- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футболното Хулиганство
Футболистите бяха признати за виновни в това, че са бутали полицаите по стълбите и са ги наричали маймуни, а оневинени за това, че са ги наричали копелета.![]()
Имат ли забрана за посещение на спортни мероприятия![]()
i az ne mislq 4e ima hools i ultras,towa e samo po filmite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти си във филмО.Първоначално написано от ned_cska
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Той е на кафевОПървоначално написано от Alcohooligan
Kajete neshto za huliganshtini v stz![]()
Селска работа,100човека взимат 7шалчета от 7 15г пубертетчета!
Ne znam, az sas chichki imah sreshta![]()
грийн вандалс от музикалното училище пак ядат шамари, аз тва разбирам...
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Вижте кво ми прати Мате, Стара Загора най-големите....
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
СЪС СРЕДНА ВЪЗРАСТ 16 ГОДИНИ !!!!!!!!!!
тия срещу, които са хвърляли камъни могат да им бъдат бащи, ама яко кежуъл-ербапи... поне добре, че само двама са отнесли подметките.
музикалното училище... кежуъл-пианист, батеееее![]()
Респект за бригадата от математическата и от музикалното училище![]()
няма кво да ги защитава, аз съм сигурен, че той самия се срамува от някой от тях... най-вече заради подвизите им в интернет пространстовото.Първоначално написано от EMO_ULTRAS
На тоя мач все едно ни казваха "набийте ги". С Ботев можехме да си позволим волности, а сега беше супер разпуснато.Първоначално написано от GLeZoRanA
Глез, ти видя за какво става дума. Смешни, келеши, не знам си какво, ама...все бой ядат, а? Това е само по интернет. Мисля че видя какво става по старозагорските улици
Тия шемети са големи шеметиПървоначално написано от Alcohooligan
Задържаха нас заради тях. По Канал 3 ни даваха, майка ме видя...някви лапета хвърлили камъни и чорбатите "тия бяха", а ние 4 човека и се чудим какво да правим. Голям бой ни чакаше, но пак ни се размина. 15 ушеви с палки като ни лепнаха...класната ми разказа как е било отстрани
![]()
С Ботев пак 4 човека се сляхме с 20 от Ботев, а те мъжете тръгнаха на бой![]()
Хулигани я кажете нещо за мача на ЦСКА и Локото, липсвали знамена разбрах че после и от Левски имало хулигани![]()
![]()
Кво да ти кажа:Ушев Педераст!!!Пиратското знаме не е наказано просто при задържането на наште момчета Ушев е взел знамето,а курвите от Доко са казали,че е тяхно штот било черно и бяло!!!А говедата с тяхната засада при Библиотеката са смешни с тия тръби,едно е да направиш контразасада,друго е нарочно 50 да скочат на 20!!!Говедата имат късмет,че Ушев ги спаси на триъгълника,иначе някой нямяше да пишат по форумите дълго време.Първоначално написано от tuzaro
Няма кой да спре малките свине!!!
Нали не е работа да скочат от засада 20-30 срещу една кола или някой чичко със дете и черно-бяла тениска...А за знамето дочувам, че после е звъняно на ушев от фенове на червената турсида да си искат знамето... Вече и на лаута ше си имаме пиратско знаме няма само зелените вандали да се хвалятПървоначално написано от kolanass
![]()