- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво пожелание да измисля?
zdr na vsi4ki iskam da mi pomognete s priqtelq mi pravim 1 god. i nz kakvo pojelanie da mu izmislqostavat malko dni a az nqmam ni6to
pls help
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Такива теми са пускани вече, ако обичаш пот1рси...и прочети..
taka e nai-dobre ne6to ot 4uvstvio i ot surceПървоначално написано от Kisses{P}
![]()
.!.
Pishi mi lichno moga da ti pomogna s nqkoi neshta...![]()
"Любов моя,честита 1 година,надявам се да има още"
тва стига![]()
нямам повод да сънувам....
" za6to ne moga da yti go kaja da izkre6tq v liceto ti 4e te mrazq za6to ne moga da sym jestok i da si trygna sled tova" mi 6tot ta obi4am
=D>Първоначално написано от Kisses{P}
Първоначално написано от Deus ex machina
наготово всеки може....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми опитаи с нещо от рода на " от една година насам аз съм наи щастливия човек на земята защото имам теб... ти ми бе опора във всичко, приятел и любовник, една сбъдната мечта, тази година беше като приказка изпълнена с незабравими моменти, страстни целувки и топли прегръдки с моя красив принц. Радвам се, че те имам!Ти си, първата ми мисъл когато се събуждам и последната когато заспивам, ти си човека, който ме кара да се усмихвам и в наи трудните за мен моменти, ти си човека, който обичам от цялото си сърце и душа.Честита годишнина, надявам се да имаме още много такива"
Окраси го както сметнеш ти за добре, но мисля, че нещо в тоя стил е идеално.И все пак напиши какво точно чувстваш ти
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
И едно Обичам те ще стигне стига да е от сърце
Да Обичаш Е Също Като Да Пееш Песен , Но Няма Песен Без Край !!!...
Дам..поднесено по най-романтичния начинПървоначално написано от Erica
![]()
![]()
такива работи
![]()