.
Отговор в тема
Страница 16 от 21 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 515
    Мега фен
    Град
    Utopia..
    не е лесно да си п*тка, която лае, ама не хапе и я е страх да си покаже мутрата да не го напляскат някъде

така че не ми се дърви много, щото си шушумига и насираш яко

че си посерко и стахливец стана ясно на всеки

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Атачко, знаеш ли колко хора т форума ти се смееше още преди да пуснеш тия темички? Сега какво е не е истина. Всяка 2-ра дума е подигравка. А хората много са обременени от кежуалството си.

То хубаво сте събирали по 2 лева за шал, ама що не купихте и обувки на момчето? Или бяха нови, ама от цял ден бой по улиците на Стара Загора се поизкъртиха, а? FOOTSOLDIER, твойта пантофка ли е това?
    Своя снимка няма ли да покажеш?

Питам го за лошите хулигани на Левски, посещаващи кежуалпроблем.нет
    Както виждате съм с нож в ръка
    Идващата кола ме разконцентрира, блок и го намушках. Вижда се и че започва да сваля шала
    Гледа намушкано
    Отиваме да търсим още
    Този беше със синьо облекло и си мислеше, че зеленото ще го направи бероец. Разпознахме го! Аз и цялата група корави ладс го направихме целия в крокодилчета. Аз му оставих 2 на челото. Мойте лаКости имат 2 отдолу...почупихме го. Бомбихме и синьо и зелено

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Точно копчето даде задна, но е нормално Българчето все пак беше с оръжие,кинескопа се държа на ниво и за това го отнесе мн.

Град
    Стара Загорка
    Респект и за всички снимали голямата схватка преди мача!

Забравих да кажа че тоз на последната снимка е жив, защото му се извиних, че го убих, той стана, изтупа се и си продължихме към стадиона.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от FOOTSOLDIER
    Направо ти се възхищавам,влизаш в сектори,биеш телевизори режат се пръсти страшна работа.
    хахахахх цепиш...
    http://img.data.bg/i.php?show=847540&ctrl_id=xb8ntk#img
    на тая снимка на едно момче нещо му се е случило на кецовете..Вземете посъберете малко парички да му купите нови , че така срамота да се снима

Град
    ®България...®
    Ако това е било от кончетата много кофти.. аз сигурно няма да мога да ходя .. и все пак не му позволявайте да се снима така .. срамота е

Град
    във филма
    Така верно не е кораво

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    Конната полиция е най-големия ташак,щото глупаците,които ги яздят не могат да ги удържат ...
    Има нещо такова..Забелязах го едва на последния мач , който беше в София Една какичка с голяма дълга плитка не можа да си удържи кончето , което беше най - грубо целено със семки и се ядоса

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    аз като се наям с гъбки ме гонят коне...
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Град
    във филма
    Тия коне са коренно различни от нормалните,защото се тренират точно за такива ситуации и най-вече да разпръскват тълпи .Иначе ,като ни подгони коня се вкарахме във филм
    Да верно беше филм,друг е въпроса защо трябваше да разпръсват нас, след като на 15 метра от нас имаше 50-60 ултраси на домакините а ние бяхме не повече от 20... но още от пристигането се видя професионализма на селските стражари

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    аз като се наям с гъбки ме гонят коне...
    може и слончета

Цитирай Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
    Зелено-бяла еуфория на стадион БЕРОЕ.
    Невероятна атмосфера, велика публика ВЕЛИК БЕРОЕ. Никой друг отбор в България не може да се похвали с такава публика. На най голямото дерби Левски - Цска едвам се събират 10 000 души, а днес зелените на стадиона бяхме около 15-16 000. Когато цифрите говорят и чорбата и говедата мълчат.

Вие и 100 к да сте пак ще бъдете надвиквани !
    А нали знамето щеше да бъде 130 м2?
    За 100к не знам ама 16 000 бяхме и вие не се чувахте, на думи може много да се говори нали се сещаш. Ама когато знаеш каква е реалноста по-добре замълчи и не се излагай. Може да надвикате чорбата на армията ама Берое на Храма няма да успеете даже и да се насерете от зор.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Хвърляйте клипове бе
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Точно пък за клипчетата на спортал не говори, защото са снимани от южната част на стадиона, където е много по-близо до вас за тва се чу как измучахте 1-2 пъти за цял мач. Ама ако си гледал клипчето където е със заглавие "Левски бие в последната минута", сигорно забеляза как на фона на сините шалчета във вашия сектор когато вкарахте гола се чуваше БЕРОЕ БЕРОЕ ?!?!?!? или това пак си го измислям. Не те познавам лично не ми пука дали си от Левски, от ЦСКА или от който и да е отбор, ама не ти прави чест когато виждаш как стоят нещата да продължаваш да си говориш фантазийте. Ти си имаш позиция , аз си имам позиция. Ти разбра мойта аз разбрах твойта. Няма смисъл от спам вече.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Град
    Стара Загорка
    Браво на GREEN_OR_DEAD. Много добре и точно го каза, но това се повтаря вече много пъти и от мен и от други хора. Те си живеят в техния си филм и това е.
    Смеели са се - ок, смешни да сме, ама сме много и си подкрепяме отбора. Никога след гол не се е мълчало, както прави Ботев и ЦСКА примерно. Винаги се подкрепя, дори и да отпадаме по този начин. Аз мога да си измислям че на стадиона бяхме по-добри и на терена и в секторите, но мнението ми съвпада с това на спортните коментатори. От нашия сектор вече не се снима. На този мач само bTV мисля че си го позволиха.
    И все пак не се чувахте. Не знам някъде беше ли отразен сблъсъка с униформените, но покрай него и след това не се чувахте и не защото бях в нашия сектор
    Викахте в началото малко и на самия край. Няма смисъл да дрънкаш глупости, видяхте 16 000 (16 000 билети, без билети не знам колко стотин бяхме) да пеят заедно, макар и да се случи 3-4 пъти.

На Левски - Литекс ще се пее за Берое и ще го има по записите, пък на Берое - Левски ли ще ни надвикате?! Айде стига сте приказвали глупости. то е нереално просто

Град
    Синя София!
    Имам един приятел, който беше в агитката на Берое на мача (споко, не съм от на българчето хората ) и каза, че около 1000 викали, другите мълчали и люпили семки, за тва може и 283523 хиляди да сте били, ама важно е колко са викали и колко са си седяли на приказка.
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

ахах че ставам кежуалче,на Илиянци тунинг има шапки по 5лв на Фред Пери и тениски по 10лв
    Рай за бг клош кежуала
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Град
    ®България...®
    Корави от всякъде

Град
    във филма
    Има материал

Град
    във филма
    С футболистите майна.

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от NSBM
    ехх...отдавна не бях влизал в този форум ,темата е станала повече от смехотворна . Искам да попитам АТАКАБГ и другите самоопределящи се като кежали (понеже имаме спор с едно момче)какъв стил музика слушат хулиганите
    Мисля че трябва да знаеш какво слушашт. Или поне коя се вод тяхната музика. Вили им беше обяснил преди време. То самите им имена са свързани с хутболното хулиганство (не Бранник - Футболно насилие).

А ти получи ли си тениската? Става ли ти?

xaaxaxaax тука всички ли тренирате карате или джио-джицо
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от NSBM
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ, тениската е много добра
    Ама моля ти се! Нали аз съм я правил

Каква тениска?

Град
    Стара Загорка