.
Отговор в тема
Страница 141 от 233 ПървиПърви ... 4191131137138139140141142143144145151191 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 501 до 3 525 от общо 5802
    Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от elitfc
    Здравейте, момчета.

Пиша Ви 9 месеца след операцията ми от фимоза + късо гемче.
    На 1ви ноемрви, направих най-голямата си грешка. Воден от порива на любовта, какъвто съм и до днес отидох да се обрежа напълно във Военна болница. Първият път ме вдигнаха от масата, като умирах от болки, тъй като забравиха да ми сложат упойка. Вторият път след 2 дена се подложих незнайно защо, пак там, само че при друг лекар. Резултатът беше покъртителен. Зашити линфни възли заедно отзад с главичката. Не ме питайте как е станало ... не знам.След 2 седмици чакане и ридаене от болки, тъй като имах изключително чувствителна главичка, отидох да ми махат конците. Махнаха ми 5 и ми казаха ела след Нова година (говорим за средата на ноември). Отчаях се и попаднах в интернет на частна клиника при моите спасители. Попаднах от отчаяние. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Там се видяха в чудо, никога не бяха виждали толкова осакатено нещо, махнаха ми конците веднага и ме сложиха на операционната след 2 седмици за да спаднат отоците малко. С лазер го "гравираха", но имах друг проблем много дълго време след това - свръхчувствителна главичка. Казваха ми прави секс, спокойно, ще мине .. аз не вярвах. Докато най-накрая февруари се реших да го направя. Момчета ако имате такъв проблем като моя не се страхувайте, НИЩО НЕ СЕ УСЕЩА (имам впредвид като ужасната чувствителност). Лека полека минава чувствителноста, но при някой тя е по-силно изразена, както явно е при мен. Така че един съвет от мен - НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ДА НАПРАВИТЕ ОПЕРАЦИЯТА, родителите ми не знаят че съм си я правил, крих го по всевъзможни начини 3 месеца докато ме болеше. НЕ СЕ СПИРАЙТЕ ОТ ТОВА ДА БЪДЕТЕ ПЪЛНОЦЕННИ. Вчера правих най-страхотния секс, с момичето което обичам повече от всичко.Без операцията и смелостта нямаше да имам нищо - нито нея, нито самочувствие за пълниценност, нито смелост. Поздрави!

нямам нито време нито желание за типично в мой стил "разгромителният" коментар, който този пост заслужава!

и все пак как да оставя младият човек/или госпожица ?! пощадени от гневните ми филипики:
    - да "забравят" да ви сложат упойка и заради това да ви вдигнат от "масата" и то във Военна болница - е равнозначно да твърдите, че БГ се намира на Северният полюс в момента!

за сагата " Зашити линфни възли заедно отзад с главичката." - като скромен проф по Медицина и д.м.н ме е срам да коментирам!
    в наше време поне анатомията и физиологията на човека са достъпни без ограничения за който търси познания!

дори за идеята "лимфни възли" в пениса(!!??!!) пращам НЕЗАБАВНО и без колебание на ликвидация, (без шансове за прескок) а какво остава и да ги намерим, че и зашием реално към какво всъщност?!?

=> вариантите за решение са два:
    1/ или някой ви е въвеждал в заблуждение, целево, с термини и понятия спекулирайки с вашата обща медицинска култура - ви е превърнал в рекламен рупор;
    2/ или имаме цинично груб опит за прокарване на поредната рекламна кампания!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от xmanx
    Ето и моя въпрос - имам фимоза на 90% (скоро и при доктор ще отида)
    Възможно ли е да се ПРОБВА да се оправи по някакъв друг начин а не обрязване. Доста писах и вече знам че най-добрия възможен начин, а и най-сигурният, е обрязване, но все още се надявам да има и по лесен начин. Баща ми ме посъветва за месец, месец и нещо да дърпам кожичката на пениса колкото мога ( Аз мога малко и то при болка ), но всеки ден и ако няма резултат тогава към уролога и т.н. В смисъл знам че не трябва насилствено да забеля ЦЯЛАТА главичка, защото става тогава вече парафимоза.
    Вече минах периода на срама и казах на баща ми ( на майка ми ако е наложително, така де ако трябва обрязване ). Та очаквам отговор дали моя метод има смисъл и ако не дали има още нещо подобно или направо трябва при уролог и от там при хирург.
    да се ПРОБВА могат много и разни неща: като основно при тези палиативи е ВЪЗРАСТТА на респондента и степента на изразеност на патологията.

примери: -
    - с добре поставени мануални упражнения е възможно да се избегне хирургична интеренция при слаби прояви на фимоза.
    - пак така но плюс бетаметазон в контролирани дози е вузможно да се избегне проблем с Фимоза ПРИ КЪРМАЧЕТА или ПОЛОВО НЕЗРЕЛИ ДЕЦА - с всички рискове от това!!!

- семейството/родителите са главният фактор - при добра полова култура, при нормална откритост и споделяне - в която Момчето се учи да си играе с пишока със и под надзора на възрастните , проблемите са малко.

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от go6i
    Здравейте. Аз съм момче на 13 години. Току-що забелязах тази тема и от любопитство реших да я отворя. Прочетох целия първи пост, докъто стигнах до подточката за "късотот гемче". Разгледах снимките и видях, че на тези хора членовете им са почти еднкави като с моя. Аз си мислех че всичко ми е наред, но явно не е . Въпросът ми е къде мога да намеря "детски хирург" в смисъл да лекува деца. И ако може родителите да не разберът ще е супер. И ако да, къде се намира той.

П.П.: Не съм гледъл дали има такъв въпрос, защото не ми се проверяват всичките 231 страници. Благодаря предварително.

П.П.: От София съм.
    пак това: НЕ искаМ да чета....

щом си на 13 НАСТОЯТЕЛНО ти препоръчвам да прочетеш ЦЯЛАТА нишка на ТЕМАТА!
    ако си достатъчно умен - ще намериш ВСИЧКО, което ти трябва разлято в хилядите постове....

сам избери дали да си "геймър" за година-две, или "резак" за цял живот!

а ако точно на 179 примерно стр лежи решението на твоят проблем?!

Е, продължавай да НЕ четеш -

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от anonimaaaa
    Здравейте форум , имам следния проблем:
    Момчена 13 години съм и от 12 годишен мастурбирам само че не по нормалния начин , a като го търкам.Само един път съм сe изхвърлял и тo малко защото тогава ми беше за първи път.От 12 годишен се пробвам да мастурбирам нормално , ама не може защото когато съм надървен не може повече да се забели oт колкото да се види горната част на главичката.Когато не e надървен мога малко по надоло но после пак става тясно
    Това фимоза ли е , друго ли е или лека форма на фимоза
    ФИМОЗА му казват на това!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от ezrc
    Цитирай Първоначално написано от anonimaaaa
    Здравейте форум , имам следния проблем:
    Момчена 13 години съм и от 12 годишен мастурбирам само че не по нормалния начин , a като го търкам.Само един път съм сe изхвърлял и тo малко защото тогава ми беше за първи път.От 12 годишен се пробвам да мастурбирам нормално , ама не може защото когато съм надървен не може повече да се забели oт колкото да се види горната част на главичката.Когато не e надървен мога малко по надоло но после пак става тясно
    Това фимоза ли е , друго ли е или лека форма на фимоза
    Попринцип аз бях така, смисъл като е надървен можех малко да го забела, а като беше спаднал си можех, но гемчето ме опъваше леко, отидох на уролог и той каза че имам късо гемче. Разбрахме се за всичко, кога ще е операцията, каква ще е опойката и пр. Оперираха ме, след операцията говорих пак с уролога за опасност от фимоза, но той каза,че със секса няма да имам проблем, тоест ако има някакво по-тесно пръстенче няма да ми пречи. В момента съм на 2 или 3 седмица след операцията, имах 3 конеца, остана ми 1 другите паднаха. Сега мога да го забелвам като е в ерекция, но прасто кожичката не слиза надоло по ствола, тоест седи си зад главичката и не ми пречи на мастурбацията. Понтатък като се възтановя , ще пусна снимки.
    Ахам...

а случайно да си имал "търпението" да изчетеш ЦЯЛАТА НИШКА на ТЕМАТА ПРЕДИ твоето питане?!

едно не разбирам: защо писалите тук са един вид врагове, а първият с бяла престилка, който за минута-две ви вижда пишока - е Авторитета комуто и поверявате Играчката си?!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Искам да си излея и аз душата. /Няма да е за пръв път в тази тема, но вече поне имам някакъв прогрес/.Таа, от зимата може-би съм с притеснения за фимоза.Все си казвах, дай да свърши училището, тогава ще го мисля, дай да ми мине рд-то, сега нашите са заети по-нататък..И докато се усетя - минала половина година.Та днес се реших да приказвам с нашите /майка по-точно, бащата беше захъркал отдавна, а ми се искаше точно с него да говоря/.Та, приказвах с майка тя каза, че и баща ми си е правил подобна манипулация, което поражда първият въпрос - фимозата наследствена ли е (говоря за вродената такава)?Таа, при мен положението е такова - 15 годишен съм, в покой забелвам спокойно, но в ерекция, понякога стигам до средата, понякога съвсем-леко мърда.Смисъл има период в такава ерекция, че главичката доста ясно се очертава през кожата и едвам успявам да мръдна кожичката назад.Да не говорим, че ако не е пълна ерекцията ме е страх да мина повече от средата, за да не стигна до парафимоза - пък и не го правя.Не ме е страх от самата операция, а от въстановяването..Навсякъде чета проблеми със свръхчувствителност /каквато и аз мисля, че имам, защото като го докосна с пръст ми иде да си разбия кожата, но като се замисля е нормално, той горкия бял свят не е виждал../, болки при уриниране и понякога уриниране на кръв, някъде назад бях чел и някакви мании за 7-те седмици или нещо от сорта, че първата седмица дори не можеш да си го познаеш и т.н. Абе изобщо супер много съм се наплашил и то не от факта, че ще ме режат, а от това, че дребния няма да е същия никога отново Дано не се наложи пълно обрязване.Офф, че и вдругиден заминавам на почивка за седмица..Пхх, винаги всичко се прецаква.Таа, благодаря, ако някой е решил да прочете и е успял да разбере нещо.
    а ЗАЩО си чакал до сега?!?
    сега си на 15.
    проблема НЕ е е от днес - на 10, 11, 12, 13, 14..... - има огромен шанс да се поправи БЕЗ хирург вероятно!

"мании" за Светите Седмици няма. това е емпиричният опит на прекалено много медици, че да го отречеш ти.

поста ти е дълуг и смислен - пиши на ЛС след почивката

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от mgmg9966
    както знаете аз може би изкарах най-тежкото обрязване от всички в този форум днес се навършва един месец от операцията. за моя голяма радост чувствителноста изчезна, нося си го в гащите, нямам болка, всичко се оправи и се пооформи, само че конците оше стоят. та според вас възможно ли е 1 месец да не паднат конците, ако са органични ? Разбира се преди повече си личаха, но има още кончета. Лекарят каза да съм го мокрел много и да съм се опитвал да ги дръпвам обаче аз не съм много сигурен дали да го правя, тъй като ме е страх да не се разраня. Смисъл че просто няма как да ги дърпам без да ме боли и да се разраня. иначе всичко е зараснало като цяло, има си нова кожа, всичко дрго е наред. но дайте някой акъл за конците плс.. че вече идва време да влиза в действие, а с тези конци дето още стърчат отстрани на нищо не прилича
    радващо

но прощавай "... най-тежкото обрязване от всички в този форум..." е тъжна титла, която НЯМАМ спомен да съм присъдил никому, още повече че като създател на тази Тема - я надзиравам зорко и иде реч не за ден-два, а за ТРИ години!
    постоперационни усложнения Е имало, и то все на базата на бурна ситемна реакция на "нещо си".

останалото: показва само, че не си чел Темата ИЗЦЯЛО или внимателно. със сигурност някъде в нишката на Темата спорадично или съвсем целенасочено съм коментирал и ОБЯСНИЛ въпросът с "кончетата".

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Xrema
    На 15 години съм , досега не ми дремеше не сам водел полов живот ама сега като чеета и се стряскам
    Като ми е спокоен оголвам ама като е в ерекция с раката едвам стига ръбчетата с 1 дума не може да се оголи , сякаш късо гемче имам или незнам с наще не съм говорил и незнам какво да правя.. Има ли вариант да ми няма нищо и скоро да я оголя или нещо там подобно
    зависи от мн неща, но в общият случай на 15 навършени си завършен Мъж по отношение на биологичната ти полова система. ще има добавки и поправки в течение на годините , но по принцип радикални изменения не могат да се очакват. - това е нормата.

и все пак в практиката си съм "излекувал"
    мнозина момчета на тази възраст от "фимоза" (не истинска разбира се!) чрез прости упражнения налагани в нормалната за тази възраст игра с пениса.

браво за темата

Здравейте на всички "колеги". Моят проблем е следния: Aз съм с пълно обрязване извършено преди около 5 седмици. Обаче тая кожа стои доста гадно и се образува вдлъбнатина и примерно като слагам презерватив е доста трудно да не кажа, че си е направо предизвикателство, защото просто засяда там... Някой с подобен проблем? Между другото съм на 20. Имам и снимка, но не ми дава да слагам линкове!

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от elitfc
    Здравейте, момчета.

Пиша Ви 9 месеца след операцията ми от фимоза + късо гемче.
    На 1ви ноемрви, направих най-голямата си грешка. Воден от порива на любовта, какъвто съм и до днес отидох да се обрежа напълно във Военна болница. Първият път ме вдигнаха от масата, като умирах от болки, тъй като забравиха да ми сложат упойка. Вторият път след 2 дена се подложих незнайно защо, пак там, само че при друг лекар. Резултатът беше покъртителен. Зашити линфни възли заедно отзад с главичката. Не ме питайте как е станало ... не знам.След 2 седмици чакане и ридаене от болки, тъй като имах изключително чувствителна главичка, отидох да ми махат конците. Махнаха ми 5 и ми казаха ела след Нова година (говорим за средата на ноември). Отчаях се и попаднах в интернет на частна клиника при моите спасители. Попаднах от отчаяние. ЦЕНЗУРА Там се видяха в чудо, никога не бяха виждали толкова осакатено нещо, махнаха ми конците веднага и ме сложиха на операционната след 2 седмици за да спаднат отоците малко. С лазер го "гравираха", но имах друг проблем много дълго време след това - свръхчувствителна главичка. Казваха ми прави секс, спокойно, ще мине .. аз не вярвах. Докато най-накрая февруари се реших да го направя. Момчета ако имате такъв проблем като моя не се страхувайте, НИЩО НЕ СЕ УСЕЩА (имам впредвид като ужасната чувствителност). Лека полека минава чувствителноста, но при някой тя е по-силно изразена, както явно е при мен. Така че един съвет от мен - НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ДА НАПРАВИТЕ ОПЕРАЦИЯТА, родителите ми не знаят че съм си я правил, крих го по всевъзможни начини 3 месеца докато ме болеше. НЕ СЕ СПИРАЙТЕ ОТ ТОВА ДА БЪДЕТЕ ПЪЛНОЦЕННИ. Вчера правих най-страхотния секс, с момичето което обичам повече от всичко.Без операцията и смелостта нямаше да имам нищо - нито нея, нито самочувствие за пълниценност, нито смелост. Поздрави!

амк933

нямам нито време нито желание за типично в мой стил "разгромителният" коментар, който този пост заслужава!

и все пак как да оставя младият човек/или госпожица ?! пощадени от гневните ми филипики:
    - да "забравят" да ви сложат упойка и заради това да ви вдигнат от "масата" и то във Военна болница - е равнозначно да твърдите, че БГ се намира на Северният полюс в момента!

за сагата " Зашити линфни възли заедно отзад с главичката." - като скромен проф по Медицина и д.м.н ме е срам да коментирам!
    в наше време поне анатомията и физиологията на човека са достъпни без ограничения за който търси познания!

дори за идеята "лимфни възли" в пениса(!!??!!) пращам НЕЗАБАВНО и без колебание на ликвидация, (без шансове за прескок) а какво остава и да ги намерим, че и зашием реално към какво всъщност?!?

=> вариантите за решение са два:
    1/ или някой ви е въвеждал в заблуждение, целево, с термини и понятия спекулирайки с вашата обща медицинска култура - ви е превърнал в рекламен рупор;
    2/ или имаме цинично груб опит за прокарване на поредната рекламна кампания!
    А знаеш ли колко ми пука дали имаш време да ми четеш поста, дали ти харесва или какво мислиш? Хората тук споделят проблемите си и в 98% от случаите търсят съвет, а не някъв си да се обади от коневръза и да каже колко е възмутен от поста или че не му се чете. Единственият, който помага тук, това е georgi12, който наистина го е грижа за момчетата. Никой не е длъжен да ти чете простотиите. Или помагай, или нищо. Ние поне се опитваме.

Пиша за да споделя моите възгледи след операция от фимоза. Бавих неотложната операция с около 6-8 месеца. Това беше голяма грешка. Като се има предвид, че препоръчителния период без секс е 30-49 дни след операцията. Съветвам мъжете без сериозни връзки да си направят процедурата есента или зимата. Както знаете пролетта и лятото са сезони за "жътва" извинявам се за израза. На мен ми е доста не комфортно като, гледам къси поли и бели потничета, а в същото време имам обинтована мумия в гащите.

Здравейте.Оперираха ме от фимоза(пълно обрязване) +корекция на гемчето на 12.07.2010г.Операцията мина много добре-бях с местна упойка,след като спря нейното действие започна да ме боли доста,но с 1 инжекция от течен аналгин и нещата се оправиха.Първите 5 дни пих някакъв антибиотик профилактично,уриниранито ми е нормално,(първите няколко пъти урината беше леко червена,но доктора каза,че това е нормално,но вече се оправи)почти няма болка,само отвреме на време едно като пощипване.Нощните ерекции не са приятни,но поне при мен не е голяма болката,даже по-скоро е нещо като опъване.Първия ден целия ми пишок беше увит като мумия и после превръзката падна сама.Абе общо взето съм доволен,че поне за сега няма проблеми.Доктора обаче ми приши по-малката превръзка за раната и утре ще ходя да я маха.До сега не съм правил бани със смрадлика,а много ми се иска да започна,но доктора каза,че докато не падне/махне превръзката не трябва да се мокри пениса и за това искам да попитам дали днес мога да си направя една баня със смрадлика,най-малкото,за да е по-лесно махането на превръзката утре заедно със шевовете.Иначе за тези,които им предстои да знаят,че няма нищо страшно

На 20 години съм
    If I can't do it, homie, it can't be done
    Now I'ma let the champagne bottle pop
    I'ma take it to the top
    Fo sho I'ma make it hot, baby (baby)

Здравейте.Преди 3 седмици ми премахнаха гемчето чрез операция (не беше късо просто беше тръгнало да се къса и ми казаха че е по добре да се отсрани операционно),та сега всичко минава нормално паднаха ми конците и заздравява добре ,но като го заголя до край в ерекция нещо ме наболява и вчера на 20-тия ден пробвах да правя секс с приятелката ми но имах много силна болка нормално ли е и колко време горе доло е нужно за да заздравее напълно.

п.с. знам че за всеки орагнизъм заздравяването е индивидуално но ориентировачно...

мерси предварително

Здравейте.Преди 3 седмици ми премахнаха гемчето чрез операция (не беше късо просто беше тръгнало да се къса и ми казаха че е по добре да се отсрани операционно),та сега всичко минава нормално паднаха ми конците и заздравява добре ,но като го заголя до край в ерекция нещо ме наболява и вчера на 20-тия ден пробвах да правя секс с приятелката ми но имах много силна болка нормално ли е и колко време горе доло е нужно за да заздравее напълно.

п.с. знам че за всеки орагнизъм заздравяването е индивидуално но ориентировачно...

мерси предварително

http://www.image-share.com/ijpg-302-139.htm

здравейте,мисля че имам ФИМОЗА..ето линкl моля ви помогнете ми ... ако трябва даже и ще го обрязваме,ако се стигне до там дайте малко инфо ако може...каде може да го направя и за какви пари.ПОМОЩ НАИСТИНА!!!

http://www.image-share.com/ijpg-302-139.htm

здравейте,мисля че имам ФИМОЗА..ето линкl моля ви помогнете ми ... ако трябва даже и ще го обрязваме,ако се стигне до там дайте малко инфо ако може...каде може да го направя и за какви пари.ПОМОЩ НАИСТИНА!!! линка е на заглавието ...

Цитирай Първоначално написано от mitkofr

мерси предварително
    Преди 3 седмици и мен ме оперираха от гемче. Всичките ми конци паднаха. Мисля че това с наболяването не е проблем,защото му трябва повечко време за да заздравее напълно. В момента и мен леко ме боли в ерекция, тоест усещането е че някак си се опъва доло.

Съмнение за късо гемче

Здравйте.На 21 години съм.От досега изчетеното не съм сигурен дали имам проблем.
    Когато бях малък 4-5 годишен, имам спомен, че имах проблем със забелването и са ме водили на лекар, но очевидно не се е
    стигнало до обрязване.В по напреднала възраст 10-12 годишен проблема със забелването беше на лице, но го реших с така наречената "игра".Към момента нямам проблем със збелването нито в спокойно, нито в еректирало положение.
    Първо имам съмнение за късо гемче.Когато е еректирал и кожата покриваща главичката мине зад коронката на главата се получава едно набиране на кожа зад нея.Ако поъна още назад гемчето се опъва, като между главата и набраната кожаостава някакво разстояние.Тук идва проблема при опит за слагане на презерватив.При началното му развиване върху главата няма проблем, но след това пръстена развиващ се презерватив попада между короната на главата и набраната кожа зад нея и по нататушно развиване на презерватива по нормалния начин е мисля невъзможно.
    Ясно ми е, че съм имал някаква форма на фимоза и че може би съм я преодолял, но в еректирало положение и не само, кожата покриваща
    главата на пениса(кожата по мое мнение е по дълга от необходимото) заема неправилно положение.Под това имам предвит, че отвора на кожата се измества и вместо да е на върха на пениса, отвора е на задната страна на пениса.В уикипедия в темата зафимоза има точно таква снимка показваща какво имам предви, защото съм сигурен, че съм се изразил не както трябва.
    Та налага ли се някаква интервенция при мен?

Цитирай Първоначално написано от ezrc
    Цитирай Първоначално написано от mitkofr

мерси предварително
    Преди 3 седмици и мен ме оперираха от гемче. Всичките ми конци паднаха. Мисля че това с наболяването не е проблем,защото му трябва повечко време за да заздравее напълно. В момента и мен леко ме боли в ерекция, тоест усещането е че някак си се опъва доло.

Мерси много за отговора и аз така мислех че е нормално но исках да чуя и мнение от колега ,даже днес говорих с лекаря които ме оперира и каза че е нормално да ме наболява и да исчакам поне още 4-5дена и да се въздържам от ерекция и ако след това пак продължава да отида на контролен преглед при него

Здеавейте на всички с проблемни чурки
    Преди 3 седмици ме оперираха от фимоза. По темата е изписано много и общо взето няма какво повече да добавя. За сега всичко върви на ред и заздравява. Искам само да благодаря на batkodoki, за това което е написал по темата и на всички, които са споделили какво са преживяли, това много ми помогна да събера кураж и да отстраня този проблем, който ми тежеше от доста време. Само ще кажа, че нама смисъл от отлагане колкото по-скоро го направите, толкова-по добре.

Ако някй има нужда от информация по въпроса може спокойно да ми задава въпроси на лично съобщение или направо в темата аз ще я следя.
    А ако има хора от Варна със същия или подобен проблем мога конкретно да ги напътствам къде да отидат и какво да правят. Ще се радвам ако мога да бъда полезен с нещо на някой. Относно финансите цялата работа ми излезе по малко от 20 лв, защото всичко мина по клинична пътека при добър специалист.

Не се притеснявайте задавайте всякакви въпроси, защото знам какво е и вече преминах през всичко това, а аз ще съм полезен с каквото мога...

Град
    столицата

Re: Съмнение за късо гемче

Цитирай Първоначално написано от qweewq
    Здравйте.На 21 години съм.От досега изчетеното не съм сигурен дали имам проблем.
    Когато бях малък 4-5 годишен, имам спомен, че имах проблем със забелването и са ме водили на лекар, но очевидно не се е
    стигнало до обрязване.В по напреднала възраст 10-12 годишен проблема със забелването беше на лице, но го реших с така наречената "игра".Към момента нямам проблем със збелването нито в спокойно, нито в еректирало положение.
    Първо имам съмнение за късо гемче.Когато е еректирал и кожата покриваща главичката мине зад коронката на главата се получава едно набиране на кожа зад нея.Ако поъна още назад гемчето се опъва, като между главата и набраната кожаостава някакво разстояние.Тук идва проблема при опит за слагане на презерватив.При началното му развиване върху главата няма проблем, но след това пръстена развиващ се презерватив попада между короната на главата и набраната кожа зад нея и по нататушно развиване на презерватива по нормалния начин е мисля невъзможно.
    Ясно ми е, че съм имал някаква форма на фимоза и че може би съм я преодолял, но в еректирало положение и не само, кожата покриваща
    главата на пениса(кожата по мое мнение е по дълга от необходимото) заема неправилно положение.Под това имам предвит, че отвора на кожата се измества и вместо да е на върха на пениса, отвора е на задната страна на пениса.В уикипедия в темата зафимоза има точно таква снимка показваща какво имам предви, защото съм сигурен, че съм се изразил не както трябва.
    Та налага ли се някаква интервенция при мен?
    Мисля,че знам за какво говориш.Аз съм на 18 и нямам никакъв проблем със забелването нито в спокойно,нито в еректирало състояние,но когато мине под главата,кожичката се набръчква и "завива"непосредствено под нея,а по-надолу не се забелва.Не мисля,че ме стяга кой знае колко или нещо такова,но съм почти убеден,че гемчето е по-късо отколкото трябва.Просто няма какво друго да е.В спокойно състояние мога да го забеля докрай,но кожата като че ли се стеснява,има някакъв стесняващ пръстен в горната и част и като я забеля докрай (безпроблемно),гемчето дърпа главичката надолу.Кожата просто изглежда е вповече.Та и аз да питам дали има нужда от интервенция,или не.Не съм имал проблеми като по-малък,а към 3-ти клас са ме преглеждали,като отново не е имало проблем.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Забравил съм да спомена за стеснения пръстен, който ти описваш при заголване в не еректирало състояние.Абсолютно същите симптоми и при мен!

Цитирай Първоначално написано от archlord
    Зачетох се за това късо гемче и се зачудих дали и аз го нямам.В ерекция мога да забеля пениса до край, това означав ли че нямам проблеми?Когато го забеля обаче съвсем леко главата ми се огъва надолу по посока към гемчето, това нормално ли е?И също, като го забеля с ръка докрай и го пусна не остава така, ами се връща малко нагоре..?
    BTW. на 16 години съм, Благодаря!
    Някой да каже нещо за това???

Ето и моята история. На 17 години съм момче преди 2 дни ме оперираха от вродена фимоза хоботовидно нещо си частично обрязване 2/3. Великотърновската болница " Стефан Черкезов мисля ,че беше. Обща упойка заспах. пълен екип сестри анестизеолози хирург.2ри ден ми е и нямам никакви болки както в началото след операцията така и сега. Имах няколко ерекции през пъврия и втория ден (нощта) но това се преодолява главичката ми е доста чувствителна но по 2 пъти на ден по 10 минути правя бани със смрадлика и, 2 пъти на ден сменям марлята върху нея нанасям дефламол за да има добра смазка .
    Искам да кажа ,че няма от какво да се страхувате няма нищо страшно та това си е една интервенция изчетох всяка една страница за 1 седмица и се обогатих много. И сега се престраших да пиша за първи път. Много поздрави на batkodoki който е създал тази МНОГО ПОЛЕЗНА ТЕМА която ми помогна много с полезна информация.

Само имам един въпрос какво още мога да направя за комфорта на чувствителната ми главичка. Иначе както пак казах и по горе всичко върви по план. Днес даже бягах скачах никакви болки, а още вчера си ходих както трябва. Голямо облегчение е поздрав на целият форум и най-вече на хората тук в тази тема без които нея нямаше да я има и разбира се едно голямо благодаря на batkodoki Живи и здрави ! Ще пиша отново близките дни да споделя Приятен ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си