- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хари Потър
Някой чете ли Хари Потър.Аз сега чета 7 книга и много ми харесва.Сфалих я от Нета.
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
az ne, tazi kniga ne mi haresva![]()
Това е една голяма глупост родена от мозъка но жена,която не е много в ред след като е написала тази откачена книга.Аз не мисля че да се магьосник е много хубаво и забавно.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Пф преди години всичките ми приятели бяха эапалени по таэи книга,а аэ само като я погледнех колко е дебела и ми се повръщаше!И сега е така
!А и гледах единия филм и не ми хареса
!
P.S: Какво общо има темата с тоэи раэдел?
[size=7][b][u]fosse cos
PLS PLS PLS KAJI MI OTKADE Q SVALI AZ NE MOJAH DA Q NAMQRQ PLS PLS PLS KAJI MI PLS PLS PLS VLUBENA SAM V TAQ KNIKA PLS PLS PLS OTKADE Q SVALI OTGOVORI MI MOLQ TE PLS PLS PLS PLSПървоначално написано от Jaden
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Аз също харесвам книгите и филмите за Хари Потър,но повече харесвам Дан.А и...между другото от къде си я свали?![]()
Кажи си мейла да ти пратя файла , А На ДРУГИТЕ....Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
Вийе луди ли сте ве.Това е нах-яката книга след Колелото на Времето
OO TIKVI4KATA_TH@ABV.BG MI E EMAILA MERSI MERSI MERSI MERSI ZA TVA ZADALJENA SAM TI MERSI OSHTE VEDNAJ 4AKAM MERSI
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
of sori meila mi e s malki bykvi ne zabelqzah 4e pi6a s golemi mersi
tva 4e e debela ne e povod za strah tva e edna neveroqtna kniga i koito ne q e pro4el e zagubil mn.joana royling ne e lyda a ima neveroqtno vaobrajenie.az li4no imam vsi4kite knigi i na angliiski i na balgarski i sam gi 4ela vsi4kite pone po 5 pati nqma da mi omraznat pro4etete q mn e qkaПървоначално написано от Presley`n`Sum
Harry Potter and the Deathly Hallows - Превод
Първа ГЛАВА
Втора ГЛАВА
ТРЕТА ГЛАВА
Четвърта ГЛАВА
Пета ГЛАВА
Шеста ГЛАВА
Седма ГЛАВА
Осма ГЛАВА
Девета ГЛАВА
Десета ГЛАВА
Единадесета ГЛАВА
Дванадесета ГЛАВА
Тринадесета ГЛАВА
Четиринадесета ГЛАВА
Петнадесета ГЛАВА
Шестнадесета ГЛАВА
Седемнадесета ГЛАВА
Oсемнадесета ГЛАВА
Деветнадесета ГЛАВА
Двадесета ГЛАВА
Двадесет и първа ГЛАВА
Двадесет и втора ГЛАВА
Двадесет и трета ГЛАВА
Двадесет и четвърта ГЛАВА
Двадесет и пета ГЛАВА
Двадесет и шеста ГЛАВА
Двадесет и седма ГЛАВА
Двадесет и осма ГЛАВА
Двадесет и девета ГЛАВА
Tридесета ГЛАВА
Тридесет и първа ГЛАВА
Тридесет и втора ГЛАВА
Тридесет и трета ГЛАВА
Тридесет и четвърта ГЛАВА
Тридесет и пета ГЛАВА
Тридесет и шеста ГЛАВА
ЕПИЛОГ(Деветнайсет години по-късно)
nz koi ili koq si oba4e sam ti syper blagodarna za knijkata mersi![]()
Четете по - добре някоя класика , отколкото такива боклуци!
Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Извинете, давате ли ми да чета "Цар плъх"Първоначално написано от ArTanDra
![]()
яяяя...ту дъ лефт![]()
Оооо, сега на "мъгъл-и" ли ще се обиждаме, а![]()
![]()
![]()
What you give is what you get!
Иначе аз я прочетох на английски. Хареса миПървоначално написано от Lake_bodom
На Вики може би малко повече внимание можеше да му отдели, но и така ми хареса!
Be happy,that's my secret
аз не мисля, че различаваш реалност и фикцияПървоначално написано от Justified
тва някав ташак ли е?
Swalil si q ot neta ? Na angl li ? Knigite sa interesni imam gi do 5tata no sum chela wsichki oswen 7mataI filmite ne sa loshi
Ей,страшни сте!Много ви благодаря!
Ммда..преди и аз бях страшно запалена по Хари Потър, но дойде момент, в който ми стана безинтересен..От първа до шеста книга съм ги изчела, даже първата няколко пъти. И филмите съм гледала.. чак си бях направила една тетрадка, дето да залепям всякакви статии от вестници и списания, свързани с Хари Потър. Но нямам интерес вече..![]()
Things will never be the same again