- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ХАРЕСВАТЕ ЛИ?
Пъх. Все тая ми е - очите са си очи, ако ще да са розови на бели точки.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
Нали? И аз съм така...лелеЗелени очи + черна коса = перфект ( е според мен де , все пак всеки си има собствен вкус ) ( само отбелязвам , защото винаги съм била на мнение , че външния вид не е от голямо значение )
Първоначално написано от raindrop
аз си имам едно такова, дали ми е зле?
![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
какво общо има цвета на очите с това дали някое момче изглежда женствено?амчи то Азис няма зелени очи,ама е доста предизвикателен.![]()
харесвам момчета със всякакви очи.не избирам едно момче само заради очите!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Оо да харесвам зелените очи..но не това е най-важно, а излъчването..може да има много сладки момчета със зелени очи но може да се срещнат и някакви по груби пак с зелени очи ..всичко зависи от човека
И зелени стават,обаче сините са си сини![]()
супер са кефат ме
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ем,аз съм с светло кестенява коса и зелени очи.Харесвам и то много момчетата със същите и с тъмна коса.Божествено....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
и аз не харесвам,виж със сини е друго нещо
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Гаджето ми има зелени о4и, направо се разтапям като ме погледне![]()
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
Ооо,моят приятел е с прекрасни зелени очички! Толкова са красиви и са неповторими!Първоначално написано от Анонимко
![]()
мММмММмммм моето момчеее е със зелени очииипросто уникалнии са мууу :P
![]()
![]()
обожавам зелените очии.. особено неговитее..да не говорим
![]()
![]()
![]()
\
/
![]()
Обожавам такива момчета и не само с зелени ами и с сини очиАко имат и русаа коса мале мале
![]()
![]()
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
мале хора сериозно улучихте темата ми..една причина да харесвам родителите си е, че са ми дали такива очички.. а по темата - много харесвам теквиз момченца..просто като ме погледне някои с хубави очи виждам..а и ако видя в тях, че е и хубав отвътреее
The same here.Първоначално написано от CuRly Doll
![]()
Красиви са.Аз по принципПървоначално написано от Анонимко
зелени очи.Абе изобщо светли.....
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
i az mn haresvam mom4eta sas zeleni o4i (te i moite sa zeleni)![]()
![]()
![]()
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
i sas zeleni,i sas sini,i sas kafevi-DA![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
EmiiI Ne E JeNsTvEno..Na MeNe LiChNo Mi HaReSvAt..Първоначално написано от Анонимко
Едни очи не правят момчето женствено, а чертите на лицето му...
Такаче това, което си чул, са пълни глупости![]()
![]()
Аз харесвам момчета със светли очи(сини, зелени, пъстри)![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
еми зелените очи са много хубави и харесвам момченца с такива очи но и кафевите и сините са много яки.