.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Зависи много рядко се случва късмета да имаме свобеден час ако имаме взимаме следващия поне си тръгвеме по рано.Иначе ходим на кафе и такива.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    До ся сме се забивали в лафката,в новото не знам

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    Град
    sofiq
    igraem karti,razhojda me se, sedim v ekoto i piem ne6to hodime da pu6im i taka

На кафе

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Hodq na kafe

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Дам, на кафенце 4-5 човека се събираме...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Или или
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    ами то ние с компанийката дето се движех постоянно сами си правехме свободни часове хахахаха щото те междучасията са малки и докато свииииием, докато се напууууушим 5-6-10 човека, колкото там се съберем и после едно си зацикляме на пейката зад даскало дето нали си пушим и то като тръгне лафа и смеха и как да влезеш в час хаахахха само да им пречим там хахаа та така.. ехххх кфи хубави времена бяха.. носталгията ме обзема хаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Седим в някоя градинка,ходим на кафе..различно зависи и от времето..а ако имаме 2(или повече свеободни) и след тва някой тъп час и не могат да ни разместят програмата направо си тръгваме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си