.
Отговор в тема
Страница 86 от 233 ПървиПърви ... 367682838485868788899096136186 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 5802
    Цитирай Първоначално написано от georgi12
    При всеки е различно - едни са по-чувствителни , други не . Аз носих само един ден и за съжаление от нея получих голяма следоперативна рама .Вече всичко е ок. Превръзки носих само 4 дни и то когато излизам , защото зад короната беше по-чувствително .
    Ами сиг, защото мн малко си бил с превръзка ти се е получила тази рана..

Амбиент, тази свръхчувствителност ще мине от само себе си стига да ходиш с превръзка и да избягваш много да се движиш. Седмица, седмица и нещо, че дори и повече, само си стой у вас и избягвай колкото се може движенията. Един вид само си леж и почивай и недей да правиш нищо, това поне всеки го може

За момчето със синехиите - моят съвет е да избягваш самолечението и незабавно да се посъветваш с лекар.

Цитирай Първоначално написано от xavi
    Ами сиг, защото мн малко си бил с превръзка ти се е получила тази рана..
    Точно от нея се получи .Бях последният опериран от групата и някак си много бързо ме превързаха .Под марлята имаше парченце от лийкопластът , който беше някакъв найлонов и точно това парче някак си ме протри , та се образува мехур като на изгорено и беше поморавяло. Разбирасе от глупост аз спомогнах да стане рана и след 7 дни се получи някаква алергична реакция - може би от силна отвара на Смрадлика , събра се зеленисто-сив секрет , като преди него изтече нещо тъмно розово .Гледката беше отвратителна цялият пласт кожа падна .Размерът беше някъде колкото фас от цигара , след това се разшири и стана с формата на око - с дължина около 2 см и височина 1 см .
    Още вечерта при първата ерекция забелязаах , че там кърви , обадих се на сестрата и и казах , че не е характерно от там да кърви , защото просто на това място кожата е напълно здрава . Тя ми каза де не махам превръзката и да изчакам до другият ден за прегледа . Лекарят каза , че е учуден от какво може да е станало .Аз видях парчето лейкопласт и предположих , че е от превръзката , но той не беше убеден - по-скоро не ме разбра .

Цитирай Първоначално написано от Ambient
    Добре , аз само 1 ден носих тези превръзки и това е . Мисля , че съм свикнал вече със средата , но болката си остава!Най-вероятно ще се влача на училище със Превръзки(гадно а?)...Ако знаете за някви мазила или нещо такова казвайте..Доктора също ми каза да нося по-тясно белъо , но не мисля , че ще изтърпя скапаната болка(то е нещо като парене)...Бтв операцията ми я направиха в четвъртък , миналата седмица , демек преди 6 дни..Помагайте , че ще полудея.
    Хайде опиши , ама точно къде , при какви обстоятелства те боли , парене при уриниране , сърбене или нещо такова , болка в уретата и т.н.
    Но подробно , не с две думи и после преразказ как ще ходиш на училище .

Добре , аз само 1 ден носих тези превръзки и това е . Мисля , че съм свикнал вече със средата , но болката си остава!Най-вероятно ще се влача на училище със Превръзки(гадно а?)...Ако знаете за някви мазила или нещо такова казвайте..Доктора също ми каза да нося по-тясно белъо , но не мисля , че ще изтърпя скапаната болка(то е нещо като парене)...Бтв операцията ми я направиха в четвъртък , миналата седмица , демек преди 6 дни..Помагайте , че ще полудея.
    Хайде опиши , ама точно къде , при какви обстоятелства те боли , парене при уриниране , сърбене или нещо такова , болка в уретата и т.н.
    Ами аз съм написал в предишните постове ама както и да е.Имам още малки проблеми при уриниране , но не и болка .Болката е когато докосна главичката с каквото и да било.Първи ден болката беше непоносима , но сега е маалко по-добре.От водата също ми е дискомфортно , та немога да се и измия кат хората , което е ужасно направо...Това е общо взето...

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Оф..Днеска успях да си го забеля в ерекция, но не знам що все имам чувството, че имам парафимоза..Не мога да си върна кожичката лесно и почвам да си въобразявам, че главичката ми посинява..
    До колкото знам, при Парафимозата има силни болки - при мен ги няма..Преди малко четох, че в началото на настъпване на парафимоза, кожичката може внимателно да се върне, ама аз понеже не съм свикнал да го забелвам във ерекция (а и до скоро не успявах), кожичката ми се връща по-трудно, отколкото когато е в покой и започвам да си мисля, че е заседнала..Обаче няма болки, може би леко пощипване.Ама леко..Някой да ми каже, че си въобразявам..

ПП:Благодаря на xavi, за отговора по другия въпрос

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

До колкото знам, при Парафимозата има силни болки - при мен ги няма..Преди малко четох, че в началото на настъпване на парафимоза, кожичката може внимателно да се върне, ама аз понеже не съм свикнал да го забелвам във ерекция (а и до скоро не успявах), кожичката ми се връща по-трудно, отколкото когато е в покой и започвам да си мисля, че е заседнала..Обаче няма болки, може би леко пощипване.Ама леко..Някой да ми каже, че си въобразявам.. [/i]

Според мен нямаш парафимоза, а имаш класическа фимоза.При парафимозата наистина има нетърпима болка.Според мен не се пробвай да забелваш в ерекция, за да не стане по-лошо.Съветвам те да отидеш на преглед при лекар!

Ами аз съм написал в предишните постове ама както и да е.Имам още малки проблеми при уриниране , но не и болка .Болката е когато докосна главичката с каквото и да било.Първи ден болката беше непоносима , но сега е маалко по-добре.От водата също ми е дискомфортно , та немога да се и измия кат хората , което е ужасно направо...Това е общо взето...
    Добре , днес забелязах , че болката намаляава , Но когато докосна уретрата(или там както се нарича отвора , дето излиза урината и т.н.) ме боли супер гадно.И с тая ли болка трябва да свиквам илии е нещо друго?Впрочем така като се загледам е доста по-странна от обикновенните('уретрата'(от вора))..Някакви идеи ?

Добре , днес забелязах , че болката намаляава , Но когато докосна уретрата(или там както се нарича отвора , дето излиза урината и т.н.) ме боли супер гадно.И с тая ли болка трябва да свиквам илии е нещо друго?Впрочем така като се загледам е доста по-странна от обикновенните('уретрата'(от вора))..Някакви идеи ?
    Мисля,че е нормално да има болка,парене,смъдене и други такива.Просто е минало малко време от операцията ти, изисква се време организма да се приспособи към новата среда!

Оф..Днеска успях да си го забеля в ерекция, но не знам що все имам чувството, че имам парафимоза..Не мога да си върна кожичката лесно и почвам да си въобразявам, че главичката ми посинява..
    До колкото знам, при Парафимозата има силни болки - при мен ги няма..Преди малко четох, че в началото на настъпване на парафимоза, кожичката може внимателно да се върне, ама аз понеже не съм свикнал да го забелвам във ерекция (а и до скоро не успявах), кожичката ми се връща по-трудно, отколкото когато е в покой и започвам да си мисля, че е заседнала..Обаче няма болки, може би леко пощипване.Ама леко..Някой да ми каже, че си въобразявам..

Пич и според мен имаш класическа фимоза.. Направо отивай при ваще казвай им и на преглед. Няма нищо страшно
    ` ЪпСуРт....

Добре...

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

[quote="Ambient"][quote="Ambient"][quote="georgi12"]

Не се притеснявай - до месец ще свикнеш .Уреталният отвор е доста чувствителен . В някои случаи е леко изпъкнал навън и има болка .
    Котато си без превръзка дръж пениса в слиповете надолу , за да не ти се опира отвора в слиповете.

[quote="georgi12"][quote="Ambient"][quote="Ambient"]

Не се притеснявай - до месец ще свикнеш .Уреталният отвор е доста чувствителен . В някои случаи е леко изпъкнал навън и има болка .
    Котато си без превръзка дръж пениса в слиповете надолу , за да не ти се опира отвора в слиповете.
    Мда , при мене е точно така.Изпъкнал е , зачервен е и е гадничко , но щом казваш , че ще се оправи значи е ОК.Лелее нямаш си на идея колко се успокоих като каза , че може да е изпъкнал , кви ли не мисли ми минаваха през главата..Вие тука връшите по-голяма работа от самите доктори.За N-ти път се успокоявам , благодаря ви много за всичките съвети и подкрепи!!!!

ТукаСеПишеНик, моето положение беше същото като при теб - в ерекция го забелвах много трудно, а ако успеех да го направя после не можех да върна кожичката. Нямаше болка, но се усещаше сттегнатост (нормално все пак) и имаше 2 варианта - или го овлажнявах много за да успея да върна кожичката, което наистина си беше трудно, или изчаквах да спадне за да стане по-лесно. Работата е там, че не винаги спадаше и трябваше да се мъча да го покрия в ерекция. Ако пък се откажех и си го оставях забелен в боксерките (без значение дали еректирал или не) ми беше много гадно заради свръхчувствителността.
    Точно това състояние е на една малка крачка от парафимозата. Според мен е възможно някой път притокът на кръв да е по-силен и да се получи парафимоза, пък и ти сега си на 14, пенисът ти ще расте още и става все по-вероятно да се получи парафимоза.
    Затова не му мисли, отивай при лекаря за направление, а ако не ти вярва е добре да си се подсигурил - да имаш снимки до къде успяваш да забелиш пениса си без проблем в ерекция, ако някой ги види поне ще се убеди в правотата на думите ти. Аз и сега да попитам моя интелигентен личен лекар той ще ми каже че ми няма нищо - тогава не искаше да види снимките и единствено виждаше как в спокойно състояние го забелвам що-годе без проблеми.
    Няма какво да чакаш. Успех!

Аз току що видях че са ми паднали конците отдолу кадето беше върха на гема 8 ден след операцията не знам дали е рано . ама нямам кървене рана...самоче около кожичката ще се забавят там имам оток още много ми се мастурбира вече веее

Град
    софия
    колеги,понеже съм нов тук с проблем по темата ,искам да ви питам Batdoki влиза ли още в тази тема?и ако не ,някой има ли му координатите?
    Иначе моя проблем накратко.На 30 г. съм , имам болка при допир и търкане в главичката от много малък ,нямам спомен да не ме е боляло!!!и така до ден днешен.Технологично всичко ми е ок на пениса ,всичко си се забелва ок.Може би имам или съм имал синехии ли бяха ..извинявам се.обиколил съм много доктори,все пак съм на 30г.Никой не ми е казал и една стотна от нещата тук,а вдигат рамене.затова директно исках да питам специалиста Батдоки,писах му лично,но не знам влиза ли?

Цитирай Първоначално написано от marqnz
    колеги,понеже съм нов тук с проблем по темата ,искам да ви питам Batdoki влиза ли още в тази тема?и ако не ,някой има ли му координатите?
    Иначе моя проблем накратко.На 30 г. съм , имам болка при допир и търкане в главичката от много малък ,нямам спомен да не ме е боляло!!!и така до ден днешен.Технологично всичко ми е ок на пениса ,всичко си се забелва ок.Може би имам или съм имал синехии ли бяха ..извинявам се.обиколил съм много доктори,все пак съм на 30г.Никой не ми е казал и една стотна от нещата тук,а вдигат рамене.затова директно исках да питам специалиста Батдоки,писах му лично,но не знам влиза ли?
    Щом си му писал на ЛС ще ти отговори,въпреки че скоро не е влизал!Нека и той си каже мнението,другите момчета също, но аз мисля,че свръхчувствителността ще се оправи с пълно обрязване !

Град
    софия
    Щом си му писал на ЛС ще ти отговори,въпреки че скоро не е влизал!Нека и той си каже мнението,другите момчета също, но аз мисля,че с пълно обрязване ще се оправиш!
    xavi, сигурно е така брато.но знаеш ли,когато някой доктор точно ми определи при мен какво е станало,защо е станало и т.н. тогава ще съм сигурен.просто много модификации на този проблем,колко проблема прочетох все различниможе пък и някое мазило да има .ще видим.аз видях ,че той е писал мнение по друга тема преди два дни,значи влиза

Цитирай Първоначално написано от deardevil
    Аз току що видях че са ми паднали конците отдолу кадето беше върха на гема 8 ден след операцията не знам дали е рано . ама нямам кървене рана...самоче около кожичката ще се забавят там имам оток още много ми се мастурбира вече веее
    Според мен е нормално да почне падането на конците. А отокът ще си стои сигурно поне седмица, няма страшно

Знам, че много ти се иска, но потрай с мастурбацията, за твое добро е. Аз се въздържах 20 дни.

Според мен не трябва всеки проблем с пениса да се решава с обрязване - има си както плюсове, така и минуси. Все пак кожичката си е там да предпазва и аз мисля, че не е правилно да се премахва (освен когато е необходимо, примерно при фимоза).
    Тази свръхчувствителност далеч не е причина за обрязване, това е все едно да убиеш муха с пушка.

marqnz, не се отчайвай, не всички лекари са еднакви, все ще попаднеш на човек, на когото му пука и си разбира от работата. Сигурно с разни мазила и прочие ще се оправиш

Цитирай Първоначално написано от haidutin1
    Според мен не трябва всеки проблем с пениса да се решава с обрязване - има си както плюсове, така и минуси. Все пак кожичката си е там да предпазва и аз мисля, че не е правилно да се премахва (освен когато е необходимо, примерно при фимоза).
    Тази свръхчувствителност далеч не е причина за обрязване, това е все едно да убиеш муха с пушка.

marqnz, не се отчайвай, не всички лекари са еднакви, все ще попаднеш на човек, на когото му пука и си разбира от работата. Сигурно с разни мазила и прочие ще се оправиш
    Ами аз доколкото знам кремове и такива работи досега не са му помогнали, все пак човека не е на 12-13 год.,а е на 30!

Мале, като ми се търка главичката в боксерките и се дървя адски... Направо не знам как, ще оцелея в периода на възстановяване. Дали могат, да предписват нещо и против ерекции след обрязването?

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от haidutin1

Ами аз доколкото знам кремове и такива работи досега не са му помогнали, все пак човека не е на 12-13 год.,а е на 30!
    писах на мейла на батдоки,да видим какво ще каже и специалиста.иначе и в доводитеи двама ми има логика.ами то решението да се изредят мазилата и ако не стане-обрязванеей хора цял живот съм таил това в себе си а се оказа ,че е явление проблема при много хора.как може да не съм чул толкова време за това.добре че ги има тези форуми.я някой да сподели който е имал тази болка и е изчезнала.какво е чувството вече в главичката?за мен това е мираж

Цитирай Първоначално написано от negative
    Мале, като ми се търка главичката в боксерките и се дървя адски... Направо не знам как, ще оцелея в периода на възстановяване. Дали могат, да предписват нещо и против ерекции след обрязването?
    Спокойно, ще свикнеш няма страшно!Не е хубаво да ти се"пресича" ерекцията, хубаво е че я имаш!Трай бабо за хубост!

писах на мейла на батдоки,да видим какво ще каже и специалиста.иначе и в доводитеи двама ми има логика.ами то решението да се изредят мазилата и ако не стане-обрязванеей хора цял живот съм таил това в себе си а се оказа ,че е явление проблема при много хора.как може да не съм чул толкова време за това.добре че ги има тези форуми.я някой да сподели който е имал тази болка и е изчезнала.какво е чувството вече в главичката?за мен това е мираж
    Да видим какво ще ти каже баткодоки мн ми е интересно!Ох добре, че беше този форум и аз да си оправя проблема иначе нз...Наистина и аз съм си мислил , че моят случай е уникат, а се оказва, че си е доста често срещан!Чувството в главичката ми си е нормално,свикнал съм вече с постоянното търкане в бельото, нямам болки,парения и др.То преди не можех с върха на пръстите си да я докосна,ужас беше!Умирах си от болка,оправи се с времето(Правя 3 месеца от операцията!)!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си