- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПрОБлЕмъТ,НаРЕчеН ЗаеК
Съгласна съм с госта =D>Първоначално написано от Анонимко
е и аз съм заек ма няма ям моркови толкова бой съм ял че предпочитам хубав бой пред морков ,а ма тва с морковите не е проблем в математическата в нашия град ги карата да ядат люти чушкиПървоначално написано от Enchantress
\/
Това е яко!Първоначално написано от Анонимко
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Що ли ми се струва,че поне две-три години ще ми викат "заек",щото съм 160![]()
![]()
Забавно.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ийт керътс!?Ду иу керътс
(\(\
(=':')
(,('')('')
Аз винаги съм била малко по-отракана, за тва ще ти разкажа колко хубави неща могат да произтекат от отва че си заек.
Значи аз като отидох в гомназията, нали 5ти клас и всички притеснени "Ау, големите колко ще ни ебават че сме зайци..." ама на мен не ми пука, щото знаех, че ще е само няклоко седмици и после всичко ще си е нормално.
Та един ден аз си стоя в коридора в даскало и чета някакво списание. И вървят 3-4 момчета от 9ти клас с торбичка моркови. Всички мои съученици там притеснени, чудят се как да се скрият, а на мен не ми пука. Та идва единия батко и ми подава много тънко и дълго морковче. И ми вика "Зайче вземи си морков!" ама много сладко се усмихва и много добронамерено ми го казва. Та аз нещо обърнах нещата на майтап и му викам "Добре, аз ще си го хапна това морковче, ама не обичам да ям сама... Ще ми направиш ли компания?" и той вика "Ми добре!" и разделихме моркова на две и той седна с мен и изяде неговата половинка, а аз моята. От тогава не сме говорили, а аз съвсем забравих за тази случка. Та като станах в 8ми клас, в същото даскало аз си го харесах този батко и се запознахме... Станахме гаджета![]()
А аз до ден днешен не се сещах за случката, сетих се сега като четох темата, жалко, че скъсахме та не мога да му го напомня![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Кажи че искасш морков и не се притеснявай толкова така ще е само в началото
точно и ясно! =D>Първоначално написано от Phoenixheart
Verminaard![]()
![]()
как си?
![]()
добре ли се чустваш?
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И аз съм заЯк тая година,неам търпение да дойде 15ти.Мноу ше е забавно.Надяам се на повечко моркови :Р бее яко ше е .Не спичай и се забавлявай :Р
i az 6e sam zai4ence taq godina ma hi4 ne mi puka dali 6e na celqt s morkovi.edna fr ot novoto mi daskalo(po-golqma)mn me be6e napla6ila,ma na men ne mi puka vajnoto e kupon da stava![]()
![]()
![]()
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
=D>Първоначално написано от DeviL_AsS
Pf kvi sa tiq pritesneniq.. vseki minava prez tova,sled vreme shte si spomnqsh i shte se smeesh mnogoПървоначално написано от lilit_666
,da ne mislish,che tiq deto shti predlagat morkovi ne sa gi qli i te
![]()
Q se druj estestveno!
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Az si spomnqm moq purvi ucheben den v novoto uchilishte.. tolkova bqhme naplasheni ot takia tupi istorii![]()
Na vtorata sedmica idvaha po-golemite i ni karaha da izlizame ot saite,che nemali da ni izqdat![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Еми честито на зайцитеее![]()
Приятно замерване ,аз лично не бих похабила морковите за замерване на някфи говедца
![]()
Хахаха и аз съм там, ама не вярвам дае чак толкова гаадноПървоначално написано от mimi_blonde
Абе, ще стане весело, защото и ние с едни фр сме там иии....![]()
Уф, и аз бях зайче преди една година... Странно, не са ми давали морковчета (уви, мн обичам) нито пък каквото и да било друго... А ти, няма нужда да се сдухваш! Забавлявай се! А ако обичаш морковчета, още по-добре за теб!![]()
![]()
Първоначално написано от lilit_666
i az 6e sum v stroitelen tehnikum ot koi grad si i hristo botev li ti e tehnikuma?
pff i as taq gydina 6s1m zai4ee ma ne ma ebe t0lkys mn...f star0ty daskaly s16ty bqx zai4i...ama ne me xranixa s m0rk0vi...spx![]()
хаха няма какво да се претесняваш те всички така говорят и аз се притеснявах до някаде миналата година,но нямаше нищо страшно нито с моркови мериха /е поне нас/ нито после са идвали да ни тормозят няма страшно![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy