.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Имах същия проблем ..обаче тя вече ми е бивша най-добра приятелка ..използваше дори някои думи които аз казвах при определени ситуации и когато го забелязах че ме копира ..започнаха скандалите и край- вече не си говорим даже

Цитирай Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
    Според мен трябва да и го кажеш..Това е супер тъпо от нейна страна!
    tochno qsno! =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    кажи й не се бавиии времето изпускаш тиии
    тиХо Ся

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от namina
    Цитирай Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
    Според мен трябва да и го кажеш..Това е супер тъпо от нейна страна!
    tochno qsno! =D>
    Спореде мен пък ако и каже тя ще отрече че я имитира ... това не е решение
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

i az imah sy6tiq problem no s FR ... pogovorih s nego i sprq probvai i ti !

Guest
    Ми и на мен ми се е случвало.Ми седни и поговори с нея.Обясни й,че не ти е приятно да те копира и,че няма право да го прави.Кажи й,че така е много жалка в очите на другите и трябва да намери своя собствен стил,а не да търси в чуждите гювечета

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    tq mai nqma golqmo samo4uvstvie...a ne se li use6ta?!vij,ostavi q namira,nali dr znaqt kade e originala?!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен
    Ее много кофти!И на мен ми се е случвало Ами обесни и колко ти е неприятно!
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

i men mn moi fr me kopirat nai-ve4e v pricheskite mi dori sa idvali pri men i sa mi go kazvali . mn pati mi se e slu4valo da idvat pri men i da mi kazvat kolko mn im kefi pricheskata mi obache im e trudno da q napraviat (neznaqt kak) i me pitat a men tova edinstveno moje da me radvam mn pati mi se e slu4valo dori da me pitat ot kade sam si kupila dadena dreha za da si q vzemat i te a tova dokazva 4e me haresvat ,haresvat stila mi na oblichane taka 4e tova da vi e nai-malkia problem radvaite se 4e ima hora koito vi haresvat i iskat pone malko da prilichat na vas

тя е лицемерка! ти се затапваш като не и казваш за проблема! направи го!

Голям фен
    I az imax tozi problem samo,4e s vremeto razbrah kak da se opravqm s kopira4ite \/

А замисли ли се дали случайно и тя не се кефи на същите неща,в смисъл и на нея наистина и харесва да се облича по този начин,да слуша същата музика,да използва същите думи...Щом сте толкова години заедно малко или много е нормално да се кефите на едни и същи неща,щом сте се изтраели толкова години,значи имате общи интереси.Може и тя да си мисли,че ти я копираш или пък да е мислила да си купи някаква дреха и просто ти да си я изпревариха и когато си я купи след теб да излгежда като копиране..До голяма степен говоря от личен опит - с най добрата ми приятелка се познаваме от 13 години и винаги сме били адски близки...В момента слушаме една и съща музика,обличаме се в един и същи стил..Това не значи че аз я копирам или тя мен...
    Ужасната сянка на една невидима сила се движи,макар и невидима,сред нас...

Въздух
    Guest
    И аз имам същия проблем,аз съм момче и приятеля ми ме имитира

taka e slu4va se 4esto.v moqta kompaniq se slu4i sa6toto.edno momi4e to mn gotino e ludnalo po ovce kupuva si kakvi li ne drankulki s ovce i gleda6 na drugiq den edno momi4e ot kompaniqta i to ludnalo po ovce.no s te4eniq na obstoqtelstvata q mahnahme ot kompanito ne samo za6toto kopira6e ot drugite no i se opitva6e da flirtuva s gadjetata ni,iska6e vsi4ko na6o da e i neino, ama nestana-izritahme q ot kompanito

Цитирай Първоначално написано от kr1s0
    кажи й не се бавиии времето изпускаш тиии
    xaxaxa колко си забавен
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Кажи и.Щом ти е приятелка,не би трябвало да го прави...Но замисляла ли си се защо го прави?Може би иска да бъде като теб и го прави несъзнателно.Ясно,теб това те дразни.Искаш да бъдеш уникална.Кажи й го.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    otidi pri neia i i kaji bukvalno "q ne me kopirai ma ovcoooo" i 6te se opravi polojenieto

magintceto
    Guest
    kato pro4etox tvoq problem razbrax 4e az imam sa6tiq moqta nai dobra fr sa6to me kopira mn p1ti tq si e priznavala pred men 4e az sam po xybava za6toto vsqko mom4e koeto tq xaresva to xaresva men razbira se tq za da napravi taka 4e toi da xaresa neq a ne men zapo4na da me kopira v vsi4ko drehi mneniq po vaprosi pri4eski i interesi no na men tova ne mi xaresa i q popitax za6to pravi taka i tq mi obesni pri4inatai ot togava s neq se razbirame po dobre taka 4e te sabetvam i ti da napravi6 sa6toto

Guest
    A mene priqtelq mi me kopira,govorih s nego i ne samo az govorih s nego,a toi pak prod1ljava

Град
    Бургас
    аз бих и теглила една майна и ваопще не се занимаам с нея
    OnLy God CaN Judge Me !

кажи и , кфо ти пука!!!! На много хора се случва..... Междо другото и аз се кефя на Овцете, ебати готините

Отидете заедно на шопинг,така мисля че поне дрехите ще ви се различават...А щом сте най-добри приятелки би трябвало да си споделяте повечето неща,кажи й какво мислиш,но опитай да не прозвучиш грубо,ако искаш да си останете приятелки.Иначе няма лошо да имате еднакви интереси,но това вече е прекалено!!!

Guest
    Сори че така мисля ама тря да и кажеш и да и вдигнеш скандал...извинявай ама тва е ебати тъпото...тва значи че тя не може да си измисли собствен стил което я карас да те копира...и при мене стана същото дори ми гоовореше зад гърба разни нещица и аз се издразних и и казах в очите че не мога да имам такива приятели...както се казва теглих и една майна щот на мен не ми пука а и от доста време ме нервеше и ми писна и така свърши всичко...казах си за кво ми е бест фр кат ме копка и ми говори зад гърба...просто нямам думи И ТАКА МОЕТО МНЕНИЕ Е:ТЕГЛИ Й ЕДНА МАЙНА И СИ ПРОДЪЛЖИ ЖИВЕОТА С ДРУГ НИЩО ЧЕ СТЕ БИЛИ БЕЦТ ФР ТОЧНО КАТ СТЕ БИЛИ БЕСТ ФР ЗА КФИ ТРЯ ДА ГО ПРАВИ Е ТИ СИ РЕШИ ИМАШ МНОГО МНЕНИЯ Е ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЖИВОТ ПЪЛЕН С КУПОНИ И ВЕСЕЛБИ ЗАБРАЕТЕ ЗА СИЧКО И СИЧКИ!!! ЧАО ОТ МЕН!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи й,че това,което прави те дразни.Ако ти е истинска приятелка би трябвало да спре.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Сори че така мисля ама тря да и кажеш и да и вдигнеш скандал...извинявай ама тва е ебати тъпото...тва значи че тя не може да си измисли собствен стил което я карас да те копира...и при мене стана същото дори ми гоовореше зад гърба разни нещица и аз се издразних и и казах в очите че не мога да имам такива приятели...както се казва теглих и една майна щот на мен не ми пука а и от доста време ме нервеше и ми писна и така свърши всичко...казах си за кво ми е бест фр кат ме копка и ми говори зад гърба...просто нямам думи И ТАКА МОЕТО МНЕНИЕ Е:ТЕГЛИ Й ЕДНА МАЙНА И СИ ПРОДЪЛЖИ ЖИВЕОТА С ДРУГ НИЩО ЧЕ СТЕ БИЛИ БЕЦТ ФР ТОЧНО КАТ СТЕ БИЛИ БЕСТ ФР ЗА КФИ ТРЯ ДА ГО ПРАВИ Е ТИ СИ РЕШИ ИМАШ МНОГО МНЕНИЯ Е ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЖИВОТ ПЪЛЕН С КУПОНИ И ВЕСЕЛБИ ЗАБРАЕТЕ ЗА СИЧКО И СИЧКИ!!! ЧАО ОТ МЕН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си