва? Нима не си заслужава?!?
XxaaxaxAXAxaXAXAX ei palqk mnogo dobre te znam koi si syshtite neshta gi pishesh i v svinskia forum,samo te pitam za6o ben djonsynite (mariana boys-geys) ne ste tolkova smeli sre6u "4i4kovcite" kakto v parka na armiqta sled macha na nabor 88 ili kato sre6u poznatata slu4ka do universiteta sre6u 7 4oveka na 15-19 godini???Първоначално написано от PocketAces
Skoro vas nema da vi ima taka che nikvi zadnici nema da ritate vremeto vi svyr6i mi6ki
Избръсках го веднъж с карабинера и го хванах за грацмуля и...си поприказвахмеПървоначално написано от _Becko_
![]()
ne zabravqite da si obuvate belite kecove i da si turgate specifichnite karirani shapki,za da prikriete zloveshtite si namereniq kato otivate na mach.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Много са малко истиснките футболи фенове които като падне отбора им не търсят вина в другите гледат себе си.Не отиват на мач да се сбият да се напият или да избият някои комплекс като се напият и идат да псуват.Седат викат си не гледа мача не го интересува друго мета бомби и е голямата работа.Затова ще си ритаме тук в България с другите селяни.......
I'm not a perfect person.There are many things i wish i didn't do but i continue learning.I never meant to do those things to you.And so I have to say before I go, that I just want you to know.
I LOVE POLLY
az pa tvurdq,che sum po istinski fen ot teb,obori mi tvurdenieto...kakto se kazva:"we r just havin' fun"Първоначално написано от taffyy
![]()
a tiq ot beroe mai sa obrali bitaka,mnogo dobur style vkarvat.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
[color=red]Нищо не разбирате вие! Това са кежуал крю...или поне 5-ма де, май няма официално нови попълнения, а другите фракцийки няма да ги спомянавам, че положението е плачевно.
И...аз, дето съм малък, май съм по-голям от всеки на снимката![]()
Тез шапки се раздават на всички,на снимката пак батковци ги носят. Ушевите питат дали не е нещо за отбора, а онез казват "Това е метъл група", а аз после им показах и вокалиста, който се подаваше изпод якето[/color]
Аз им пусках някви офертички за мои неща които съм си взел, но не нося, или не ми харесват вече, и все нямат пари. Бяха се намножили онез Пери менте шапки...една Лойд има и толкова.Първоначално написано от ATAKABG
Някои са скинове на мачове, а вечер фешъни в дискотеката на Ивана, Преслава и разните там.
Е като бяхме във Варна и от малките бяха дошли за боя. Вярно че ми се дорева като наизвадиха във влака кухненските ножове от българските кубинки с бели връзки и нинджаготата с които са тръгнали на мач, ама...все пак...важно е навалица да има.Първоначално написано от exploitedteen
Снолпа се беше избъзикал че нещо не са се прочули, а те..ни знаме си имаме а-у..снимки...показаха му го и той "Абе кой ще ви го вземе тоя чаршаф бе" и ги закопа.
Някой може ли да каже от къде да дръпна филма Ultras ?
Е то не виждаш ли че са 3 човека, и накрая един срещу всички... Със Спартак Варна беше същото, големия бей не знам си какво, ама срещу шматките и 3 по-големи, ама тогава те си бяха цялата агитка срещу нас.Първоначално написано от exploitedteen
Сега във Варна защо нищо не направиха? Нали отидохме, на тяхна територия сме. Уж тръгнаха пред нашия сектор, ама се оплашиха от 3 ушеви с пали. И както винаги циганска работа - само мятане на камъни от тяхна страна. Един прозорец дори не могат да счупят. А защо се криха под козирката цял мач?
А да има субтитри някъде?Първоначално написано от _Becko_
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
ако има и английски може да ми дадете![]()
The Football Factory
Green Street Hooligans
Football Hooligans International
I'm not a perfect person.There are many things i wish i didn't do but i continue learning.I never meant to do those things to you.And so I have to say before I go, that I just want you to know.
I LOVE POLLY
А пък Пешо каза, че сте жив ташак и голям чишит.![]()
Търси предаването "На чисто" по Нова ТВ от тая неделя, в нетерата може да го има.Първоначално написано от exploitedteen
Така, 1во.. ще се представя само като FT, виждам, че има няколко познати муцуни тука, които може би ще се сетят кой съм.. за другите много ви здраве.. пиша от тоя рег, понеже ме мързи да се регвам..
Сладури.. 38 страници само боза пишете.. до тук 5 човека, които знаят за какво става въпрос и още 50 пубери, които май май само се чудят каде да си избият хормоните. Относно поста на АТАКАБГ на 29та страница ако не се лъжа го видях, със снимката на знамето ЦСКА, което е взето, сладурче...това знаме е взето само, единствено и лично от мене и то при положение 1 вс 1 от едно от момчетата от Мариана бойс, на което именцето му започва с Л и ако си малко запознат с нещата мисля ще се сетиш за кого иде реч. Тъй, че по-леко с думичките за маратонки и т.н
ПС : Спрете с тва копи пасте от лаута..всички ревете лаута тва, лаута онова.. ама яко копи пасте тука
Снимката бе пост-ната в форума точно от момчето със спалдинга понеже закъснях поради лични ангажименти и просто искаха снимка с знамето,друг е въпроса че шибаното дете лети в небесатаПървоначално написано от EMO_ULTRAS
ПС : Писах едва след като доста хора се поинтересуваха за какво иде реч тъй като детето прекалено много обича да говори като пие 1 бира
Ето за това говоря..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Но,проблема е там че по форумите има хора който са яко ИТК .. включително и в лаута,включително и тук..![]()
Така е,само че в БГ не може и да става дума за Кежуал културе поради простата причина че абсолютно всеки по в час с модата те забелязва че си "изтупан" .. за УЛТРА..доста малко хора са в час какво изобщо означава това,повечето си мислят че УЛТРА означава да палиш факли да чупиш седалки да мяташ павета..само дето УЛТРА не е мода..УЛТРА е начин на живот,за ХУЛС също са доста объркани понятията,тъй като в България може би около едно 95-97 % от хората не правят разлика между ХУЛС и Вандалс,а други доста често се бъркат и със Фанатизма
А относно екшъна..йебем ти уговорките...друго си е случайността![]()
Адски си прав !Първоначално написано от exploitedteen
Тва незнам защо, но доста ми мяса на ВарнаПървоначално написано от exploitedteen
![]()