- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размерът има ли значение ?!
Вие сте![]()
NQKOI KAZVAT 4E NQMA,NO ISTINATA E 4E IMA I TO GOLQMO![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Не е Важно колко е Голям Кораба а как го Клатът ВЪЛНИТЕЕЕ. Не защото съм момче но аз така мисля
Lord Give Me A Sign
Да ама не е ли по-добре малък но да знае кво да прави и най-важното как...а тия с големите паткисамо зн да мушкат
![]()
Първоначално написано от RoCk-SpOt
![]()
![]()
ZAVISI OT 4OVEKA
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
ако е достатачно голям няма да го клатят валнитеПървоначално написано от Maja
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
хах хич хич тои нека да ми е 15 ама да видиш кво прави :PПървоначално написано от dantro
Lord Give Me A Sign
абе според мен 15-17 см е наи подходящ ,ина4е съм 4увал 4е ако е по голям боляло адски ,ако е по малък не се изпитвало такова удоволствие...затова 15-17см е перф. хем за мом4ето хем за моми4ето
Помнете деца,колкото поверече постове имате толкова по голям ще ви !![]()
Бъди Гангстер ! Пии кисело мляко "Тонус" !
еми перфе тогава за мен и за момичето : )Първоначално написано от FlipY
Lord Give Me A Sign
размерът няма значение...освен в секса......стига вече сте повтаряли
![]()
![]()
![]()
A.D.I.D.A.S.
ima
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
запомнете Чурката/Паспорта/Пишлето/Малкиа Джак/Малкиа Боб/Там Онзи винаги са имали и ще имат зна4ение само в секса и в надлъгването с приятели тип"абе ,адже ба колко ти е голем?"
размерът ИМА значение, ако ти е малък като пикаеш ще си напикаваш обувките![]()
мани като ти е малак като ти е голям .. неможеш го напътстваш накаде да пикае![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
"ех бе данчо мойто момче на 19 стана и още пикаеш на криво"Първоначално написано от dantro
![]()
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Razmera ne znam dali ima znachenie, poradi prostata prichina, che ne znam kakvo e useshtaneto s po-malak, no chesno da si kaja priatelq mi taka ili inache ne moje da go vkara celia, ako beshe po-malak pak shteshe da mi e hubavo.
ДА ДА ДА ДА ДА ИМААААААА . ВАРИ ЕБИ С 10 САНТОВА ПИШКА ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Размерът има значение, определено. Но по-важно е на дебелина, отколкото на дължина.
Няма какво да се лъжем - размерът има голямо зна4ение. Ако ви казват друго, мом4ета, или е от съжаление, за да не се сдухвате, 4е ви е малък, или е защото мацката не е попадала на надарен и не знае за какво става въпрос![]()
![]()
Робинята на Quench
И един см е от значение пък вие -целия размер!
Била съм и с момче дето му беше 15 см на дължина и мога да кажа че ваобще не ме задоволи!
Сега съм с мъж на който му е мн голям с бих казала- боли но сърби![]()
Според мен е най-добре 17-18 см за дължина!
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
категорично не
някои казват че големите размери просто възбуждали като ги погледнеш, но аз много пъти съм се замисляла сериозно и дълбоко и установявам че всякакъв член би ме възбудил..
аз съм имала 2 приятеля досега - единия беше с големичък и дебел, другия със средно дебел и малък..
ами на по-малък по-лесно се правят свирки например
и пак е толкова сладичък когато правя чекия и т.н
карай, тва вече е твърде лично де..
но все пак е пенис. нямам предпочитания, и мисля че размера няма значение за удоволствието.
все пак не съм се наебала с целия град че да искам колкото се може по-голям и по-дебел.
пп. мен ме възбужда по-скоро самото момче, и тялото му.. и изражението му, когато е възбуден.. а не дали ташака му виси, на пениса виждат ли му се много вените, главата ква е, размера къв е..айде стига капризи...аз просто се кефя на готините момчета
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ей рошльовци , няучно доказано е че ако си пиеш спермата за една година кура ти пораства с 4-6 см максималко може да ти се вудължи до 10 см след тва ако щеш на целия квартал пий спермата няма да ти порасте, но ако престанеш да си я пиеш ти се смалява с три пъти ...:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()