- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Откъде си купувате раници, несесери, тетрадки?
Ot metro!
От книжарницата, откъде...
Пп. Не ходя с раница, чантата ми е по-удобна![]()
Първоначално написано от Анонимко
Тетрадки и несесери, и други ненужни неща![]()
от Метро
![]()
С раница не ходя, а с чанта :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Тетрадки и други безполезни пособия си купувам от Метро или Office 1 Superstore, a чанта - зависи каква ще ми хареса. Несесер нямам![]()
You are broken, I can fix you...
ъъъ,кфо са тва?ми аз ходя с 1-2 тетрадки по предметите където няма измъкване и един розов тефтер с дебели корици...а иначе ходя с чанти CHANEL ili LOUIS VUITTON... a inache gi kupuvam ot nqkoq knijarnica... a chantite ot magazin na Chanel i L.V prez net@
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Ами ако имаме работа към Варна от метро,от Кауфланд и от Билла.също и от книжарниците.Абе различно.![]()
Метро или книжарница някоя![]()
Аз от ориндж много обичам да си пазарувам разни аксесоарчета- несесери, моливи, химикалки...тетрадки- от там са ми доста скъпички, та максимум 5да взема. Иначе от където си харесам. Държа на корицата- все пак ме изразява по някакъв начин. Чанта много се чудя каква да взема- не искам раница, ама не искам и от ония дето приличат на пазарска чанта. Исками се от онея дето са за през рамо и висят на бедрото....ще ми дадете ли съвет и предложение от къде да си купя такава- до към 60лв....
И азПървоначално написано от Under_my_skin
!
Тетрадки,химикалки и др. ще си взема от Billa там ги продават в комплект.Раница си имам и ако нещо остане ще си го взема от книжарницата до нас
![]()
Първоначално написано от Анонимко
От Метро............там тетрадките са жестоки.......аз само от тетрадки имам нужда....![]()
тфа бях аз сори
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
А пък аз не си купувам, всъщност тетрадката си я имам от доста години, май беше от някаква книжарница, химикалка имама, но не помня от къде, сигурно съм я присвоил от някой.
От една книжарница в моят град.От метро и през лятната ваканция на морето когато си харесам нещо.Наште ми пращат тетрадки и темподобни от Германия.
раницата от Rossignol др-то се появява от самосебеси или от майка![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Тетрадки, химикали и такива работи си взимам от книжарница. Несесери не нося освен този с гримовете, а такива си взимам от някой магазин за козметика. Не нося раница, а чанти и си ги купувам от някои магазини, в които ми харесват чантите.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
От аптеката.
От книжарницата, от супера, от левчето, където има.
тетрадки от Стоков базар Илиенци![]()
ъм яки са
чанти от където си харесам и моливници и несесери не ползвам,мн са детски
![]()
Първоначално написано от comics
khhh mi az poneje sum v ryskoto i tam ima yniformi za tova si tursq samo cherni pantaloni (a btw nqkoi ot vn shte moje li da mi kaje ot kude ima cherni pantaloni s mn djobove i da sa shiroki) ranici vsqka god ot razlichni mesta taq god si vzeh ot happy hause-a mn si q haresvam a dr raboti tetradki himikali i takiva prostotii ot metro
![]()
Книжарници,в моито градче няма метро![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
като мен най-лесно една тетрадка и една химикалка за 7-мте часа и евентуално ако имам некво по-сериозно изпитване ще си зема повече материял примерно като учебник или назубряв у нас.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Раницата ми от Германия а книгите от книжарницата \/
Ъ ... достра странно да няма поне една книжарница, а да има Метро. Иначе що се отнася до мен, тетрадките винаги от метро. Там си намирам много яки. Химикали и други неща - Кауфланд ( странно, ако си купя от др място и спират да пишат както са нови). Несесери не купувам. Учебници и книги ... кръстоствам града като луда и търся всеки учебник поотделно на 15 местаПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Memento moriendum esse!