- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нежност докато го правим....
Здравейте!!Искам да ви попитам защото забелязвам че докато го правим с приятелката ми няма нежност как да и дам нежност любов и мн други докато го правим?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
ако наистина се обичете ще има любов,а ако го правите маханично като животни никва нежност не може да има!
ами например гали я леко по цялото тяло
Целувай я, отмятай косата й бавно... гали я по лицето... зависи как го правите.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Opitai se da bude6 po-baven i vnimatelen,ne samo da q gleda6 v o4ite izcuklen ami q celuni po ustnite ili vrata,buzata,6epni i v uhoto kolko q obi4a6...taka trqbva da pravi6,ako iska6 da si nejen...Първоначално написано от Valento
Ne samo da q perka6 i da se puli6 nasre6ta...budi vnimatelen,pravi lubov ne prosto seks!
A ako ne q obi4a6,lubov nqma kak da pravi6!
Отделете по-дълго време за любовната игра,обърнете внимание и на романтикаНе се награбвайте,като животни,а пристъпвайте бавно към момента в който телата ви,ще станат едно цяло,така ще се увеличи и удоволствието.
Хубавите неща се постигат бавно,а сексът определено е хубаво нещо,така че си дайте време и се опитайте да вложите повече чувство и въображение,по време на самия акт,а също така преди и след него.Всичко се свежда до вътрешната нагласа.Късмет.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
съгласна съм с горния пост... но ако ви харесва повече грубия и бърз секс просто го правете така... поговори с приятелката ти
Love you Kris !!!
Абе разнообразието е най-яко. Аз например напрао се разтапям, когато докато го правим бързо, той изведнъж забави и ми каже на ушенце, че много ме обича![]()
![]()
![]()
Да но момчето търси повече нежност и чувственост,доколкото го разбрах.Бързият секс,обаче не предполага подобни неща.Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да исккам да бъда по-нежен с нея докато го правим и любовната игра при нас я има повече от колкото секса!!Благодаря за съветите на всички страшни сте!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Притискай я силно до себе си, казвай И колко я обичаш, целувай я...не е нужно да е бавно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ne burzai vednaga da q nagrabi6 galiq ce;uvai q govori i nejni ne6ta i predi i po vreme na seksa aide uspeh![]()
i nai vajnoto pokazvai i kolko q haresvash i i pravi komplimenti za vsqka edna 4ast ot tqloto i 6tot momi4etata obojavat da budat luskani