.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Помогнете, супер гадно ми е

ве4е помогнахте мерси

Мега фен Аватара на koalka
    А аз не знам какъв трябва да си да го кажеш пред приятелката си... Ок, мисли го, ама да го кажеш, а при положение, че той знае, че го обичаш.
    Говори сериозно с него и го накарай да ти каже истината.Така поне няма да се измъчваш, ако се разделите, за да чакаш края.А и да се разделите-няма какво да направиш, въпреки че го обичаш.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Не се прави,че не го чуваш ами говори с него.Ти не си жертва,ти не си играчка,твоите чувства имат значение!При всички положения бъди готова за всичко и не се отпускай,а се дръж.По-добре да посрещаш болките си с вдигната глава и да се настройваш,че ще станеш по-силна,отколкот да легнеш да ревеш и да се тръшкаш.Не се огъвай,бъди силна..
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

офф ми утре сигурно ще си поговоря с него, макар 4е ме е страх какъв ще е краиния резултат

Супер фен Аватара на Qnchety
    Докато четох това което си написала си помислих, че той иска да скъсате ама не може да ти го каже директно ...

Той е баси гадното и страхливо момче,като знае много,що не скъса и да приключи,вместо да те мъчи,или просто да си трае...егати мишката...
    нямам повод да сънувам....

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Стана ми много тъжно докато го четох,защото мисля,че наистина ви очаква раздяла. Мила,просто пробвай да поговориш с него да разбереш кое не е наред и дали има начин да се опражи.Просто се надявам да не те сполети гадна раздяла,защото много добре знам какво е и в някой от думите ти си спомням за моя много гадна рздяла.Успех!!!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Непостоянно
    e oi4a6 go..da de ama ako toi teb ne?!?togava ko praime?mi zarqzvame go..kolkoto ida e tejko po-dobre da se razdelita 4esno otkolkoto da ste zaedno v luja
    .!.

аз незнам дали той ме оби4а, по4ти сигурна съм 4е не ме оби4а, ама нз дали и тои знае 4е го оби4ам, просто сме заедно, аз държа на него, може би и тои на мен, просто не показва много 4увствата си и немога да го разбера понякога

Нз,но имаш мн интересен любовен жиивот,гледам се влюбваш през 2 месеца

не, не се влюбвам през 2 месеца, просто ако съм писала нещо тук, то винаги е било за тва мом4е

начи през 2 месеца се запознаваш с него

не бе спокс :P хубаво е да се влюбваме :P

Според мен му липсва живота на необвързан нощите по курви напиването с приятели... сигурна ли си че не си много взискателна спрямо него.?. опитай се да разнообразиш по някакъв начин секса с него.. и все пак смятам че той не те обича. мисли за нещата в него които не харесваш и мисля ще успееш да го забравиш. успех миличка
    nema

Цитирай Първоначално написано от ^EmPiRe^GiRl^
    офф ми утре сигурно ще си поговоря с него, макар 4е ме е страх какъв ще е краиния резултат

не се страхувай...отиваш при него казваш му няколко думи и чакаш отговора ДА или НЕ ....
    при отг. -Да ...........впрочем.....
    при отг. -Не ......с усмивка на лицето му кажи ЧАО...
    т'ва е
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Това момче просто май иска да скъсате, а не знае как да ти го каже.Пъзльо..

Фен
    Град
    sofia
    Ami za jalost az sushto sum na mnenieto,che toi go pravi napulno suznatelno...poznavam mnogo momcheta,koito nqmat smelostta da skusat gajetata si i zatova te chrez deistvqta si karat momichetata da gi skusat.Edva li ne prinujdavat momicheto da napravi tochno tova,koeto iskat te.Ako pitash men-tova sa strahlivci,koito ne mogat da se narekut momcheta kao li sled vreme muje!Po temata-mislq,che za teb samata vsriva shte bude sravnitelno po-lek ako znaesh,che ti dostoino i s gordo vdignata glava si sednala kato moniche na mqsto govorila si otkrito s nego i sled cqloto negovo unkane i munkane si stanala i si mu kazala,che neshtata mejdu vas sa bili do tuk,che ti ne si igracka s koqto moje da si igrae,a ako iska takava-da ide i da si kupi barbie ot magazina!Ne znam za teb,no az opredeleno bih se chuvstvala po-dobre ako znam,che sum zapazila dostoinstvo i az sam si trugnala sled kato toi mi e dokazal,chene me obicha!Izobshto bez lubov ima li smisul da se opitvash da zakrepish edna vruzka...Dori i da uspeesh-za kolko vreme...mesec,dva,a posle??? Mila,ne znam preceni si!Aide uspeh i pishi kakvo e stanalo i nai-veche kakvo reshenie si vzela
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

moje i da iska da skasate no iz4akai toi da ti go kaje pravi se na udarena i kogato si govori6 s nego predi da mu kaje6 kakvoto i da bilo mu kaji 4e go obi4a6 ne kazvam 4e tva 6te pomogne no toi 6te znae kvo 4uvstva6 ...aide ot men uspeh dano ne skasate

Цитирай Първоначално написано от Sweet girl
    Ami za jalost az sushto sum na mnenieto,che toi go pravi napulno suznatelno...poznavam mnogo momcheta,koito nqmat smelostta da skusat gajetata si i zatova te chrez deistvqta si karat momichetata da gi skusat.Edva li ne prinujdavat momicheto da napravi tochno tova,koeto iskat te.Ako pitash men-tova sa strahlivci,koito ne mogat da se narekut momcheta kao li sled vreme muje!Po temata-mislq,che za teb samata vsriva shte bude sravnitelno po-lek ako znaesh,che ti dostoino i s gordo vdignata glava si sednala kato moniche na mqsto govorila si otkrito s nego i sled cqloto negovo unkane i munkane si stanala i si mu kazala,che neshtata mejdu vas sa bili do tuk,che ti ne si igracka s koqto moje da si igrae,a ako iska takava-da ide i da si kupi barbie ot magazina!Ne znam za teb,no az opredeleno bih se chuvstvala po-dobre ako znam,che sum zapazila dostoinstvo i az sam si trugnala sled kato toi mi e dokazal,chene me obicha!Izobshto bez lubov ima li smisul da se opitvash da zakrepish edna vruzka...Dori i da uspeesh-za kolko vreme...mesec,dva,a posle??? Mila,ne znam preceni si!Aide uspeh i pishi kakvo e stanalo i nai-veche kakvo reshenie si vzela
    saglasna sam napalno i s tva re6enie ot teb si zavisi kvo 6te naprai6 :P
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Град
    Там, където е сърцето...
    Поговори с него той явно иска да скъсате, но неможе да ти го каже директно. Колкото и да е трудно го попитай дали иска още да е с теб или не. По-добре така отколкото да продължавате с тая лъжа...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от deni4kata333
    Според мен му липсва живота на необвързан нощите по курви напиването с приятели... сигурна ли си че не си много взискателна спрямо него.?. опитай се да разнообразиш по някакъв начин секса с него.. и все пак смятам че той не те обича. мисли за нещата в него които не харесваш и мисля ще успееш да го забравиш. успех миличка
    Толкова малка а вече знае
    A qui

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от ^EmPiRe^GiRl^
    аз незнам дали той ме оби4а, по4ти сигурна съм 4е не ме оби4а, ама нз дали и тои знае 4е го оби4ам, просто сме заедно, аз държа на него, може би и тои на мен, просто не показва много 4увствата си и немога да го разбера понякога
    Ще ни кажеш ли на колко си години?

По темата: Говори с него и настоявай да ти каже истината.

sladkish_14
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Докато четох това което си написала си помислих, че той иска да скъсате ама не може да ти го каже директно ...

sladkish_14
    Guest
    Ми,аз няма какво да те посъветвам виждам че вече са го направили!Затова наистина говори с него,ако е решил да скъсате ти няма как да го спреш И въпреки това ти желая Успех и Късмет в разговора,виждам че за тебе значи много и знам че ти е много кофти,затова ще ти стискам палци!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Авторката, сигурно и на самата теб ти е ясно, че едно момче трябва да е изключителен олигофрен, за да каже нещо такова пред приятелката си, още повече, когато с тях е и друг човек. Явно момчето иска да те зареже, не му стига смелост да го направи, но иначе е достатъчно смел да те излага пред приятели... еми, ако те зареже вдигни купон, че си се отървала от него.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

зарежи го ти и кажи че е заради друг ще му стане поне малко гадно

Какво ще ти е кофти за някакъв глупак ,който го е страх да ти каже в очите ,че не иска вече да сте заедно?! За да не бъдеш ти зарязаната просто му се обади още сега и му кажи,че всъщност въобще не ти пука за него и след като не иска да е с теб ,прав му път....колкото и да ти е трудно, направи го.... Не му позволявай да си играе с теб....А може и да е бил с друго момиче и сега да се чувства гузен....Не знам ,но бъди твърда ,за да не бъдеш след това още по - наранена....И следващия път си намери момче,достойно за теб , а не някакъв страхливец,който не знае какво чувства и иска!!!!
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си