.
Отговор в тема
Страница 112 от 233 ПървиПърви ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 776 до 2 800 от общо 5802
    Здравейте, по - назад в темата съм писал, но сега имам друг въпрос. Искам да ви питам за пост-травматичния оток как да го третирам ( този под главичката който е ) дали да му правя промивки със смрадлика защото лекарката каза че няма нужда обаче аз й приятелката ми мислим че отоците по бързо ще спаднат когато правим промивки нищо че лекаря не е казал ? И ако е добре да се правят промивки да ми обесните как точно се приготвя и какво се прави ? (:

Цитирай Първоначално написано от smileee
    Здравейте, по - назад в темата съм писал, но сега имам друг въпрос. Искам да ви питам за пост-травматичния оток как да го третирам ( този под главичката който е ) дали да му правя промивки със смрадлика защото лекарката каза че няма нужда обаче аз й приятелката ми мислим че отоците по бързо ще спаднат когато правим промивки нищо че лекаря не е казал ? И ако е добре да се правят промивки да ми обесните как точно се приготвя и какво се прави ? (:
    Ами купуваш си смрадликата, и отзад пише рецепта, ще ползваш тая дето пише за "вагинални промивки". Слагаш в една чашка примерно, и го слагаш в чашката за около 10-15 мин. Не мисля, че смрадликата е вредна, за да има някакъв проблем

А вашите отоци кога започнаха да спадат?
    Защото за 7 дни аз не виждам разлика.. И се чудех дали смрадликата ще помогне за това?

Izvinqvam se za latinicata,no sym na rabota i...
    Moqt otok se poqvi na 3tiq den i zapochna da spada chak sled 6 dni.Prez tova vreme se kisnah redovno v smradlikata.Prigotvqh si q taka-1 supena lyjica na 500ml voda.Slaga se na kotlona,kato zavri se ostavq da vri 5 min i se maha.Precejda se i se kisna dokato e leko toplichka.

Имам подобен проблем. Няма да ви разпитвам. Само искам да ме посъветвате за добър лекар защото не искам да си го осакатявам нали ме разбирате. Моля пишете на лични съобщения защото видях че било забранено да се рекламират лекари и т.н. Благодаря ви!

И още. Чух някъде, че обрязвали лазерно. По-добре ли е? Че е по-скъпо е ясно, но за здраве пари се дават. Нека някой който е по-навътре в нещата да даде съветче. Благодаря ви!

Опа. Забравих. 20г. Пушач(ако има значение), не пия, спортувам от дъжд на вятър. Страх ме е от операцията, но ще я правя. Помагайте с инфо за лекари, не толкова за самата операция.

smileee, смрадликата може и да помогне за отока, но все пак се използва срещу инфекции. Продължавай с тях. Не се притеснявай, при мен също беше доста време подут, после мина.

вчера на обяд ме оперираха от фимоза и сега съм обрязан
    проблема е че ми е много гадно там долу - постоянно кърви ,боли ме и има отток + това прилича на ударен с чук и постоянно излизат някви боклуци от него като застоялла кръв и ей такива. много съм шокиран

Помогнете ми ? какво да правя .... гледката е ужасна

на 17 съм

Цитирай Първоначално написано от Chilly
    проблема е че ми е много гадно там долу - постоянно кърви ,боли ме и има отток + това прилича на ударен с чук и постоянно излизат някви боклуци от него като застоялла кръв и ей такива. много съм шокиран

на 17 съм
    Спокойно, първите дни е кофти, после ще ти мине. Отока и аз си го имам още, пък за кървенето и болката, нормално е ...

Цитирай Първоначално написано от Chilly

на 17 съм
    Ами първо попрочети кой какво е написал и ще видиш , че не си нито първия , нито си последен.
    Прочети какво трябва да правиш и какво не трябва , ако нещо нее ясно питай и така.

Здравей

нещо съм се объркал това трябваше да е лично.Аз утре отивам в пирогов или 5-та градска утре ще реша и се надявам операцията да е утре

Re: Здравей

Цитирай Първоначално написано от ssaassaa
    нещо съм се объркал това трябваше да е лично.Аз утре отивам в пирогов или 5-та градска утре ще реша и се надявам операцията да е утре
    Всичко ще мине добре. Това е лека операция. КЪСМЕТ !!!

Днес се утървах от "фимозата" която съм нямал След като разбрах че съм имал операция(не обрязване а някакво леко цепване) та с малко тренировки вече мога да го забеля,но естествено открих друг проблем Имам късо гемче .Немога да кажа че ми стяга но като го забеля в ерекция ми се набира кожичкара отпред и изглежда гадно...

Цитирай Първоначално написано от heros
    Здравейте отново, понеже казахте да кача снимки - ето:

в нормално състояние
    и още една

в ерекция
    в ерекция 2
    в ерекция 3

дано сега кажете какво има.
    отново казвам - когато не съм в ерекция, нямам никакъв проблем със забелването на главичката - показал съм снимки ...
    но вече когато съм в ерекция забелването вече става по-трудно (пак успявам, но с повече усилия) ...
    По подобен начин е и моя...

Утре е големия ден за малкия мен ахах Чувствам леко вълнение и лек спек , но нормално Иначе съм готов за подвизи Най-лошото е , че вчера се видях с една приятелка и много ми се доиска , ноооооооо шанса Сега 1 месец и мога да я опердаша

Стискаме палци!
    Само страхът е голям !

днес ходих в пирогов.Доктора каза да избера частично или пълно.Казах му сиг частично и ако има проблеми ще се подложа пак на операция.Сега съм чак на 23 ти март на операция.Направо немога да повярва че ще се отърва 1 път за винаги от тоя проблем.

Днес ходих на лекар и както и очаквах ми каза че ми няма нищо.Каза ми че имам късо гемче но това може да се определи като проблем чак когато почне креват калъпа И ми каза много тренировки .

Цитирай Първоначално написано от ssaassaa
    днес ходих в пирогов.Доктора каза да избера частично или пълно.Казах му сиг частично и ако има проблеми ще се подложа пак на операция.Сега съм чак на 23 ти март на операция.Направо немога да повярва че ще се отърва 1 път за винаги от тоя проблем.
    Според мен е по-добре да избереш пълното,защото при частичното може да стане рецидив и да се наложи нова операция!изборът е твой,ти си решаваш!

Цитирай Първоначално написано от memmo
    Днес ходих на лекар и както и очаквах ми каза че ми няма нищо.Каза ми че имам късо гемче но това може да се определи като проблем чак когато почне креват калъпа И ми каза много тренировки .
    Той може и да ти е казал,че имаш само късо гемче,ама то мн често е придружено с фимоза,както беше при мен!Мисля,че лекаря на който си попаднал е меко казано некомпетентен,след като ти е казал "много тренировки".Еми то хубаво,ама при полов акт,ако се скъса какво правим тогава?!?! Мн неприятности можеш да си навлечеш.Отиди при някой друг лекар,по-възможност с име,авторитет и т.н. и той да те прегледа по-задълбочено!

Айде момци и аз съм в клуба Сутринта ме оперираха до сега бях в болницата Операцията не беше толкова страшна колкото си мислех , но има леки забележки Бях с местна опойка , която се бие в самия член , болка нямаше , само дискомфорт на моменти . От операцията нищо не разбрах какво е ставало , само че като се прибрах и отидох да пикая фор да фърст тайм , превръзката беше паднала , за това аз си направих нова (незнам колко е добре това , но нямах избор) Имам 2 въпроса :
    1. Защо използват ток при обрязване ?
    2. Сега като го видях половината глава е навън ? Това защото го боли ли е или е частично резнат ?

Цитирай Първоначално написано от SpeedRacer
    Айде момци и аз съм в клуба Сутринта ме оперираха до сега бях в болницата Операцията не беше толкова страшна колкото си мислех , но има леки забележки Бях с местна опойка , която се бие в самия член , болка нямаше , само дискомфорт на моменти . От операцията нищо не разбрах какво е ставало , само че като се прибрах и отидох да пикая фор да фърст тайм , превръзката беше паднала , за това аз си направих нова (незнам колко е добре това , но нямах избор) Имам 2 въпроса :
    1. Защо използват ток при обрязване ?
    2. Сега като го видях половината глава е навън ? Това защото го боли ли е или е частично резнат ?
    Честито !
    1. Може би е бил електрически скалпел (електронож)или лазер.
    2. По всяка вероятност е частично .
    Трябвало е да се поинтересуваш .
    За превръзката - дано да си я направил стерилна .
    Ако не са ти казали какво да правиш , не е зле от Неделя да почнеш да го чипкаш в смрадлика .

Честито !
    1. Може би е бил електрически скалпел (електронож)или лазер.
    2. По всяка вероятност е частично .
    Трябвало е да се поинтересуваш .
    За превръзката - дано да си я направил стерилна .
    Ако не са ти казали какво да правиш , не е зле от Неделя да почнеш да го чипкаш в смрадлика .
    Ами хирурга ми каза да отида в понеделник ако искам да отида да смени превръзката , но аз може да не ходя . Та за смрадликата ми каза чак на 6-7 ден , аз се очудих . Той ми каза , че имам около 20 шева , което ми се стори малко множко , но той си знае . Та ти на кой ден си започнал със смрадликата ?

На 3-ят ден.

Цитирай Първоначално написано от georgi12
    На 3-ят ден.
    И си нямал проблеми никакви ? Смисъл беше ли позарастло ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си