.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Преместих се в едно ново училище и малко се притеснявам...

Хора от пловдив съм и сега се преместих в едно ново училище и малко се притеснявам защото много мразя да сменям средата.Училище христо ботев или така наречено "Дървото".Не сам някав конфликтен,не обичам да се заяждам с хората,общо взето сам свестен
    Мислите ли че може да имам някакви проблеми там?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Важно е,когато сменяш средата да се държиш естествено,а не да се опитваш да си като останалите,за да направиш впечатление.Бъди дружелюбен,не се заяждай,гледай да не си създаваш проблеми и всичко ще е наред Казвам го от личен опит,защото съм сменила 3 детски градини,а в момента училището,в което уча ми е също третото Така се налагаше,защото сменях жилищата си,после кандидатствах и така.Погледни го от добрата страна - създаваш нови връзки,приятелства и отваряш себе си за нови контакти,ставаш по-общителен
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мерси за съвета надявам се всичко мине добре.

Град
    The endless river
    гледай по-бързо да си намериш приятели както вече ти казаха обаче като се държиш естествено и няма да имаш проблеми
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    зависи си от средата .. аз съм 10ти клас и сегашното ми уч е 4то .. доста опит имам в смяната на класовете,най важното е както казаха да се държиш естествено,да не се сдухваш,да бъдеш малко по контактен от обикновено,гледаи да не се цепиш от този който ти предлага приятелство и ще станат нещата .. Айде успех

Град
    40 Miles from the Sun
    Ти пък къде си се набутал ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си