- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преместих се в едно ново училище и малко се притеснявам...
Хора от пловдив съм и сега се преместих в едно ново училище и малко се притеснявам защото много мразя да сменям средата.Училище христо ботев или така наречено "Дървото".Не сам някав конфликтен,не обичам да се заяждам с хората,общо взето сам свестен![]()
Мислите ли че може да имам някакви проблеми там?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Важно е,когато сменяш средата да се държиш естествено,а не да се опитваш да си като останалите,за да направиш впечатление.Бъди дружелюбен,не се заяждай,гледай да не си създаваш проблеми и всичко ще е наредКазвам го от личен опит,защото съм сменила 3 детски градини,а в момента училището,в което уча ми е също третото
Така се налагаше,защото сменях жилищата си,после кандидатствах и така.Погледни го от добрата страна - създаваш нови връзки,приятелства и отваряш себе си за нови контакти,ставаш по-общителен
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Мерси за съветанадявам се всичко мине добре.
гледай по-бързо да си намериш приятели както вече ти казаха обаче като се държиш естествено и няма да имаш проблеми![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
зависи си от средата .. аз съм 10ти клас и сегашното ми уч е 4то .. доста опит имам в смяната на класовете,най важното е както казаха да се държиш естествено,да не се сдухваш,да бъдеш малко по контактен от обикновено,гледаи да не се цепиш от този който ти предлага приятелство и ще станат нещата .. Айде успех![]()