- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Новата наркомания..
Чак зависима-не мисля...
Оставала съм и без комп,и без телефон,и без телевизор.Телевизия почти не гледам,нет-а е хуу нещо,ама...и без него не се мре,а телефонааа...без телефон не знаят къде съм...хах...по-яко е...(:
А тва за новата дрога...не знам.Всеки си има своята`дрога`.Неща без които не можеш да живееш?/ест изключвам храна и вода/
Примернооо...гаджето,спорта ,книгите...тва си е дрога ве
(=
Чак сега осъзнавам колко съм зависима от интеренет и скайп... Днес се чудех какво да правя и обиколих цяла София![]()
А иначе без телевизор по-мога.
GSM не ми трябва много, много![]()
What you give is what you get!
o az sam zavisima.neska zamalko re6ih 4e sam si izgubila pleara i izpadnah v isteriq.ako mi padne bateriqta na telefona i sam navanka napravo otka4am da ne govorim 4e pone 2-3 pati sedmi4no zvanq na internet dostav4ika da se opla4a 4e nqma net...taka 4e da az sam zavisima
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Без телевизия и компютър не мога да живея и 1 ден...
GSM не ползвам![]()
Тъй като съм принудена да кисна в къщи по цял ден
(поради мн тъпи причини),съм зависима,ако ги нямаше само книгата
може да ми помогне.Иначе и без съм издържала.Имам комп от скоро,така че!Мога и без.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
exactly...Първоначално написано от ScionOfStorm
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
зависим - не , но тези неща ме улесняват .. като нямам скайп сметката на телефона ми доста нараства.
Skype е много смотана и лигава програмка, хич не ме кефи ама понякога се налага да я ползвам, защото някои хора само нея знаят а по една или друга причина съм си лафил с тях. Един вид другите малко или много ти я налагат. Познавам някфи маняци на тема Skype. А като почнат да си пишат в квадратчетата "в депресия съм" и някфи текстове на чалга песни напрау ми идва да си оскубя кичарата
ICQ рулз!!!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
не мога без тях...
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
А между другото защо Skype не бачка?
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
имат някакъв проблем до 24 часа ще бъде отстранен .........казаха..![]()
![]()
/off e nema takuf dobur podpisПървоначално написано от Impressive
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ami az mai sum zavisima kum skypesama sum po cql den vku6ti i sega kato nqma skype sqka6 gubq edinstvenata vruzka sas sveta, sega s nqkoi pi6a po icq ama pove4eto nqmat i stava mn kofti
ina4e ne sum 4ak tolkova zavisima kum televizori ili telefoni i tn
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Цитира мнението, но говориш за подписа....ххииитттрррроооо
Ексо малко послъва
Чак сега пак погледнах какви глупости съм написал. Дано не сте ми се смяли много...
Иначе съм много зависим. Компютъра ми е много важен, но има нещо, от което съм много зависим - музиката. Без компютър мога да изкарам, но без mp3-ката си + суматиите mp3-ки не мога.
frtytyrjuyk
като стана дума някой дали има skype вече?!? аз няям :S :S :S
ot TVto ne 4ak tolkova ... no vij ot PCto i GSMa sum zavisima do golqma stepen ..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
da taka e ..absolutno ...az mnogo tejko prejivqvam lipsata na skype![]()
Зависими смеНе е хубаво, ама е факт. Ако нямам компютър за няколко дена, мога и да издържа, но ако ми вземат и телефона и телевизора....бих откачила
Изградили сме си навици, в наши дни почти всеки има компютър и телефон и това вече се смята за нещо нормално, част от ежедневието ни. Липсват ли тея предмети, липсва ли комуникацията, се чувстваме изолирани и нервни.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)