- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярвате ли в черните магии?!
Еми худу още не съм станалаПървоначално написано от quench
Не не съм вуду (ако това имаш предвид) и просто вярвам в магията , но не както се показва по филмите , а като вид енергия да го кажем
![]()
а можеш ли да разкажеш какви по точно и нещо за товаПървоначално написано от `sladko_kotence
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Магии няма ...висчко е енергия . Някои хора могат да използват чуждата такава. Има теории ,че с епифизата се долавя тази енергия...но определено не мисля така![]()
vqrvam v otricatelnite energiini poleta koito porajdat tamnite magii no ne 4e nqkoi moje da ti napravi tamna magiq.misle 4e vsi4ko se kontrolira ot saznanieto ni
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Ако сте психично неуравновесени - вЕрвайте![]()
Вярвам, но като си християнин няма нищо да ти се случи, трябва да си вярващ.Или поне така знам.Черни магии не те ловят.
хм, между това попа да ти кади с тамян и някоя циганка да ти лее куршум разликата е никаква
бъдете неоплатонически християни![]()
тцтцтц, отиди да биеш чекии на Расате и лека нощПървоначално написано от trt1989
pulni glyposti sa tva ....vednuj opitah da napraa ama ne stana..i na men mi vikat vednuj "ima ti ne6to nz si kvo "az vikam 6to te "mi praihme ti magiq"i az im vikam "a da mai me zasurbq uhoto "
4isti izmislici na oricata
![]()
.!.
хахах.. да бе.. ся ще прокълна някой..![]()
is my religion
Много си краен Гудериан....Първоначално написано от Guderian
За черната магия....Вярвам , че съществува сила във всеки от нас , коята е способна да влияе на другите....Наречето го черня , бяла или зелена магия....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Уффф .... Черни магии .... Пълна тъпотия .![]()
Out of control
В такива глупости не вярвам.
С това се плашехме 3-ти клас.
Не вярвам в такива неща.
Koito pie zlo ne misliПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
I az ne vqrvam
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ай наздраве!Първоначално написано от DjBaloon
![]()
не вярвам .. въпреки че преди няколко месеца се запознах с едно момче което каза че дядо му се занимавал с вудоо магии и че го научил и него но него го било страх и не ги ползвал защото (това не съм сиг че тва каза..) можело да се обърне с/у него.. та както ~*SILVER*~ каза склонна съм да вярвам ако видя с 2те ми кафяви оченца...![]()
ебаси култовия дядо! трябва да се запозная с негомуахахаха
може да ме научи да бъда унган, представяш ли си?![]()
![]()
Поне тук имаме допирни точкиПървоначално написано от Владимир Илич Ленин
![]()
нормално е, имате една и съща фашистска идеологияПървоначално написано от Guderian
нека не се заяждаме И в тази тема
Гудериане, можеш да ме напсуваш на ЛС, няма да те гоня с негърската паламарка обиден после![]()
Аз какво казвамПървоначално написано от Болшевик
![]()
![]()
Не вярвам..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Може да прозвучи наивно, но Да- вярвам!
ОбясниПървоначално написано от _Blue Light_
![]()