Цитирай Първоначално написано от love_enrique
1-Като пуши от 4 години ,значи от 12 годишен си на по една кутия на ден...не ми се вярва много,ама може...на какволи не си готов,за да се направиш на интересен...
2-За разлика от един 30 годишен човек,организма на един 16-годишен тинейджър се променя и обмяната на веществата е разллична и затова по лесно можеш да ги спреш...Като с диетите-на един тинейджър му стигат1/2 седмици за да отслабне ,а на една 30 годишна жена и отнема месеци гладуване!
Докторе, а как да ги спра? На 21 съм и пуша от 16-годишен. Хахаха! Има си и медицински експерт във форума вече. Със звучния ник love_enrique, no less! Всичко знае, всичко разбира, даже и кой може и кой не може да се пристрасти към никотина. Това с жената на 30 пък направо ме събори от стола от смях. Е няма такова! А кажете, доктор Куин, защо жените като отслабват винаги му викат "гладуване"? Ама винаги? И не е ли това запазената марка на плужеците, които ги мързи да извървяват по няколко километра пеша и да се пораздвижват за пополовин час всеки ден и предпочитат да седят една седмица и да си милят, че като не ядат отслабват, а не си преебават организма? Да, а най-забавно е, когато вече озвереят от глад и си поръчат пица и пържени картофи в кръчмата, и после, след като блажено ги разкъсат, почват да се тюхкат, че са се подули... Знам, че излязох от темата, но просто нямаше начин.