- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според мен има свясни момчета
Защото аз вече намерих едно такова момче дето даже е прекалено добър с мене само дето неми харесва че маллко повечко мълчи ама си го обичкам и то мене си ми обичкам и затва мога да кажа че има наистина свестни момчета
Ок..и ние какво можеме да направим?![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
bravo!a obi4a6 li dinq!6otot az mnogo obi4am ka6kavaltova e po temata nali..da ne sum se oburkal ne6to..?
Да, и аз това се питам.. Може би трябва да ти кажем браво, че си прозряла, че има и свестни момчета и браво, че си го намерила?Първоначално написано от Treselle_s
Има,ама са грозни.![]()
Всъщност забележете...
хората се заяждат когато се каже, че няма свесни момчета, а като се каже, че има пак се заяждат и отново искат да изкарат автора на темата тъп. Каквото и да кажеш ще те обявят за тъп и ще се мислят за по-умни като кажат, че някой друг е тъп. По този начин не ставате по-умни.
А обичаш ли...пудинг?![]()
We don`t need love
Take it slowly...slowly
ЕвалаПървоначално написано от Мо6no
![]()
Има да!и какво от това!оффф все повече ви се чуда на темите
![]()
zatva toq forum stana kato svartali6te,6toto na koito mu hrumne pi6e vse typotii...ta radvam sa za tewbe ama foruma ne e za takiva temi...abe moderatori mi zemete napravete taka 4e gosti da ne mogat da pi6at(btw az sam regnat ama zabraih da sa logna)
хМмМ и що така си мислиш че като има свястни момчета и тряя да са грозни има ВСЯКАКВИ ... а до темата която момичето е пуснала се радвам че го е разбрало то и аз съм свестен ама на момичетата които гледат джоба са пойче ама ко са прай ... аМм ако искаш по приказлив приател може да дойш в Бургас да ме земешПървоначално написано от Madness
шегувам се
![]()
Що пък да гледат джоба?!![]()
We don`t need love
Take it slowly...slowly
Оффф какви са тя глупости жената гледа джоба??Аз гледам колата![]()
добре ся бъзикам се!Жената да може и да гледа когато се жени,ама какво общо имаме ние момичетата до 18 за джоба на момчето????
![]()
щото има такива и те са повече познавам доста такива мацки яки а у ама гледат материалното .... за кфо ми е такава докат имам да съм мил и драг а кат сваршат а ми аз вече нямам чувства ... и т.н както и да е радвам са че момичето е намерило своята половинка =D>
Ми да има и такива който гледат!Ама и ние все пак мислим за бъдещето си и ни трябват мъже които да могат да ни изхранват!Оххкакво ли се захващам да кажем че си прав...Дам и аз се радвам,че го е открила
И аз го открих,яд да ви е
![]()
![]()
То пък туй, че жените гледат джоба, а мъжете дупето и циците май си е откак свят светува. Не виждам какво нередно виждате, че толкова често го дискутирате.![]()
Причината е, че от кк свят светува жената търси сигурност за себе си и поколението, докато мъжа търси хубава жена, която съответно може да ражда здрави деца, защото красив и хубав е равен на здрав. Това е от както има хора и се е вкоренило в съзнанието на хората. Може вече да не търсят за същите цели, но търсят същото...
Сигурно преди си била много разочарована от мъжкия свят, а?Само мога да те поздравя, че си открила своето щастие, дано се обичате дълго време
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
хммммммммммм къв е шоколада...Първоначално написано от Erica
![]()
Да, има. Хубаво, че си го разбрал/а, но все пак не пускай теми без смисъл...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм