.
Отговор в тема
Страница 89 от 233 ПървиПърви ... 397985868788899091929399139189 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 201 до 2 225 от общо 5802
    Ами не знам аз му казах че мога да постоя още време ако трябва,но той каза че не е нужно.Не знам нямам кръв поне засега,тази вечер ще ми е първата без конци ...дано няма нишо на сутринта.Другото което ми каза е да се мажа с контрактубекс.

pi4owe, mnogo se izwinqwam za latinicata no nqmam kirilica na tozi komp. Imam 1 ujasen problem i iskam da vi pitam. Glavi4kata na penisa mi e nabruchkana(i v pulna erekciq) na 13 sum i masturbiram redovno,vuzmojno li e ot twa da e problema?pliiiz helpnete mi

Може да страдаш от суха кожа, като мен. На мен ми е и набръчкана от сухотата, а пък тя е следствие от гъбички.

gubi4ki...ujas! ima li opravqne? az sega se maja s razni kremove za koja ama nz dali 6te pomognat

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от marqnz
    колеги,понеже съм нов тук с проблем по темата ,искам да ви питам Batdoki влиза ли още в тази тема?и ако не ,някой има ли му координатите?
    Иначе моя проблем накратко.На 30 г. съм , имам болка при допир и търкане в главичката от много малък ,нямам спомен да не ме е боляло!!!и така до ден днешен.Технологично всичко ми е ок на пениса ,всичко си се забелва ок.Може би имам или съм имал синехии ли бяха ..извинявам се.обиколил съм много доктори,все пак съм на 30г.Никой не ми е казал и една стотна от нещата тук,а вдигат рамене.затова директно исках да питам специалиста Батдоки,писах му лично,но не знам влиза ли?
    влиза, че и чете....

писал дълго и широко в писмо - виж си пощата!

но би било любопитно-поучително да споделиш нещо, което ме интересува защото е важно: прием на хормоноактивни вещества, всякакви „безвредни хранителни добавки“, „безвредни“ мега дози витамини и витаминоподобни вещества, прекурсори на биогенните амини, аминокиселини, микроелементи, „протеини“ etc боклуци за „младост сила и здраве“.....дали има и при теб този момент....

Цитирай Първоначално написано от niki12345
    pi4owe, mnogo se izwinqwam za latinicata no nqmam kirilica na tozi komp. Imam 1 ujasen problem i iskam da vi pitam. Glavi4kata na penisa mi e nabruchkana(i v pulna erekciq) na 13 sum i masturbiram redovno,vuzmojno li e ot twa da e problema?pliiiz helpnete mi
    Според мен няма защо да се притесняваш - просто имаш дълъг препуциум, тоест кожичка. Не си споменал иначе да имаш проблеми със забелването, значи всичко е наред

...

Здравейте ! Моят проблем е свързан със самото пръстенче на кожичката на главичката ! В нормално състояние на пениса мога да си я опъвам до края и да правя каквото си искам без болка, но в състояние на ерекция пръстенчето не позволява по-нататъчното заголване ... моля дайте ми конкретен отговор коя от трите състояния може да е причина за това, както и какво е решението на проблема ... мерси предварително

Фимоза... моля, пак заповядай.

Цитирай Първоначално написано от negative
    Фимоза... моля, пак заповядай.
    Демек ще ставам рязана карабина, така ли

Еми, или рязане карабина, или путка няма да видиш... Не е трудно да се свикне с мисълта, де... Хем ще ти стане по-красива чешмата! По-оформена някак си.

Batkodi Вероятно си разглеждал и моя случей...

Вчера ходих на контролен преглед.Вчера беше 30 ден от операцията.Още има лек оток и ми казаха че поне още месец трябва да почакам и за това сега пак усещам стягане.

Значи притеснявам се защото като си пипна главичката на върха на отвора и усещам болка.А когато е в допир с вода не ме боли.На първия преглед на дупчицата беше зачервено и доктора каза че е раздразнено и ще се махне чак след като започна да забелвам.Сега като забеля лекичко пак се вижда това червеното. На епикризата ми пишеше Стенозис меати уретре и придружаващо заболяване - ФимозаДо колкото знам е от не добрата хигиена , което води до задържане на секрети и дразнене......Batkodi моля те обясни ми по подробно.Притеснява ме много тази болка.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от cvetomir4o

Вчера ходих на контролен преглед.Вчера беше 30 ден от операцията.Още има лек оток и ми казаха че поне още месец трябва да почакам и за това сега пак усещам стягане.

Значи притеснявам се защото като си пипна главичката на върха на отвора и усещам болка.А когато е в допир с вода не ме боли.На първия преглед на дупчицата беше зачервено и доктора каза че е раздразнено и ще се махне чак след като започна да забелвам.Сега като забеля лекичко пак се вижда това червеното. На епикризата ми пишеше Стенозис меати уретре и придружаващо заболяване - ФимозаДо колкото знам е от не добрата хигиена , което води до задържане на секрети и дразнене......Batkodi моля те обясни ми по подробно.Притеснява ме много тази болка.
    здр

ВЪЗРАСТ?!

интересува ме в рамките на тези 30 дни какво лечение си провеждал като промивки, бани, мазила?

ти мисля беше с пластика - за окончателният успех при пози подход е нужно при употребата на различни предписани мазила с лечебна цел, те да бъдат ползвани и като смазка при което трябва да се правят леки упражнения за заголване на гланса без насилие естествено.
    както вече си прочел не прецизно извършените пластики мн често дават рецидив, с практикуването на упражненията по схема се цели точно избягването на този рецедив, което не винаги е възможно разбира се.

стеснението на меатуса (отворчето) щом е вписано като основна диагноза е било налично преди интервенцията вероятно. с него трябва да се внимава и налага по-специално обгрижване за да не се превърне в истински проблем, пред който фимозата е дреболия!

на много места межете да прочетете, че стенозата на меатуса е усложнение СЛЕД операция за обрязване. това не е съвсем вярно!
    стеснението на отворчето най-често е реакция на системата срещу нещо, което организма възприема за вредно и опасно и реагира като "възпалява" финалната част на уретрата, т.е. има локален оток, зачервяване така лумена/просвета/сечението на изходното каначле намалява, а в оточните тъкани циркулират левкоцити в голямо количество.
    иначе казано - организма се стреми "да затвори вратата" за входящи неща, които той разпознава като опасни и които инвазирайки в каналчето биха причинили много сериозни системни проблеми.
    такова възпаление в характерно за фимозни пишоци, където се създават идеални условия за развитието на патогенни микроорганизми, но макар и рядко е възможно да се получи и при обратният случай - след отстраняване на защитаващият меатуса дълъг препуциум което може да обясним като като нормална липса на адаптивност към външната среда, един вид липса на тренинг.
    възпалителната стенозата на меатуса обикновено е преходна и с подходящо лечение отшумява безследно.
    основният проблем при това състояние е , че освен че "затваря входа" затваря и "изхода", което в тежките случаи може да се окаже сериозен проблем.

точно за да се избегнат подобни моменти - при всяка интервенция в/у пениса се предписват ред средства под формата на промивки/бани, спрейчета и/или мазила, при нужда и хапове за перорален прием.

Добре баткодоки , тъй като не получих абсолютно никакъв отговор от теб и ще попитам още веднъж , в случай , че не си видял.Проблема ми е следния - на 27 ми направиха операцията и до сега всичко ОК , зараства си и т.н.. Болката върху главичката почти изчезна , само при триенето е гадно , но се свиква.Проблема ми е друг и доста по-гаден , уретрата(или както се нарича) ми е доста възпалена , зачервила се е и ме боли адски много при най-минималния допир.Също така имам проблеми с уриниране заради това.... Доктора ми каза риванол , нооо без резултат.Правя бани със Лайка , пак без резултат.Казвай моля те какво да прая , на 15 съм на училище , а КАК да отида ?!?Искрено очаквам огтовор , дори и 1 изречение , но отговор. Благодаря предварително.
    п.п. на 16 съм .

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от cvetomir4o

здр

ВЪЗРАСТ?!

интересува ме в рамките на тези 30 дни какво лечение си провеждал като промивки, бани, мазила?

ти мисля беше с пластика - за окончателният успех при пози подход е нужно при употребата на различни предписани мазила с лечебна цел, те да бъдат ползвани и като смазка при което трябва да се правят леки упражнения за заголване на гланса без насилие естествено.
    както вече си прочел не прецизно извършените пластики мн често дават рецидив, с практикуването на упражненията по схема се цели точно избягването на този рецедив, което не винаги е възможно разбира се.

стеснението на меатуса (отворчето) щом е вписано като основна диагноза е било налично преди интервенцията вероятно. с него трябва да се внимава и налага по-специално обгрижване за да не се превърне в истински проблем, пред който фимозата е дреболия!

на много места межете да прочетете, че стенозата на меатуса е усложнение СЛЕД операция за обрязване. това не е съвсем вярно!
    стеснението на отворчето най-често е реакция на системата срещу нещо, което организма възприема за вредно и опасно и реагира като "възпалява" финалната част на уретрата, т.е. има локален оток, зачервяване така лумена/просвета/сечението на изходното каначле намалява, а в оточните тъкани циркулират левкоцити в голямо количество.
    иначе казано - организма се стреми "да затвори вратата" за входящи неща, които той разпознава като опасни и които инвазирайки в каналчето биха причинили много сериозни системни проблеми.
    такова възпаление в характерно за фимозни пишоци, където се създават идеални условия за развитието на патогенни микроорганизми, но макар и рядко е възможно да се получи и при обратният случай - след отстраняване на защитаващият меатуса дълъг препуциум което може да обясним като като нормална липса на адаптивност към външната среда, един вид липса на тренинг.
    възпалителната стенозата на меатуса обикновено е преходна и с подходящо лечение отшумява безследно.
    основният проблем при това състояние е , че освен че "затваря входа" затваря и "изхода", което в тежките случаи може да се окаже сериозен проблем.

точно за да се избегнат подобни моменти - при всяка интервенция в/у пениса се предписват ред средства под формата на промивки/бани, спрейчета и/или мазила, при нужда и хапове за перорален прием.
    На 17 съм.Лекаря каза че не е нищо сериозно и няма повод за притеснение.Каза ми че ще изчезне зачервеното когато мога да забелвам кожата свободно и съответно с това да поддържам и добра хигиена.При Фимозен пишок сам знаете че е почти невъзможно.Значи правя бани със смрадлика.А преди операцията имах постоянно чувство че ми се уринира, след което доктора ми предписа Гентамицин крем , мазах се и това чувство за уриниране изчезна.Също така един Нефролог ми каза с кислородна вода да го промивам.Това чувство изчезна.Но след операцията още го има зачервеното.Не знам но ме уплашихте малко... Дали ще изчезне зачервеното?

здравеите на 17 години сам моя шроблем е когато е в нормално състояние мога даг заголвам а когато е в ерекция пак става но когато правя секс се заголва без проблем но трябва да е навлайнен с нещто тогава става ина4е пак става но трудничко неусещам каква да е болка но пак има болка

Дака , ами винаги при секс трябва да е хлъзгав , иначе не може да проникне .Ти ако си го вкарвал сух -направо си герой!

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

Здрасти и от мен, аз си направих малко късно обрязване, на 24 съм, имах лека форма на фимоза с късо гемче, преди операцията на 11и(този петък) ми каза лекарят, че няма възпаления и всичко е наред. Имам няколко въпроса.
    Колко да държа марлята(смених я вече 3 пъти, почти не кърви)?
    Имам проблем с уринирането, като пикая и урината ми се пръска на 2-3 места и трябва да пикая като жена Нормално ли е това отначало?
    Около гемчето и най-вече дето са конците, се е събрала бяла течност. Имаше и по входа на главичката от нея.
    Болки при ерекция вече почти нямам, вероятно защото фимозата ми не беше много тежка. И пенисът не ме боли, още ми дразни около гемчето при допир или с по-топла вода ако си направя банята с тетра. И на входа на главичката е така, но там вече почти не ми дразни, само при по-силен допир.
    Мерси предварително!

Пишкането седнал е нормално . Сам ще разбереш кога трябва да спреш .
    Бялото не го махай - то спомага за зарастването .
    Превръзките са строго индивидуални - ако можеш без тях - не ги слагай .Ако не можеш - т.е. главичката е много чувствителна - слагай .никога не ги сваляй ако са залепнали на сухо .Първонакисни в смрадлика и тогава сваляй .
    Успех с възстановяването !

iskam da popitam sled obrqzvane ako predi ne e bila 4uvstvitelna glavi4kata 6te stane li?

Не , няма да стане по -чувствителна .
    писането на кирилица е желателно !

хора, здравейте и аз късно се подложих на тая операция на 21 съм. Операцията ми беше преди 2 седмици и 3 дни. Всичко мина както трябва, сега преглеждам темата пак и забелязвам че много от пост операционните неща съм ги преживял и аз, което значи че са нормални . По принцип не водя кой знае колко активен полов живот, но не се оплаквам. Откакто ме обрязаха не знам заради самата мисъл че не мога в момента, но изпитвам много силен сексуален глад, ако мога така да се изразя. Ест с тоя конец и раничката на главата на приятелката няма да и го покажа, та въпроса ми е колко време след операцията най-рано мога да си ударя една ?
    Благодаря за отговора предварително. Искам да кажа на момчетата които са открили някои от симптомите да се подложат по-бързо на операцяита, верно има дискомфорт 3-45-6-7-8 дни но минава и се забравя Успех

проблем моля помагайте !! моля! много съм притеснен!

Имам проблем и той доколкото четох е ,че имам късо гемче. Обаче имам и друг проблем! Когато си докосна главичката на пениса ми чувствам болка! Мисля че е прекалено чувствителна! Моля помагайте хора на 14 години съм и съм много притеснен !!

Цитирай Първоначално написано от wtf1234
    Ест с тоя конец и раничката на главата на приятелката няма да и го покажа, та въпроса ми е колко време след операцията най-рано мога да си ударя една ?
    Успех
    Ами преди да са ти паднали конците и да са заздравяли раните не е желателно р но ако не можеш да остискаш в крайна сметка направи го . Бъди изключително внимателен .
    Гледай да не си мислиш за секс , за момичета и т.н.

Аз направих 25 дена от операцията и в последните 4 5дена си ударих 1 2 пъти но изпитвам болка в местото на разреза ,мисля че е нормално все още?Също така забелязах че ми се е образувало топче под гема,и като свършвам струйката не излиза с достатъчна сила ами някакси само капе.Малко се притеснявам относно това...дали защото го стискам и затова не иска да пръска?btw като мастурбирам не си стимулирам главичката боли ме... въпреки че използвам доста смазка...др път като свършвам няма да си го държа да видим...А и другото което е нормално лие да имам още оток,защото нон стоп си прая компреси с реванол...не е голям само от лявата страна ми е по надуто.Малко разбъркано пиша ама...

Хубава тема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си