- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ше закриват Скайп?
Абе пращат некви съобщения,че скайпа щял да бъде закрит на 27.Тва верно ли е?
Оведомяваме ви че на 23 август 2007 SKYPE ще бъде спрян поради технически грешки хората отговорни за това не носят последтвия със сигурност ще има нова версия ,но след 2009 г. може да използвате ICQ (главен спонсор на SKYPE ) изпратете това на всички свой абонати добре е да знаят че в най скоро време SKYPE ще бъде спрян от употреба в продължение на няколко години (докато се възтановят фаилове и липса на документи)
Тва е.. пф,добре де примерно ако го затворят скайпа с ква програма ше си комуникирам?Освен мирк ..icq-то ми е адски шебано затва,мноо го мразя.![]()
де такъв късмет.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ейш, скайп рулираПървоначално написано от пор
![]()
Ще го закриват, ама друг път![]()
хъхъ..
Аз нямам скайп,много ми е смотано там,само в някакви чатове те вкарват,някакви 3t0 tAkIvA tSvEtNi4Ki bUkVi4Ki и предпочитам кю-то. :P
скайп е п-е-д-е-р-а-с-т (скапане цензура).Първоначално написано от Shadow_Walker
QIP > all!
![]()
QIP ?Първоначално написано от пор
![]()
скайп е плейбой ^^
хъхъ..
Ами явно може...Първоначално написано от MusicIsTheKey
Вчера ме наводниха с тъпите съобщения: "Изпрати това на всички свои абонати, иначе до 2 дни регистрацията ти ще изчезне..."
![]()
QIP е като ICQ, ама 8572057840534 пъти по-яка, с култови емотикони и супер много джаджи. лесна, бърза... чудна.Първоначално написано от Shadow_Walker
пак да кажа - скайп смърди на развалени яйца. няма толкова бъгава, грозна и противна прОграма.
Аз пък си имам и skype и icqне ми дреме особенно дали ше закриват skype,щото пък после вси4ки ше си напраат мирк или icq
и пак ше си комуникираме
Ама тва за съобщението и аз го полу4их
и не знам...тва ако го закрият...все пак ше е мнооу тъпо
![]()
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Много наивини хора има,наистина.![]()
Същата история като с любовните писма на 'късмета'.
Покажи го на триста човека и желанието ти ще се сбъдне.
Skype простотията и аз я получих,но се изисква малко акъл да се сетиш,че това са измислици.![]()
така си е...не си представям..2 дена нямаше скайп ии гледай кво става,пък,ако го закрият..Първоначално написано от Impressive
хаха...тва за skype 4е е бъгава и 4е няма по-лесна програма е мноо вярноПървоначално написано от пор
мен колко пъти ми влизат в skype...малеее страшно мноо пъти,а в icq-to 100% се влиза по-трудно
саммо дето половината народ са със skype
![]()
Скайп е ебаси лайното. Смисъл... смърди! Бъгнат, грозен, ужасен.
QIP > icq > skype
Saatana vittu perkele hate crew!
и аз съм чувала че ще го закриват и ще стане платен,там някфи кредити тряя си купуваш за да го имаш,ебаси тъпото![]()
Първоначално написано от comics
Тоа, дет ги праща тия съобщения за закриване, първо да се научи да пише грамотно... Само по тва се разбира, че е глупост. Иначе QIP & ICQ по- ме радват![]()
скайп няма да го спират.това не го ли разбрахте =]
първо - няма каквторо- защо? трето - е как така ще оправят две години някакви грешки, като прогарамата е работила...една и нещо
![]()
сега..не съм ползвал тей icq, qip и нз си какво...мързи меа и всички имат скайп...ама мене програмката ме радва.
хъхъ..
няма са затваря скаипа еееееееееееее
Raise your fist!
не си тру. скайп е комерс, a QIP е за отбраното общество...Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Регистрацията ми в ICQ е на повече от 5 години. Преди година някъде един приятел ме зариби по QIP, но не мога да разбера защо по едно време ми се бъгна и не искаше да ми зарежда списъка с хората... Преинсталирах програмата, преинсталирах си компа... нищо. Не мога да разбера къде е проблема...Първоначално написано от пор
Ползвам скайп, защото повечето ми познати го имат, но ползвам и ICQ.
icq-то е тъпо мн ме нерви докат скайпа е по-добре.леле и аз как мразя тея тъпотий да ми пращат да съм пращала на сичките си абонати бля бля...нз на вас дали са ви го пращали ама имаше едно дет пишеше прати го на сичките си абонати ако не майка ти ще умре...ебати кретените
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
еее ми браво на тези,които си имат icqАз в icq-to имам само 4 абоната
така,4е който има icq и си търси абонати да ми пише на ли4но да се запознаем
...да станат пове4ко абонати бе
![]()
![]()
Моите са 36 \Първоначално написано от SuNsEt
/
Cvetito_master, абе... даже няма смисъл да ги коментирам тия олигофрени. Дори една приятелка много добра ми го прати и я направих на 2 ст... Оная почна да се оправдава: "Ама аз такова... ама аз онакова..."![]()