- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой?!?!?!
Според вас още ли е в сила това твърдение че ''Момчето трябва да направи първата крачка'' ???Не може ли момичето да е първо ???
![]()
az vinagi pravq purvata kra4ka no bez mom4eto da razbere!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
и как става това дай някое съветче![]()
opredeleno tova ve4e ne e v sila.Vse pove4e i pove4e se sre6ta momi4etata da pravqt purvata kra4ka.
хаха аз питам по принцип иначе за онзи пич...как ще го каня кат умирам от срам![]()
И ако не е тайна с какво ще ти помогнат отговорите на всичките ти въпроси и всичките ти теми?
A qui
pravi6 se na nevinna i go kani6 suvsem slu4aino primerno vuv vas da piete kafe slu4aino roditelite ti gi nqma i suvsem slu4aino si oble4ena v ne6to koeto te pravi sladka i sexy (bez da e perverzno, ne budi po belio ne e dobra ideq) moje6 da napravi6 nqkoi tunak namek i kato ne6tata stane6 budi u4udena kak e moglo da se slu4i!Първоначално написано от Sladinka_f
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
мм доста интересно![]()
ама теб нали си те е срам...няма и това да направишПървоначално написано от Sladinka_f
![]()
![]()
И ако не е тайна с какво ще ти помогнат отговорите на всичките ти въпроси и всичките ти теми?
tva e forum i e za tva da se pita za kakvi li ne ne6ta a na koito ne mu haresva da ne pi6e nikoi ne e zadaljen da mi otgovarq,...
С моя аз направих първите няколко крачки..............голяма работа. Като си го искам си действам. Не чакам щастието да падне от небето!
ЬАХьхАьхАХЬПървоначално написано от key_of_hell
![]()
Мога да ти кажа, че това е супер мега видимо... изобщо не бих се хванал, даже обратното бих се оставил да си мислиш че нищо не знам и да се забвлявам..
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не помня да съм споменала някаде,че нещо не ми харесва и прочие,просто зададох един елементарен въпрос.Извини ме за грешката , ми че попитах...Първоначално написано от Sladinka_f
![]()
A qui
nqma problem![]()
Първоначално написано от key_of_hell
![]()
Едно момиче направи точно това с мен.
hm..nedei da si siguren tolkoz...ako ne ti iznasq ne pi6i...nqma problemi no sled kato sam re6ila da pi6a zna4i ima za6to..pisna mi ot takiva ve4e
За всеки е различно.Аз например оставям момчето да направи първата крачка.
никога не съм правила първата крачка.а и не ми се е налагало![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Различно е бе момиче, не е вярно че винаги момчето прави първата крачка!!! На мен ми се е случвало и да правя първата крачка и той да прави първата крачка. thefreak е прав като те е срам стига задава тъпи въпроси ....
So free
И момчетата,и момичетата правят първите крачки според различните ситуации!Няма значение кой ще подходи първи!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
аз винаги чакам момчето да направи първата крачка..нали е за това.. е ест имало е изключения но са малко.. съсс сегашния ми тои ме покани у тях да гледаме филм но аз го целунах.. и така тръгна сичко...
![]()
Еми няма да го каниш,нищо няма да стане,след това пак ще пишеш теми от сорта"изгубих до" и най-накрая ще разбереш,че за всичко се иска кураж и смелост!В живота трябва сама да се оправаш и да взимаш решения,ако това не можеш да земешПървоначално написано от Sladinka_f
Жалко...Иначе вече първата крачка се прави колкото и от момчета толко и от момичета
според мен в днешно време е по добре момичето да направи първата крачка защото момчетата са по срамежливи или ги е страх да не ги отрежат.