- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем намаляващ окосмяването
В брошурата на AVON видях,че предлагат крем намаляващ окосмяването!Някой знае ли как действа,деиства ли и дали няма да израстнат повече?
obiknoveno tezi ne deistvat! Az ne sum probvala za6toto hodq samo na kola maska no moi priqtelki kazvat 4e izob6to nqma nikakuv efekt!
Az imam takav krem nedeistva vaob6te nqma efekt ot nego![]()
а дали има на някоя друга марка, които действат???? ще е хубаво ако има, нищо, че са скъпи... [-o<
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
И аз съм чувала за такива кремове.Май има и на други марки.Чувала съм,че помагат,но съм чувала и че на някои им се появяват още повече косми.Сами си преценете дали си заслужава ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Абе явно лазерната епилация си остава НАЙ!
Нямам търпение да сойде момента, когато ще мога да си го позволя..![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
всеки човек е различен на някой може да подейства, а на други не...
и все пак щеше да е много лесно ако това с крема действашеглупости... тоя ейвън е гола вода...
На мен пък ми действа. И то много. А да не говорим, че ако се мажеш всеки ден или през ден ти забавя растежа с 1 седмица. Да не си мислите, че тия кремове, които ви ги мажат след колата маска не са купени от магазина/аптеката (в случая брошурата). Наистина зависи, но вие като не сте ползвали защо казвате "какво си мислиш?!" или подобни? АЗ съм ползвала и казвам, че ми действа!
Имам такъв крем на St. Ives и вобще не действа. може би по-често трябва да се ползва, нз, ако искаш пробвай, ама се съмнявам че има някъв ефект
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Няма ефект от тези кремове![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
ХахаХАхахАХ добре ве![]()
Let The BEAT Control Your Body
Според мен тези кремове не вършат работа,нищо че са на марката на Ейвън.
със или без крем космите си растат.
Аз пък имам такъв крем на Ейвън и съм доволна не ти го намалява до 100 % но поне растът много по бавно и стават много по тънки отколкото преди...![]()
[ Bl0od ]
Аз имах такъв крем нищо не прави самодето го хвърлих и дадох пари