.
Затворена тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 137
    Готината мацка
    Guest

Бременна съм в 3-тия месец

Здравейте аз съм момиче на 15 години. преди 3 месеца правихме секс със един непознат та един купон в една дискотека. и съм бременна в третия месец и искам да задържа бебето. Но не знам как да го кажа на нашите. Дайте съвети. и без подигравки моля ви. Благодарим за съветите

Няма какво да овърташ направо си им го кажи директно,въпреки че ще бъде ужасно

ами първо честито и браво/дано да не е ебавка темата/и наистина кажи им го директно въпреки че ще се шокират 100%.но не съм сигурна дали ще ти позволят да го задържиш.особено щом бащата е непознат
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Говори с ваще,след време ще ти проличи,така че казвай каквото има за казване.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Колкото и да не искаш, трябва да им кажеш. Щом си в 3 месец аборт не можеш да направиш. При това положение скоро ще ти проличи и няма как да го скриеш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    TI DOBRE LI SI WE LELELELEL TRQBVA6E DA IM KAJE6 PO RANO WEEEEEE 6TE TI EBAT MAIKATA KATO SI NA 15 GODINI TE ZIMAT RE6ENIQTA NE TI KFO 6TE ZAPAZVA6 15 GODI6NA SAMOTNA MAIKA BAHTI NADRUSANITE KRETENI TFA NE E PODIGRAKVA PROSTO NE IM ZAVIJDAM NA VA6TE.... NE MOJE6 I ABORT DA NAPRAI6 AWE BAHTI KRETEN6TINATA KAZVAI IM DA TE GONAT OT VAS I DA SE OPRAA6 SAMA S DETENCETO SI TFA DETE OTIVA V DOM ZA SIRACI NALI ZNAE6?

Град
    Berlin

Re: Бременна съм в 3-тия месец

Цитирай Първоначално написано от Готината мацка
    Здравейте аз съм момиче на 15 години. преди 3 месеца правихме секс със един непознат та един купон в една дискотека. и съм бременна в третия месец и искам да задържа бебето. Но не знам как да го кажа на нашите. Дайте съвети. и без подигравки моля ви. Благодарим за съветите
    На 15 г в дискотека На 15 г бременна
    П.П. На къде е тръгнал народа ве, хора!?

Re: Бременна съм в 3-тия месец

Цитирай Първоначално написано от Guderian
    Цитирай Първоначално написано от Готината мацка
    На 15 г в дискотека На 15 г бременна
    П.П. На къде е тръгнал народа ве, хора!?
    на страни и надолу .. казваш им направо ...охх сиг баяя ще ти викат

cityf
    Guest

lele

ujas mn gadnoo0o i az sum si mislela ako stane taka ...? neznam tazi ve4er kazah na maikami 4e si praila sex i tq 6te6e da mi izvadi o4ite puk neznam ako stiga do tam da kaja 4e sum bremenna napravo 6te poletq ot nas /maikami e ujasna/ ta tui4e ili im go kazva6 ili si zima6 ne6tata pi6e6 edna belejka i bye bye ...

Цитирай Първоначално написано от McGreaN
    курвенце
    как може да се ебеш с непознат в дискотека ?
    .....15 годишна
    айде айде - не е кой знае какво!
    Тъпото е, че не е използвала презервативи - иначе нека си се праска щом иска

Мила, казваш им и точка... вече е късно да правиш аборт, както каза Алеандра, за това вече нямаш избор.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

a

spored men 6te stane golqm skandal ..... vnimavai

Ем мила треа им кажеш щтото скоро щте ти проличи..И те ще вземат решението за бебето..Ама да знаш голяма отговорност е..Успех и дано нямаш проблеми.. /дано темата ти не е ебавка../
    Мечтите са безкрайни..

Град
    Лапландия
    Олее.....ако бях на твое място...щях да си тегля ножа...бременн на 15...наще нямаше да ме погледнат повече.....Успех!Дано мине не мн тежко

тцтцтц без коментар на каде върви живота

Guest
    Скрий се в някой тибетски манастир и им остави бебето с бележка...Късмет./не се ебавам/

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Според мен първо трябва да се консултираш с гинеколог за възможните изходи от положението. Знам че в някои случаи се прави аборт до 5-тия месец. Трябва да те прегледат добре. И най-вече да кажеш на родителите си. Ако те е страх можеш да се обърнеш първо към леля/баба или нещо подобно, която да е до теб при прегледа. После да говориш с мама и татко какво може да се направи. И е най-добре да им го кажеш възможно най-скоро. Бебе на тази възраст е рисковано и за майката, и за бебето. А последствията.. твоето бъдеще, бъдещето на детето.. я си помисли! Та ти си само на 15. Какво си видяла от живота? - нека ти кажа- нищоооо.. наистина нищо. Недей се заробвай с подобни мисли, ами намери доверени хора, бягай на лекар.. и кажи на родителските тела. После ще му мислиш пак.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ами маце съветът ми е да кажеш на ваще,макар че те ще са за против това да задаржиш това дете. Честито иначе но не знам кажи на ваще по добре директно щото се ще разберат ...А и не си ли малка за бебе ?
    А ако не можеш им кажеш директно кажи на някоя роднина -Наи близката кака леля брат братовчед нз ама наи добре и ваще да знаят
    Fitness Forever

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ако е вярно ти си само на 15 години и искаш да задържиш детето?
    Странно...
    Еми кажи на ваще същото, което каза на нас, няма смисъл нито да увърташ, нито да чакаш повече..
    Успех
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    помислете от добрата страна - след 15 години детето ти ще е радостно че има млада майка , всички искат млади родители, защото мислят че ще имат по-добър диалог с тях... в твоя случай сигурно ще е така и ще му обясниш как да се пази и няма да прави грешка като теб!
    айде всичко хубаво, но да си родител е отговорно... а ако го изоставиш в дом за сираци цял живот да ти тежи на съвестта дано!!!!!

Супер фен
    gorе бях аз

idiot
    Guest
    успех при раждането и ти пожелавам да ти се роди идиот като мен

Qn4etYyY
    Guest
    zna4i mislq 4e shte po4ne taka:
    -Mamo, bremenna sym..
    -A?!?!?! OT kogo?!?!!?!?!?
    -Ne pomnq..
    -Kak taka ne pomni6?!?!?!!?
    -Napih se i go napravihme v diskotekata...
    -ZABRANQVAM TI VE4E DA HODISH NA DISKOTEKA!! (da be predstavqte li si da e tolkova lesno) --> -Otivame da ti zapisheme 4as pri ginekologa i da napravish abort! Az deca nqma da gledam!!
    -Mamo az sym v 3tiq mesec.. ne moga da pravq abort..
    -Kakvooo?!?!?!?!? Zashto si 4akala do 3tiq mesec?!?!? Zashto ne ni kaza po -rano?!?!?!?!
    -Mamo iskam da zadyrja bebeto...
    -Dobre otivame da ti zememe belejka za u4ilishte! (i tuka nqma da e tolko lesno) --> Kak taka da zadyrjish bebeto?!?!?! Ti um v glavata imash li (pras 2 shamara) Nepylnoletna samotna maika?!?!?! Ti kak shte go gledash tova bebe?! Otiva v dom za siraci!!!!!
    -Mamo ama az naistina iskam da go zadyrja! Dostaty4no golqma i otgovorna sym za da imam bebe! Shte se grija za nego i shte go obi4am!
    -Abe momi4e za bebeto trqbvat pari i roditelski griji! Kak moja da ne ni kajesh po rano?!?!?!?!
    -Ne vi kazah zashtoto znaeh 4e shte iskate da napravq abort! Iskam da zadyrja bebeto!!!

natam nemi idvat idei o4akva se da doide bashtat i dvamata da si poigraqt na nabii bremennata shterka, nooo mn ekshyn she stane..

Momi4e mnogo si sgreshila s tova bebe! Vse pak kysmet i dano detstvoto ti da e bilo priqtno

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от The_баща
    Zhdravejte. Az sam bashtata na deteto. i iskam da kazha na badeshtata majka che shte i pomagam za otglezhdaneto na deteto. Ako iska da se sreshtnem pak za da go obsadim
    хаха

Guest
    Не съм аз човека, който да те обсипва с дидактичните си разсъждения, но щом на 15 години имаш такъв проблем, когато станеш на 30 какво ли ще имаш да ни споделиш.... Вече сериозно се замислям какви ХОРА ще станат сегашните тийнейджъри.... И дали ще се стигне до такъв етап в еволюцията или просто ще спрат до там, че могат да създават живот, когато самите те са деца......

п.с. Ех, младите - да знаеха, старите - да можеха...

tctctcttc Mi kaji na va6te,edva li 6tre sa o4arovani,gorkoto dete kakvo li byde6te go 4aka,,,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си