- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ХАРЕСВАТЕ ЛИ?
харесвам, да. на моя приятел са му тъмно зелени![]()
ина4е любими о4и са ми зерните![]()
=D> АЗ СЪЩОПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
абе да май наистинаПървоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
не требва ли да е в любов...ама там пък вече са пренасити с такива теми
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Или направо в "Всичко тийн накуп"Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
..
ха да веПървоначално написано от KiFy
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
awe ddz... za6to no ne har dr cvqt o4i soven kafqvite......edni o4i ne mi pre4at da har. 4ovek no li4no az predpo4itam momi4eta s kafevi o4i \/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
и аз си падам по мъже със тъмна коса и светли очи
.Пъстри,сини,зелени-това няма значение.Сегашния ми приятел е със сини очи и тъмна коса
![]()
и съм супер влюбена в него-направо ми е мечтата.
![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Не е толкова важно , как изглежда от вън , по-важното е , какъв е от вътре!!!И да , защо не , какво лошо има в зелените очи, а и няма да си ги избираш по цвят на очите!
мм момчета с руса коса ии зелени очи мммдостатъчно ли ти е за отг??
![]()
Черна коса и зелени очи...О.о/чувала съм го като`дяволска красота`/.Сини очи и черна коса също...ухх![]()
obojavam zelenite o4i,sinite sa6to.....jenstveni![]()
adski sa qki.....![]()
awe kak moje da kajete taka we izglejdali kato jeni az kato sum sus zeleni o4i abe deda znam qdosah se sq na taq tema 6ibana kak moje da kajete 4e mom4etata sus zeleni o4i sa kato jeni koito ti go e kazal e ebati tupaka mrusen zavistliv gaden gnusen mruse aaaaaaa ima si hora koito prili4at na momi4eta i tva sa samite te pedalite
оххх зелените очи са страхотникакто и сините Те и тъмните не са за изхвърляне на мен май ми е все тая : )
Ми да хубави са зелените очи![]()
Първоначално написано от comics
koi glypak go e kazal tva 4e mom4etata s zeleni o4i prili4at na momi4eta toi v red li e s glavnia mozak ima li akal vaob6te toq 4ovek se pitam?ta kakto i da e men si mi xaresvat zelenite o4i![]()
![]()
![]()
pak tova dali edno mom4e prili4a na momi4e se opredelq ot samiq nego ot tova kak se darji ne o4ite be xora
Bibliotekata razpolaga s vsi4ki stari broeve na spisaniqta osven s onzi koiti ti trqbva
ааа момчетата със зелени очички са ненормално якиии
Baby Baby,
When we first met, I'd never felt something so strong..
You were like my lover and my best friend..
All wrapped in one with a ribbon on it ^
~{*I miSs y0u, bAby*}~
МалиИ.. направо супер :P Мене лично адски много ме радват зелените очички и страшно много им се кефя .. винаги съм искала да имам , но уви, А относно момчетата с зелени очи .. малииииии
![]()
\
/
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Еми мойте са зеленикави,та аз си падам по синеоките по принцип![]()
така,да не е еднаквоАма иначе тФа,че са женствени е поредната
голема простотияТакива неща не могат да определят човека
![]()
Моите се променят,зависи накъде пада светлината-понякога са синички,понякога зеленкави,понякога са сиви.Абе,луда работа!А за момчетата,колкото и невероятно да ви се струва,аз не съм виждала момче със зелени очи...Но сигурно са големи сладури.
![]()
Ами да, харесвам ги..Но предпочитам с тъмни очи..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
mi na men lichno ne mi haresva...pak i zavisi ot cveta na kosata... vapros na vkus v kraq na kraishtata
i az i se qdosah na taq tema......adski gotini sa......kak e vazmojno da kaje nqkoi,4e sa jenstveniПървоначално написано от 50cent
![]()
![]()
.....gluposti