.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    PEPIto
    Guest

KOFTI P1PKI PO DUPETO

VIJE SQ DE MI E PROBLEMA.S AWERA MI NIKI PRAIXME SEX NO IZVEDN1J TOI SE DR1PNA I IZVIKA.TOGAVA SE O4UDIX KVO E STANALO,AMA POSLE ZABEQZAX 4E IMAM NQKVI GADNI P1PKI PO DUPETO.MISLQ 4E TOVA GO BE6E NAKARALO DA SE RAZKARA I DA PREK1SNE SEXASKORO SKED TVA TOI ME OTRQZA,DAJE RAZKAZA NA POLOVINAT MI DASKALO ZA TQH.SQ WE4E NE MOGA SI NAMERQ GADJE,A I P1PKITE NE MOGAT SE MAXNAT,PROBVAX SI4KO,SQKVI MAZILA,A MN MI SE PRAVI SEX,WE4E OT 7 MESECA S1M BEZ GADJE I BEZ SEX((( POMOGNETE AKO ZNAETE KA DA MAXNA TEQ P1PKI I KO DA NAPRAQ ZA DA SI NAMERQ PARTNIOR ZA SEXDALI DA NE SI NAEMA NQKOE JIGOLO?!?!?

Не си наемай !!!

Аз ще те.....

Е не го трийте пак са не виждам кво нередно съм написал....

Moderated by Aia
    Miastoto za lichni predlojenia ne e tuk!Za celta izpolzvaite lichni saobshtenia!!!
    Blagodaria za vnimanieto!!!
    ...Дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя,
    Куражът да променя нещата, които не мога да приема,
    И мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия днес...
    ...Защото ме вбесихa!

Guest
    Mi mila,ima edni produkti na Herbalife te slujat i za papki i sa izgarian,za rani i t.n!!!!100%pomaga!!!Struva 60 lv i moje da se kupi ot reklamnoto lice na tozi produkt!Az poznavam takav chovek takache ako se reshish prosto mi pishi:aia_dilemma@abv.bg
    Uspex!!!

free angel
    Guest
    и нещо друго - пробвай с крема Imex има го в аптеките той е 6 лева някъде аз още ползвам от този крем и вече си мисля че ще остарея с него но има полза...примерно в банятя измиваш хубаво със сапун после излизаш от банята чакаш малко да изсъхнеш и се мажеш с този крем като гледаш да размажеш хубаво - доколкото можеш защото ако боли и е неприятно знам че е трудно е това е от мен...успех!

Супер фен

:)

kojni doktori kolkoto iska6 hodi pitai za sexa ako iska6 da ti dam tela mi imam i picove

Dr. Simeonov
    Guest
    zdravei zna4i za vtori put postvam tuk no imam dosta opit za gurba si ima edno mnogo dobro reshene s te4en azot. te4nia azot e mnogo udoben zashtoto stava za sekundi, ima i drug metod" metoda na obriazvane" tozi metod kakto se doseshtash sama e operativen i ne e za preporu4vane

haide uspeh i kato se opravish pishi pak

Guest
    Минаха ли ти пъпките вече?

Я първо кажи ти момиче ли си или момче щот момиче малко не върви да вика на гаджето си авер,щото ако си момче тва е нормално да ти е пъпчив гъза ,ако си падате по садо-мазо и се шибате е нормално да ти се появят

Супер фен
    тва са хемороиди бе, щото евг. минч. те е минал

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си