.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Малко предложения.

1. Не че има много администратори... май е 1, но все пак. Долу при "Кой е онлайн?" и модераторите и администратора излизат с един и същ цвят( почти ). Аз изобщо не ги различавам.
    2. Във "Профил" да се добави място и за "Skype: " ( за тези, които искат да си сложат и такава информация )

пп:
    Просто да се възползвам от пуснатата тема... сложете ограничение на аватарите.
    Клик ми (:

Re: Малко предложения.

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    1. Не че има много администратори... май е 1, но все пак. Долу при "Кой е онлайн?" и модераторите и администратора излизат с един и същ цвят( почти ). Аз изобщо не ги различавам.
    2. Във "Профил" да се добави място и за "Skype: " ( за тези, които искат да си сложат и такава информация )

пп:
    Просто да се възползвам от пуснатата тема... сложете ограничение на аватарите.
    Добри идеи Подкрепям
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от Владимир Йорданов
    Искам също така да помоля всички пишещи и четящи форума , ако имат някакви забележки да ми пишат на следния мейл: vladi@investor.bg или на ЛС. Всички мнения и гледни точки ще са добре дошли, за да можем заедно да направим форума полезен за всички

Влади
    Ето администратора какво е казал.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Владимир Йорданов
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Цитирай Първоначално написано от Владимир Йорданов
    Искам също така да помоля всички пишещи и четящи форума , ако имат някакви забележки да ми пишат на следния мейл: vladi@investor.bg или на ЛС. Всички мнения и гледни точки ще са добре дошли, за да можем заедно да направим форума полезен за всички

Влади
    Ето администратора какво е казал.
    Thanks xaxo_xixi

Влади

сагласна съм с предложенията особено с тва за аватарите и мисля че и за подписите е наложително защото някои подписи и аватари са колкото екрана все пак..
    nema

Цитирай Първоначално написано от deni4kata333
    сагласна съм с предложенията особено с тва за аватарите и мисля че и за подписите е наложително защото някои подписи и аватари са колкото екрана все пак..
    Смешно е да се съгласяваш за подписите и аватарите, при положение че твоят подпис е с размер 440х338.

Иначе по темата:
    1. Мисля, че не е кой знае какъв проблем и определено цветовете се различават.
    2. Добра идея, но няма да умрем и без нея.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Аз какво да кажа при положение, че монитора на дядо ми е 21 инча и като отида там всичко отива в лювата половина и е ужасно малко за мен? Трябва заради мен да увеличите размерите на аватарите и подписите.

Ама това да се случва само когато съм при дядо си, а тук във вкъщи всичко да е с по-малки размери.

500х500 ми се вижда много.

Това да не е изложба, за какво ги слагате такива огромни картинки не разбирам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си