- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футболното Хулиганство
не е лесно да си п*тка, която лае, ама не хапе и я е страх да си покаже мутрата да не го напляскат някъде
така че не ми се дърви много, щото си шушумига и насираш яко
че си посерко и стахливец стана ясно на всеки![]()
Атачко, знаеш ли колко хора т форума ти се смееше още преди да пуснеш тия темички? Сега какво е не е истина. Всяка 2-ра дума е подигравка. А хората много са обременени от кежуалството си.
То хубаво сте събирали по 2 лева за шал, ама що не купихте и обувки на момчето? Или бяха нови, ама от цял ден бой по улиците на Стара Загора се поизкъртиха, а? FOOTSOLDIER, твойта пантофка ли е това?
Своя снимка няма ли да покажеш?
Питам го за лошите хулигани на Левски, посещаващи кежуалпроблем.нет
Както виждате съм с нож в ръка
Идващата кола ме разконцентрира, блок и го намушках. Вижда се и че започва да сваля шала
Гледа намушкано
Отиваме да търсим още
Този беше със синьо облекло и си мислеше, че зеленото ще го направи бероец. Разпознахме го! Аз и цялата група корави ладс го направихме целия в крокодилчета. Аз му оставих 2 на челото. Мойте лаКости имат 2 отдолу...почупихме го. Бомбихме и синьо и зелено
Точно копчето даде задна, но е нормално Българчето все пак беше с оръжие,кинескопа се държа на ниво и за това го отнесе мн.
Респект и за всички снимали голямата схватка преди мача!
Забравих да кажа че тоз на последната снимка е жив, защото му се извиних, че го убих, той стана, изтупа се и си продължихме към стадиона.
хахахахх цепиш...Първоначално написано от FOOTSOLDIER
http://img.data.bg/i.php?show=847540&ctrl_id=xb8ntk#img
на тая снимка на едно момче нещо му се е случило на кецовете..Вземете посъберете малко парички да му купите нови , че така срамота да се снима![]()
аз като се наям с гъбки ме гонят коне...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Да верно беше филм,друг е въпроса защо трябваше да разпръсват нас, след като на 15 метра от нас имаше 50-60 ултраси на домакинитеПървоначално написано от EMO_ULTRAS
а ние бяхме не повече от 20... но още от пристигането се видя професионализма на селските стражари
може и слончетаПървоначално написано от Alcohooligan
За 100к не знам ама 16 000 бяхме и вие не се чувахте, на думи може много да се говори нали се сещаш. Ама когато знаеш каква е реалноста по-добре замълчи и не се излагай. Може да надвикате чорбата на армията ама Берое на Храма няма да успеете даже и да се насерете от зор.Първоначално написано от EMO_ULTRAS
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Хвърляйте клипове бе![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Точно пък за клипчетата на спортал не говори, защото са снимани от южната част на стадиона, където е много по-близо до вас за тва се чу как измучахте 1-2 пъти за цял мач. Ама ако си гледал клипчето където е със заглавие "Левски бие в последната минута", сигорно забеляза как на фона на сините шалчета във вашия сектор когато вкарахте гола се чуваше БЕРОЕ БЕРОЕ ?!?!?!? или това пак си го измислям. Не те познавам лично не ми пука дали си от Левски, от ЦСКА или от който и да е отбор, ама не ти прави чест когато виждаш как стоят нещата да продължаваш да си говориш фантазийте. Ти си имаш позиция , аз си имам позиция. Ти разбра мойта аз разбрах твойта. Няма смисъл от спам вече.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Браво на GREEN_OR_DEAD. Много добре и точно го каза, но това се повтаря вече много пъти и от мен и от други хора. Те си живеят в техния си филм и това е.
Смеели са се - ок, смешни да сме, ама сме много и си подкрепяме отбора. Никога след гол не се е мълчало, както прави Ботев и ЦСКА примерно. Винаги се подкрепя, дори и да отпадаме по този начин. Аз мога да си измислям че на стадиона бяхме по-добри и на терена и в секторите, но мнението ми съвпада с това на спортните коментатори. От нашия сектор вече не се снима. На този мач само bTV мисля че си го позволиха.
И все пак не се чувахте. Не знам някъде беше ли отразен сблъсъка с униформените, но покрай него и след това не се чувахте и не защото бях в нашия сектор
Викахте в началото малко и на самия край. Няма смисъл да дрънкаш глупости, видяхте 16 000 (16 000 билети, без билети не знам колко стотин бяхме) да пеят заедно, макар и да се случи 3-4 пъти.
На Левски - Литекс ще се пее за Берое и ще го има по записите, пък на Берое - Левски ли ще ни надвикате?! Айде стига сте приказвали глупости. то е нереално просто![]()
Имам един приятел, който беше в агитката на Берое на мача (споко, не съм от на българчето хората) и каза, че около 1000 викали, другите мълчали и люпили семки, за тва може и 283523 хиляди да сте били, ама важно е колко са викали и колко са си седяли на приказка.
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
ахах че ставам кежуалче,на Илиянци тунинг има шапки по 5лв на Фред Пери и тениски по 10лв![]()
Рай за бг клош кежуала![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Мисля че трябва да знаеш какво слушашт. Или поне коя се вод тяхната музика. Вили им беше обяснил преди време. То самите им имена са свързани с хутболното хулиганство (не Бранник - Футболно насилие).Първоначално написано от NSBM
А ти получи ли си тениската? Става ли ти?![]()
xaaxaxaax тука всички ли тренирате карате или джио-джицо![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Ама моля ти се! Нали аз съм я правилПървоначално написано от NSBM
![]()
Ако трябваше да знаеш, щеше да си информиранПървоначално написано от BurnBabyBurn
![]()