.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Според мен има свясни момчета

Защото аз вече намерих едно такова момче дето даже е прекалено добър с мене само дето неми харесва че маллко повечко мълчи ама си го обичкам и то мене си ми обичкам и затва мога да кажа че има наистина свестни момчета

Ок..и ние какво можеме да направим?
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Guest
    bravo!a obi4a6 li dinq!6otot az mnogo obi4am ka6kaval tova e po temata nali..da ne sum se oburkal ne6to..?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Според мен има свясни момчета

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Защото аз вече намерих едно такова момче дето даже е прекалено добър с мене само дето неми харесва че маллко повечко мълчи ама си го обичкам и то мене си ми обичкам и затва мога да кажа че има наистина свестни момчета
    Страхотно!
    Сега бегай оттука и не се връщай скоро.
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от Treselle_s
    Ок..и ние какво можеме да направим?
    Да, и аз това се питам.. Може би трябва да ти кажем браво, че си прозряла, че има и свестни момчета и браво, че си го намерила?

Има,ама са грозни.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Всъщност забележете...

хората се заяждат когато се каже, че няма свесни момчета, а като се каже, че има пак се заяждат и отново искат да изкарат автора на темата тъп. Каквото и да кажеш ще те обявят за тъп и ще се мислят за по-умни като кажат, че някой друг е тъп. По този начин не ставате по-умни.

и един мърмод завиваше шоколада в станиол
    A qui

А обичаш ли...пудинг?
    We don`t need love
    Take it slowly...slowly

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Всъщност забележете...

хората се заяждат когато се каже, че няма свесни момчета, а като се каже, че има пак се заяждат и отново искат да изкарат автора на темата тъп. Каквото и да кажеш ще те обявят за тъп и ще се мислят за по-умни като кажат, че някой друг е тъп. По този начин не ставате по-умни.
    Евала

sladkish_14
    Guest
    Има да!и какво от това! оффф все повече ви се чуда на темите

Цитирай Първоначално написано от Erica

Това ми беше любимата реклама

Guest
    zatva toq forum stana kato svartali6te,6toto na koito mu hrumne pi6e vse typotii...ta radvam sa za tewbe ama foruma ne e za takiva temi...abe moderatori mi zemete napravete taka 4e gosti da ne mogat da pi6at(btw az sam regnat ama zabraih da sa logna)

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Има,ама са грозни.
    хМмМ и що така си мислиш че като има свястни момчета и тряя да са грозни има ВСЯКАКВИ ... а до темата която момичето е пуснала се радвам че го е разбрало то и аз съм свестен ама на момичетата които гледат джоба са пойче ама ко са прай ... аМм ако искаш по приказлив приател може да дойш в Бургас да ме земеш шегувам се

Що пък да гледат джоба?!
    We don`t need love
    Take it slowly...slowly

sladkish_14
    Guest
    Оффф какви са тя глупости жената гледа джоба??Аз гледам колата добре ся бъзикам се!Жената да може и да гледа когато се жени,ама какво общо имаме ние момичетата до 18 за джоба на момчето????

щото има такива и те са повече познавам доста такива мацки яки а у ама гледат материалното .... за кфо ми е такава докат имам да съм мил и драг а кат сваршат а ми аз вече нямам чувства ... и т.н както и да е радвам са че момичето е намерило своята половинка =D>

sladkish_14
    Guest
    Ми да има и такива който гледат!Ама и ние все пак мислим за бъдещето си и ни трябват мъже които да могат да ни изхранват!Охх какво ли се захващам да кажем че си прав...Дам и аз се радвам,че го е открила И аз го открих,яд да ви е

Цитирай Първоначално написано от KiFy

Това ми беше любимата реклама
    И на мене
    A qui

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    То пък туй, че жените гледат джоба, а мъжете дупето и циците май си е откак свят светува. Не виждам какво нередно виждате, че толкова често го дискутирате.

Причината е, че от кк свят светува жената търси сигурност за себе си и поколението, докато мъжа търси хубава жена, която съответно може да ражда здрави деца, защото красив и хубав е равен на здрав. Това е от както има хора и се е вкоренило в съзнанието на хората. Може вече да не търсят за същите цели, но търсят същото...

Град
    на плажа =)
    Ти на колко си? (за авторката на темата)

Сигурно преди си била много разочарована от мъжкия свят, а?Само мога да те поздравя, че си открила своето щастие, дано се обичате дълго време
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Мармот

хммммммммммм къв е шоколада...

Да, има. Хубаво, че си го разбрал/а, но все пак не пускай теми без смисъл...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си