- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПрОБлЕмъТ,НаРЕчеН ЗаеК
Абе кво ти пука - някой беше писал преди мене,че тая година е най-яката - абсолютно вярно!Не е болка за умиране пък и ще свикнеш с тея бъзици.
![]()
Първоначално написано от lilit_666
зимаш моркова и се кефишаз бих си го изяла пред тях
![]()
и аз ще съм заек почвам 1ви клас -_-
да, и на първия учебен ден гледаш някакъв батко-второкласник се засилил към теб с морков в ръкаПървоначално написано от mr0b1
тцтц...нищо, и ти ще пораснеш, и ти ще станеш второкласник
![]()
Дааа...и аз ще съм заекНе честно,мразя моркови
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
екстра. че ги изедем.![]()
Обра ми точките, с този коментарПървоначално написано от mid_get
![]()
![]()
![]()
mr0b1 е виновен, той ме предизвикаПървоначално написано от sladku_bebzi
![]()
![]()
пП: И айде стига вече - т'ва да си заек не е проблем, а си е голям кеф, аз лично много добре си изкарах 8 клас (поне от това, което си спомням, защото беше отдавна)
дам миналата година пак бях заек, вече за трети път. ми нищо особено, мн нови приятели направих
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
olee mi to i az sega 6e sum zaek ama tolko se kefqqq tfa si e qko we kfo tolko kupon da staa,kato me celqt i az 6e celq i 6e e gotino ne misli6 li?
Споко .... И аз съм бил заек . Голям купон беше !!!Първоначално написано от lilit_666
![]()
Out of control
бе и аз беших по едно време аек, ама не са ме хранили нито са ме целили, само на базикаха![]()
няма страшно, както казаха най-вече деветокласниците са "гъзарите" които хранят с моркови. АКо не ти отърва да си похапнеш...цапни му един, пък ако те целят - отвръщай на удъра.
пп:не знам за моркови и зеле, но тука в моя град има едно даскало дет зайците ги хранят с люти чушки...тъй че се радвай че ще са моркови![]()
Не ходи на даскалокъв съвет искаш да ти дадеме?На мен не ми пука,въпреки че от сега ме плашат
![]()
Е аре бе едва ли е толкова страшноКакво,не говорят с зайците???Тва ако е вярно е голяма тъпотия
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
podkrepqm napulno =D>Първоначално написано от SuNsEt
.!.
Боже,боже.Ако само това са ти проблемите,много си си добре.Тоя първи учебен ден наиш ли как ще фръкне,няма да го усетиш.И аз тей бях 8-ми клас.И на мене са ми викали заек.И изведнъж ХОП.Вече съм 12-ти клас.Изобщо не го усетих.Не се притеснявай.Всичко минава.
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Най-важното е да не се сдухваш и да приемеш всичко от веселата му страна.
не знам за вас но аз 83 кила прасе високо 180 да ме нахранят с моркови нв вървиПървоначално написано от woshia_style
Яко е да си заек... Само 2 поредни години да не ми се овидят множко![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Ъхъ.Първоначално написано от w0sh
Истината е, че на повечето от горните випуски не им се занимава.12 клас станах, още не съм хранил
. Мен до магазина ме мързи да ида, че да разнасям зарзават, че да обикалям по стаите... Без мен.
Пък и в нашето мило даскало
зайците са твърде наплашени, че да стане нещо интересно.
По-скоро съм надъхан да храня десетите класове, те поне могат да държат на бъзици.
![]()
На авторката-не е толкова страшно, колкото ти разправят. Чак се чувствам разочарован, 8 клас ме храниха само веднъж. Пък бях гладен и изядох половината морков, дето беше предназначен за хранене на класа.![]()
w0sh, пък аз се заблуждавах, че си спрял да пишеш тука.![]()
А кое е новото ти даскало?Относно проблемът ти-и аз ще съм заек тая година и хич не се притеснявам.Приеми го от веселата страна и се забавлявай-сега на теб ще викат заек и ще се гаврят,но това ще е сериозен мотив и ти догодина да правиш същото с новите зайци.И ако сега не ти е забавно,тогава със сигурност ще ти бъде.Първоначално написано от lilit_666
Та защо иначе мислиш се е съхранила тая традиция толкоз време?Ами на теб са ти праили номера,защото си била заек,защо и ти да не правиш на следващите?Споко,ще мине!Може пък да е забавно(на мен със сигурност ще ми бъде,нищо,че ще ми викат заек).
ae spok ne se pritesnqvai tolkozpri men ne be6e ni6to osobeno samo deto ni davaha edni golemi kartoneni morkovi i vatre ima6e sqkvi lakomstva vafli, bonboni i takiva kefi se i ne misli za gluposti
![]()
MeGa...MEgA FEN nA ToZi ZVQRRRR