.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76
    Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София

За музиканти и не чак толкова музиканти :D

Я си кажете сега свирите ли на някакъв инструмент? Ако свирите до колко добре го владеете според вас без да се надценявате. От колко време се занимавате с него. Как започна всичко? Свирите ли в някакъв състав?

Ако пък не свирите на нищо имате ли желание? Кой е инструмента към който изпитвате слабост и бихте искали да подчините :P На кой инструмент ви харесва звученето?
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    ще ми е интересно да се науча на китара или пиано ( и не само - като цяло клавирни инструменти..), но ме мързи
    Ще заложа на божественото си крякане ако случайно пападна в група ;D
    хъхъ..

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Свиря (доста силно казано) на класическа китара от един месец. Сами може да познаете колко съм "добър".

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Свиря (доста силно казано) на класическа китара от един месец. Сами може да познаете колко съм "добър".
    Сигурно още упражняваш пръстите и докарваш "мила моя мамо"
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Сигурно още упражняваш пръстите и докарваш "мила моя мамо"
    Учителя изобщо не ми го е давал това.

Град
    На Баскетболното игрище!
    еми покрай бийтбокса се запалих и си взех хармоника , не е кой знае кво но като го съчетя с бийтобкса става уникално имам от 2 месеца
    I am what I am !!!

mi na klasi4eska kitara ... i gore dolu sega se u4a na barabani ... tam e istinata :P
    Jivota e hubav , za6toto e krasiv

Guest
    Да бе и аз мога да свиря... на разни инструменти

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Упс това бях аз
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Упс това бях аз
    Ще ми демонстрираш ли колко добре свириш на тях?

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Упс това бях аз
    Ще ми демонстрираш ли колко добре свириш на тях?
    Еми да бе няма проблеми Обичам да показвам колко съм добра
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен
    Град
    в килера
    Свиря на класическа китара от 2 години и половина... обаче не ме бива особено... имам периоди когато много ми се свири и периоди когато почти не поглеждам китарата...

4 години съм свирил на пиано, почти нищо не помня...
    Иначе тея месеци мъча една акустичка с метАлни струни, фолкърска, ама ме мързи нещо...Та не съм особено добър
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

в далечната си младост се разправях с едно пиано доста упорито, даже имахме някво участие в една галерия... и спрях, щото съм мързелива и тъпа.

може пак да почна, ако си нямам друга работа.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на machoka
    Нека правим разлика между 'музиканти' и 'аматьори' /в добрият смисъл да думата де/

Голям фен
    Имам класическа китара от 3-4 г. , обаче ми я подариха ей така (не мога да свиря на нея мъчила съм се ама тц) и преди свирех на пияно "мила моя мамо"

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Имам класическа китара от 3-4 г. , обаче ми я подариха ей така (не мога да свиря на нея мъчила съм се ама тц) и преди свирех на пияно "мила моя мамо"
    .. ето един 'музикант'

Мега фен Аватара на RoyTheReaper

Re: За музиканти и не чак толкова музиканти :D

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Я си кажете сега свирите ли на някакъв инструмент? Ако свирите до колко добре го владеете според вас без да се надценявате. От колко време се занимавате с него. Как започна всичко? Свирите ли в някакъв състав?

Ако пък не свирите на нищо имате ли желание? Кой е инструмента към който изпитвате слабост и бихте искали да подчините :P На кой инструмент ви харесва звученето?
    Я си кажете сега свирите ли на някакъв инструмент? На китара уж. Електрическа и класическа.

Ако свирите до колко добре го владеете според вас без да се надценявате. Не съм доволен от нивото ми. За 4 години можех да се науча да свиря много по-добре. Но не отделям достатъчно време за това - не повече от час на ден. Не ми е приоритет да стана някакъв гуру, а и ме мързи, ако трябва да съм честен. Така или иначе, го правя за лично удовлетворение, просто ме кефи, хоби.

От колко време се занимавате с него.
    4 години.

Как започна всичко? Съвсем случайно. Подхвърлих на майка ми, че трябва да се науча да свиря на китара. Не съм бил сериозен изобщо. След около година ( ) тя ми каза, че се е свързала с учител и аз съвсем скептично настроен отидох да ме тества. Каза ми, че ставам за музикант и постепенно реших, че е интересно и скептицизма ми се изпари. По това време започвах да слушам по-сериозно и метъл и взех да работя по въпроса за електрическа китара. Взех една назаем и се зарибявах.

Свирите ли в някакъв състав? В момента не, защото мисля да напредна малко повече и да си търся състав. Но съм свирил в група, за около 1 година, на бас китара.

Напоследък открих, че пианото е готин инструмент и се зарибявам на един детски синтезатор с 2,5 октави, както и се опитвам да свиря на клавиатурата. В бъдеще може да се развивам и повече като пианист, но сега не съм толкова сериозно зарибен, за да искам да си взимам пиано, а то не е толкова евтино като китарата. Затова ще го обмисля добре. Иначе пианото е доста по-лесно от китарата и няма да ми е зор да го овладея.

Иначе пианото е доста по-лесно от китарата и няма да ми е зор да го овладея.

докато свириш на детски синтезатори с по 2 батерии от волт и половина и също толкова октави, нормално е да си мислиш така

някога да си чувал, че пианото и цигулката са най-трудните възможни инструменти?!
    казвам ти го не от пристрастност заради това, че съм пианист, а от чисто музикална гледна точка

е, разбира се по-лесно е да изсвириш мила моя мамо на пиано, от колкото рок соло на китара, но това не е подходящото сравнение.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Злобно пианистче
    Мм иначе съм свирил и на цигулка и на акустична китара...мдааа
    Много хубави звуци издаваха
    хъхъ..

Темата е за музиканти и за не чак толкова музиканти, драги админе

Тъй че всичко си се вписва. Мога да кажа, че примерно Раа като е свирила на пиано е била все още начинаеща музикантка
    Лесно беше, а? И сега се вписва в темата

Ако държиш толкова да не е за аматьори темата, да направим друга такава..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Че аз нищо не съм казал за темата, просто апелирам към това, понятието 'музикант' да не се използва толкова смело.

Град
    (: Русе :)
    Свиря на пиано от 3-ти клас иии се справям що годе имам си партитурки и от време на време посвирвам
    So free

^^ Така може, не съм разбрал явно :>

Град
    София
    http://youtube.com/watch?v=eZspGWM-aWs
    http://youtube.com/watch?v=APVgugebngQ
    http://youtube.com/watch?v=krRgIu2bbeY
    http://youtube.com/watch?v=h0XNXcKDq8o
    http://youtube.com/watch?v=c6q2dRTwp_Q
    Ей на такива нещица се кефа аз горе долу като става дума за музикантски изпълнения \/ Не е кой знае какво ама ми се иска и аз да можех

И все пак да поясня това че мога да свиря котешкия марш на пиано и знам няколко акорда на киратара не мисля че ме прави дори малко "не чак толкова музикант" Мисля че съм задал достатъчно въпроси за всички :Р не е нужно да се заяждате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си