.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72

Re: ПрОБлЕмъТ,НаРЕчеН ЗаеК

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Говори се,че в новото ми даскало мн се гаврят с новите(със зайците),
    а аз 6те съм такава.Не можеш да влезеш спокойно в лафката,"няма" места по масите за закусване...На 1 уч.ден ще раздават моркови на новите и не знам какво да кажа като дойде няк'ф и ми каже"заек,искаш ли морков?!"
    Не искам да изглеждам сдухана,а не оби4ат такива,дето мн им знаят устата.Някакви предловения
    А кое е новото ти даскало?Относно проблемът ти-и аз ще съм заек тая година и хич не се притеснявам.Приеми го от веселата страна и се забавлявай-сега на теб ще викат заек и ще се гаврят,но това ще е сериозен мотив и ти догодина да правиш същото с новите зайци.И ако сега не ти е забавно,тогава със сигурност ще ти бъде.
    Та защо иначе мислиш се е съхранила тая традиция толкоз време?Ами на теб са ти праили номера,защото си била заек,защо и ти да не правиш на следващите?Споко,ще мине !Може пък да е забавно(на мен със сигурност ще ми бъде,нищо,че ще ми викат заек).
    Съгласна съм с госта =D>

Цитирай Първоначално написано от Enchantress
    а аз 6те съм такава.Не можеш да влезеш спокойно в лафката,"няма" места по масите за закусване...На 1 уч.ден ще раздават моркови на новите и не знам какво да кажа като дойде няк'ф и ми каже"заек,искаш ли морков?!"
    Не искам да изглеждам сдухана,а не оби4ат такива,дето мн им знаят устата.Някакви предловения
    А кое е новото ти даскало?Относно проблемът ти-и аз ще съм заек тая година и хич не се притеснявам.Приеми го от веселата страна и се забавлявай-сега на теб ще викат заек и ще се гаврят,но това ще е сериозен мотив и ти догодина да правиш същото с новите зайци.И ако сега не ти е забавно,тогава със сигурност ще ти бъде.
    Та защо иначе мислиш се е съхранила тая традиция толкоз време?Ами на теб са ти праили номера,защото си била заек,защо и ти да не правиш на следващите?Споко,ще мине !Може пък да е забавно(на мен със сигурност ще ми бъде,нищо,че ще ми викат заек).
    Съгласна съм с госта =D>
    е и аз съм заек ма няма ям моркови толкова бой съм ял че предпочитам хубав бой пред морков ,а ма тва с морковите не е проблем в математическата в нашия град ги карата да ядат люти чушки
    \/

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от THE_SWIM_IS_GOOD
    ae spok ne se pritesnqvai tolkoz pri men ne be6e ni6to osobeno samo deto ni davaha edni golemi kartoneni morkovi i vatre ima6e sqkvi lakomstva vafli, bonboni i takiva kefi se i ne misli za gluposti
    O,na takyw morkow mn. 6te se radwam,ama edwa li nqkoi 6te se nawie da finansira
    W stroitelen tehnikum 6te sym

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

ьхаьхаххаьха преди 3 години кат влезох в мойто имаше некоф бастун 9 клас и ми вика чезни ве заек смотан и го пребих после ходи с гипс 2 месеца. РЕСПЕКТ
    Това е яко!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Що ли ми се струва,че поне две-три години ще ми викат "заек",щото съм 160 Забавно.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Buunnyy
    Guest
    Ийт керътс!?Ду иу керътс
    (\(\
    (=':')
    (,('')('')

Аз винаги съм била малко по-отракана, за тва ще ти разкажа колко хубави неща могат да произтекат от отва че си заек.
    Значи аз като отидох в гомназията, нали 5ти клас и всички притеснени "Ау, големите колко ще ни ебават че сме зайци..." ама на мен не ми пука, щото знаех, че ще е само няклоко седмици и после всичко ще си е нормално.
    Та един ден аз си стоя в коридора в даскало и чета някакво списание. И вървят 3-4 момчета от 9ти клас с торбичка моркови. Всички мои съученици там притеснени, чудят се как да се скрият, а на мен не ми пука. Та идва единия батко и ми подава много тънко и дълго морковче. И ми вика "Зайче вземи си морков!" ама много сладко се усмихва и много добронамерено ми го казва. Та аз нещо обърнах нещата на майтап и му викам "Добре, аз ще си го хапна това морковче, ама не обичам да ям сама... Ще ми направиш ли компания?" и той вика "Ми добре!" и разделихме моркова на две и той седна с мен и изяде неговата половинка, а аз моята. От тогава не сме говорили, а аз съвсем забравих за тази случка. Та като станах в 8ми клас, в същото даскало аз си го харесах този батко и се запознахме... Станахме гаджета
    А аз до ден днешен не се сещах за случката, сетих се сега като четох темата, жалко, че скъсахме та не мога да му го напомня
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Кажи че искасш морков и не се притеснявай толкова така ще е само в началото

Цитирай Първоначално написано от Phoenixheart
    забий му 1 между очите
    точно и ясно! =D>

Verminaard как си? добре ли се чустваш?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Spoh be dete i az minalata godina bqh taka ama kat mi podhvarlqha morkova az si go zimah s kef 6ot mnogo obi4am morkovi

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    И аз съм заЯк тая година,неам търпение да дойде 15ти.Мноу ше е забавно.Надяам се на повечко моркови :Р бее яко ше е .Не спичай и се забавлявай :Р

i az 6e sam zai4ence taq godina ma hi4 ne mi puka dali 6e na celqt s morkovi.edna fr ot novoto mi daskalo(po-golqma)mn me be6e napla6ila,ma na men ne mi puka vajnoto e kupon da stava
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Цитирай Първоначално написано от DeviL_AsS
    И аз съм заЯк тая година,неам търпение да дойде 15ти.Мноу ше е забавно.Надяам се на повечко моркови :Р бее яко ше е .Не спичай и се забавлявай :Р
    =D>

Мега фен
    Град
    Извън границите

Pf kvi sa tiq pritesneniq.. vseki minava prez tova,sled vreme shte si spomnqsh i shte se smeesh mnogo ,da ne mislish,che tiq deto shti predlagat morkovi ne sa gi qli i te
    Q se druj estestveno!

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    софия
    ХА най-добрата ми фр ще е в нфсг и тм е така мн гадно ама не го земай на вътре не навсякъде е така ама се пак не са малко училищата в които това е традиция!!!!ха поне при мен не е така! Се пак си помисли че др година и ти ще целиш и ще си го връщаш
    !!!1

Пламен

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Az si spomnqm moq purvi ucheben den v novoto uchilishte.. tolkova bqhme naplasheni ot takia tupi istorii
    Na vtorata sedmica idvaha po-golemite i ni karaha da izlizame ot saite,che nemali da ni izqdat

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Еми честито на зайцитеее Приятно замерване ,аз лично не бих похабила морковите за замерване на някфи говедца

Цитирай Първоначално написано от mimi_blonde
    ХА най-добрата ми фр ще е в нфсг и тм е така мн гадно ама не го земай на вътре не навсякъде е така ама се пак не са малко училищата в които това е традиция!!!!ха поне при мен не е така! Се пак си помисли че др година и ти ще целиш и ще си го връщаш
    !!!1
    Хахаха и аз съм там, ама не вярвам дае чак толкова гаадно
    Абе, ще стане весело, защото и ние с едни фр сме там иии....

Град
    Somewhere over the rainbow...
    Уф, и аз бях зайче преди една година... Странно, не са ми давали морковчета (уви, мн обичам) нито пък каквото и да било друго... А ти, няма нужда да се сдухваш! Забавлявай се! А ако обичаш морковчета, още по-добре за теб!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от THE_SWIM_IS_GOOD
    ae spok ne se pritesnqvai tolkoz pri men ne be6e ni6to osobeno samo deto ni davaha edni golemi kartoneni morkovi i vatre ima6e sqkvi lakomstva vafli, bonboni i takiva kefi se i ne misli za gluposti
    O,na takyw morkow mn. 6te se radwam,ama edwa li nqkoi 6te se nawie da finansira
    W stroitelen tehnikum 6te sym

i az 6e sum v stroitelen tehnikum ot koi grad si i hristo botev li ti e tehnikuma?

Guest
    pff i as taq gydina 6s1m zai4ee ma ne ma ebe t0lkys mn...f star0ty daskaly s16ty bqx zai4i...ama ne me xranixa s m0rk0vi...spx

Голям фен Аватара на tainstvenata
    хаха няма какво да се претесняваш те всички така говорят и аз се притеснявах до някаде миналата година,но нямаше нищо страшно нито с моркови мериха /е поне нас/ нито после са идвали да ни тормозят няма страшно
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си